Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Så glad for jeg prøvede at købe herfra! Jeg var lidt i tvivl om MAIA leggings ville blive for lavtaljet, da jeg er vant til højtaljede, men de passede perfekt og lige som de skulle. Kvaliteten virker... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg er så glad for mit køb! Det er virkelig svært at finde træningstights der lever op til alle de krav jeg har😅 Men de her er virkelig virkelig gode. De bliver siddende hvor de skal under både løb o... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg bestilte flair pants i sort, og må bare sige jeg er så positivt overrasket!! Kvaliteten er så god, bukserne er vildt bløde og sidder så perfekt. Pakken ankom på præcis 24 timer! Vildt god opleve... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg havde bestilt et par infinity tights, som desværre gik op i syningen foran. Ekstrem venlig, hurtig og god kundeservice fra Frederik. Fik tilsendt et par nye tights. Lækre og bløde tights, som si... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Klesbutikk

Skrevet av virksomheten

Velkommen til BODEE - hvor styrke møder stil, og venskab møder fitness. Vi er passionerede tilhængere af det moderne og det friske, og vi tror på at klæde de benhårde og dedikerede kvinder i sportsverdenen i tøj, der ikke kun føles fantastisk, men også ser fantastisk ud. I hjertet af vores brand ligger ideen om kammeratskab og fællesskab. Derfor har vi valgt navnet BODEE, en hyldest til venskabets kraft og det sammenhold, der findes i sportsverdenen. Det er her, hvor vi finder vores styrke og motivation til at presse vores grænser, både fysisk og mentalt. For os er træning ikke bare en aktivitet - det er en livsstil. Det er et fristed, hvor vi finder ro, balance og styrke. Det er også et sted, hvor vi møder ligesindede individer, der deler vores passion for selvudvikling og velvære. Vores tøj er skabt til kvinder, der lever og ånder for træning. Det er designet til at følge dig gennem dine mest intense workouts og til at holde dig komfortabel og stilfuld hele vejen. Fordi når du føler dig godt tilpas i dit tøj, kan du virkelig udfordre dig selv og opnå dine mål. Så hvis du er en af de kvinder, der elsker at føle sig stærk, selvsikker og smuk i træningscenteret, så er BODEE det perfekte match for dig. Lad os sammen skabe et fællesskab, der inspirerer og støtter hinanden på vores rejse mod sundhed og velvære. Velkommen til BODEE - dit nye fitness-buddy.

Kontaktopplysninger

4,8

Enestående

TrustScore 5 av 5

Har svart på 50 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg elsker mine nye maia leggings

Jeg elsker mine nye maia leggings , de sidder simpelhen fantastisk 👌

Jeg har også 3 par i modellen infinity dem er jeg også vildt glade for men disse maia leggings sidder helt fantastisk på numsen og deres højde i taljen er mere passende til min figur. Var lidt bekymret for den mindre synlige struche men det er mere passende og de sidder meget pænere end forventet 👌❤️

Kan kun anbefale og købe disse lækre tights hvis du ikke har noget imod øjne der kigger din vej for de gør noget helt fantastisk for din numse/ baller og det kan ikke undgåes og bemærkes af både mænd og kvinder 😇

1. desember 2025

Svar fra BODEE

Hvor er det skønt at læse din anmeldelse 🩷

Det betyder virkelig meget for os, at dine MAIA leggings sidder så fantastisk på dig, især at taljehøjden og pasformen rammer lige præcis din figur 😍

Vi forstår godt bekymringen omkring den mere diskrete scrunch, så det gør os ekstra glade at høre, at den føles mere passende og faktisk sidder endnu pænere end forventet 🌸

Og ja… MAIA gør noget helt særligt for bagdelen, det tager vi som den største kompliment! 🩷

Tusind tak for din ærlige og kærlige anbefaling 😍

Perfekt

Hurtig levering og produkt i topkvalitet

14. desember 2025

Skønt at høre 🩷

Vi er virkelig glade for, at både levering og kvalitet levede op til dine forventninger 😍

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os 🌸

Alt godt

Godt produkt, hurtig forsendelse

1. desember 2025

Svar fra BODEE

Tusind tak for din søde anmeldelse! 🖤

Det gør os virkelig glade at høre, at du er tilfreds med både produktet og den hurtige levering.
Vi sætter SÅ stor pris på, at du har valgt at handle hos os, det betyder mere, end du tror.

Hvis du nogensinde mangler hjælp eller har spørgsmål, er vi her altid for dig 💌✨

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Hurtig levering, god pris og fantastiske leggings- elsker dem alle sammen!

24. november 2025

Svar fra BODEE

usind tak for din skønne anmeldelse! 🩷
Det gør os så glade at høre, at du både har haft en hurtig levering, en god pris og at du elsker leggingsene.

At du elsker dem alle sammen betyder virkelig meget for os 😍

Tak fordi du er en del af BODEE-familien 🌸

Hvis du mangler hjælp eller anbefalinger, er vi altid her for dig.

Rigtig dejlige bukser

Rigtig dejlige bukser! Sidder perfekt! Hurtig levering og kanon pris.

4. desember 2025

Svar fra BODEE

Hvor er det dejligt at høre! 🩷

Vi bliver så glade over, at bukserne sidder perfekt på dig og at både levering og pris har været spot on 😍

Tak fordi du delte din oplevelse med os 🌸

Hvis du får brug for noget eller har spørgsmål, står vi altid klar til at hjælpe.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Har solgt alle mine gamle leggings…

Har solgt alle mine gamle leggings efter at have købt et par maia leggings fra Bodee! Og jeg har efterfølgende købt 2 par mere da jeg har været så vild med dem.

12. november 2025

Svar fra BODEE

Hvor er det en fantastisk anmeldelse at få! 🩷

At høre, at dine MAIA leggings har erstattet alle dine gamle, og at du ovenikøbet har købt to par mere… det gør os helt varme om hjertet 😍

Det betyder virkelig meget for os, at du føler dig så godt tilpas i dem.

Tak fordi du deler din oplevelse og for din støtte! 🌸

Super god hjemmeside!

Super god hjemmeside!
Hurtig levering og nem retur 😊
Og super god kundeservice som svarer hurtigt🥰

2. desember 2025

Hvor bliver vi bare glade af at læse dette 🩷

Det betyder så meget for os, at du har haft en god oplevelse hele vejen rundt, både med hjemmeside, levering, retur og vores kundeservice 😍

Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse 🌸

Hvis du nogensinde mangler hjælp, er vi her altid for dig.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Første køb, bestemt ikke sidste. Meget tilfreds

Har købt for første gang hos Bodee, men bestemt ikke sidste gang. Mit første køb var to par Maia Leggings, og de sidder som en drøm! Jeg har lange ben, og de passer stadig i længden uden at glide op. De er squatproof. Har købt i både sort og grå.

26. november 2025

Svar fra BODEE

Hvor er det en skøn anmeldelse at få! 🩷

At dit allerførste køb hos os ender med, at det ikke bliver det sidste, betyder virkelig meget for os 😍

Vi elsker at høre, at dine MAIA Leggings sidder som en drøm også selv med lange ben og at pasform, længde og squatproof-testen alt sammen spiller. Det er præcis den oplevelse, vi ønsker, at du skal have 🌸

Tak fordi du valgte BODEE. Du er en stjerne! 😍

100% recommend.

Jeg er faktisk lidt i chok over kvaliteten af de maia leggings og wide leg pants jeg lige har modtaget. Jeg har aldrig haft rigtigt træningstøj før, og at købe fra en side man ser på instagram er altid lidt risky, men hold da op hvor blev jeg overrasket. Ville gå i leggingsne til hverdag selvom jeg normalt på ingen måde kan lide stramme ting, men de er sååå behagelige. Og de sidder fuldstændig fantastisk. Den lavere kant ved taljen er perfekt. Er selv væsentligt højere end alle modellerne, men de er på ingen måde korte heller. Meget meget positivt overrasket. !!! Kan kun anbelfale.

30. november 2025

Svar fra BODEE

Wow… denne anmeldelse gjorde virkelig vores dag! 🩷

Tusind tak fordi du deler så ærligt og detaljeret, det betyder helt vildt meget for os 🌸

At høre, at du normalt ikke bryder dig om stramme ting, men alligevel ville gå i MAIA leggings til hverdag, fordi de er så behagelige… det er den største kompliment, vi kan få 😍

Og hvor er det fedt, at både pasform, taljehøjde og længde fungerer perfekt for dig, især når du er højere end modellerne.

Vi ved godt, at det kan føles risky at købe fra et brand, man ser på Instagram. Derfor gør det os endnu mere taknemmelige, at du gav os en chance og at vi kunne overraske dig positivt.

Tak fordi du anbefaler os videre. Det betyder alt 🩷

kvaliteten er til ug

kvaliteten er til ug! jeg har altid været tilfreds med alle mine køb, og har været en fast kunde fra da BODEE var relativt nyt

23. november 2025

Svar fra BODEE

Hvor bliver vi bare rørt af at læse dette 🩷

At du har været med helt fra starten, og stadig er tilfreds med alt, du køber, betyder mere for os, end du aner 😍

Vi ville aldrig være dér, hvor vi er i dag, uden loyale kunder som dig.

Tak fordi du har fulgt rejsen og støttet os helt fra BODEE’s tidlige dage 🌸

Min absolut yndlings træningstøj-mærke

Min absolut yndlings træningstøj-mærke, det er så fantastisk både i kvalitet og udseende!🥰

11. november 2025

Svar fra BODEE

Hvor er det bare en fantastisk besked at modtage 🩷

At være dit absolut yndlings træningstøjsmærke… det gør os helt oprigtigt stolte og taknemmelige 😍

Det betyder så meget for os, at du elsker både kvaliteten og looket. Tak fordi du deler din oplevelse og for at være en del af BODEE-familien 🌸

Bukser , shorts

Fantastisk pasform , og lækkert materiale , lever fuldt ud op til forventningerne 👍🏼

20. november 2025

Hvor er det skønt at høre! 🩷

Vi er så glade for, at både pasform og materiale lever op til dine forventninger, det er lige præcis sådan, vi ønsker, at det skal føles 😍

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse 🌸

Sidder så godt

Sidder så godt, har fået dem lagt op da de var lidt lange.

20. november 2025

Svar fra BODEE

Det er dejligt at høre, at de sidder godt på dig 🩷

Og virkelig godt tænkt at få dem lagt op, så længden blev helt perfekt til dig 😍

Tak fordi du deler din oplevelse med os 🌸

Utroligt godt team

Bodee teamet er utrolig hurtige, hjælpsomme og søde. Og så er deres produkter af super god kvalitet!

19. november 2025

Hvor bliver vi bare glade af at læse dette 🩷

Tusind tak for dine søde ord om vores team, det betyder virkelig meget for os 😍

Og hvor er det fantastisk at høre, at du også elsker kvaliteten af vores produkter.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse 🌸

Vanvittig lækker kvalitet!!

Vanvittig lækker kvalitet! Passer perfekt i en M både i talje og ben længde. Maia sættet i chokolade er blevet min favorit - det sidder så pænt 🤎

5. november 2025

Svar fra BODEE

Hvor lyder det bare helt fantastisk! 🩷

Vi bliver så glade for at høre, at kvaliteten lever op til dine forventninger, og at pasformen sidder helt perfekt på både talje og ben 😍

At MAIA-sættet i Chocolate er blevet din favorit… det forstår vi godt, den farve er noget helt særligt 🌸

Tusind tak fordi du deler din oplevelse med os!

Maia tights

Har købt de nye Maia tights. De er virkelig dejlige at have på og har en perfekt pasform.
De sidder også perfekt under træning.

1. november 2025

Hvor er det skønt at høre! 🩷

Vi bliver virkelig glade for, at dine nye MAIA tights både føles dejlige at have på og sidder perfekt, også under træning 😍

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os 🌸

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Generel god kvalitet jeg har været…

Generel god kvalitet jeg har været glade for mine flare, leggings og shorts - jeg havde 1 par af hver og køber et par shorts yderligere i samme model, dog anden farve. De fitter helt anderledes end det første par, hvilket er ærgelig. Jeg har alle mine par i str s. De nye shorts vil jeg nok nærmere kalde en xs og er meget strammere og kravler op ved lår og er betydelig korte.

7. november 2025

Svar fra BODEE

Tusind tak for din ærlige anmeldelse! 🩷

Det betyder virkelig meget for os, at du normalt er glad for kvaliteten på dine flare pants, leggings og shorts. 🫶🏼

Derfor er det selvfølgelig slet ikke meningen, at dit nye par shorts skal føles anderledes end dine andre i samme størrelse.

Det lyder som en variation i pasformen, og det vil vi rigtig gerne hjælpe dig med 🌸

Hvis du skriver til os på kontakt@bodee.dk med dit ordrenummer, så finder vi en løsning, enten ombytning eller noget andet, der gør dig glad igen.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive det her. Din feedback hjælper os med at blive endnu bedre 🩷

De er fantastiske ♥️

Jeg bestilte et par af deres nye Maya kollektion forleden og modtag dem i dag …. Oh lord, hvor er de fantastiske 🫣 De er så dejlige at have på - man mærker dem nærmest ikke, ud over at stoffet føles virkelig lækkert mod huden 😍 Jeg er KÆMPE fan og skal have flere ♥️

8. november 2025

Svar fra BODEE

Hvor bliver vi bare glade af at læse dette! 🩷

At du allerede ved første prøvning føler “oh lord”… det er præcis den følelse, vi håber MAIA giver 😍

At de føles lette på kroppen og bløde mod huden betyder virkelig meget for os.

Tusind tak fordi du deler din begejstring og for at du allerede er klar på flere 🌸

Det gør os SÅ taknemmelige. Tak for dig! 🫶🏼

Alt for skønne bukser

Alt for skønne bukser - de sidder som skabt til kroppen, som i de sidder og ikke ryger ned og er virkelig behagelige og bløde i stoffet ! Aldrig har min numse set så godt ud !!!

Jeg ejer nu 5 par og skal helt sikkert have flere !!

5. november 2025

Svar fra BODEE

WOW, hvor er det en fantastisk anmeldelse at få! 🩷

At høre, at bukserne føles som skabt til din krop, sidder fast, er bløde og at din numse aldrig har set bedre ud… det gør os helt varme om hjertet 😍

Og at du allerede ejer 5 par og stadig vil have flere? Det betyder alt for os 🌸

Tusind tak for din støtte og for at dele din glæde med os.

Lækreste stof

Lækreste stof! Og sååå flatterende platform!
Godt til både overkrop og underkrop træninger<333

15. oktober 2025

Svar fra BODEE

Sikke en skøn besked at modtage! 🩷

Det betyder virkelig meget for os at høre, at du synes stoffet er lækkert og at pasformen føles så flatterende på dig 😍

At tightsene fungerer til både over- og underkropstræning er lige præcis det, vi designer efter.

Tusind tak fordi du deler din oplevelse med os 🌸

Team BODEE

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv