Så glad for jeg prøvede at købe herfra! Jeg var lidt i tvivl om MAIA leggings ville blive for lavtaljet, da jeg er vant til højtaljede, men de passede perfekt og lige som de skulle. Kvaliteten virker... Vis mer
Selskapet har svart
Jeg er så glad for mit køb! Det er virkelig svært at finde træningstights der lever op til alle de krav jeg har😅 Men de her er virkelig virkelig gode. De bliver siddende hvor de skal under både løb o... Vis mer
Selskapet har svart
Jeg bestilte flair pants i sort, og må bare sige jeg er så positivt overrasket!! Kvaliteten er så god, bukserne er vildt bløde og sidder så perfekt. Pakken ankom på præcis 24 timer! Vildt god opleve... Vis mer
Selskapet har svart
Jeg havde bestilt et par infinity tights, som desværre gik op i syningen foran. Ekstrem venlig, hurtig og god kundeservice fra Frederik. Fik tilsendt et par nye tights. Lækre og bløde tights, som si... Vis mer
Selskapet har svart
Velkommen til BODEE - hvor styrke møder stil, og venskab møder fitness. Vi er passionerede tilhængere af det moderne og det friske, og vi tror på at klæde de benhårde og dedikerede kvinder i sportsverdenen i tøj, der ikke kun føles fantastisk, men også ser fantastisk ud. I hjertet af vores brand ligger ideen om kammeratskab og fællesskab. Derfor har vi valgt navnet BODEE, en hyldest til venskabets kraft og det sammenhold, der findes i sportsverdenen. Det er her, hvor vi finder vores styrke og motivation til at presse vores grænser, både fysisk og mentalt. For os er træning ikke bare en aktivitet - det er en livsstil. Det er et fristed, hvor vi finder ro, balance og styrke. Det er også et sted, hvor vi møder ligesindede individer, der deler vores passion for selvudvikling og velvære. Vores tøj er skabt til kvinder, der lever og ånder for træning. Det er designet til at følge dig gennem dine mest intense workouts og til at holde dig komfortabel og stilfuld hele vejen. Fordi når du føler dig godt tilpas i dit tøj, kan du virkelig udfordre dig selv og opnå dine mål. Så hvis du er en af de kvinder, der elsker at føle sig stærk, selvsikker og smuk i træningscenteret, så er BODEE det perfekte match for dig. Lad os sammen skabe et fællesskab, der inspirerer og støtter hinanden på vores rejse mod sundhed og velvære. Velkommen til BODEE - dit nye fitness-buddy.
Søtorvet 4, 2, 5, 8600, Silkeborg, Danmark
Har svart på 50 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Jeg købte et par leggings til min kone, som hun var virkelig glad for. Desværre gik de i stykker efter cirka en måned ved scrunchen, formentlig på grund af en syningsfejl. Jeg kontaktede kundeservice, som var utrolig imødekommende og hjælpsomme. Reklamationen blev håndteret hurtigt, og vi fik tilsendt et nyt par uden problemer. Fantastisk service – det er bestemt ikke sidste gang, vi handler her

Svar fra BODEE
Super kundeservice. Jeg havde valgt forkert leveringsadresse og selvom pakken var sendt afsted hjalp kundeservice med at få den omdirigeret så jeg nu kan få min pakke ❤️
Endnu en god oplevelse ved BODEE

Svar fra BODEE
Jeg købet 2 par liggens, hvor det ene par desværre gik op i syningen bag på.
Efter en meget behagelig og hjælpsom mailkorrespondance med Andrea og Frederik, fik de guidet mig igennem en meget nem reklamation proces. Dette endte ud med et par hele nyr liggens, som jeg nu venter spændt på at modtage.
Yderst tilfreds med behandlingen og den hurtige hjælpe mig fik.
Kan klart anbefale denne webshop og det er ikke sidste gang jeg køber der inde. ❤️🥰

Svar fra BODEE
BODEE sælger noget virkelig lækkert træningstøj, som sidder rigtig flot til fair priser + at der er næsten altid en rabatkode at hente. Man kan se fittet af tøjet på Instagram inden, så man er ikke i tvivl om, hvordan det passer. Deres størrelsesguides er også virkelig gode, og så gør det bare ens workouts meget federe. Har købt deres sorte og blå flare pants i str. S og jeg elsker dem! Har dem på både i gym og derhjemme

Svar fra BODEE
Ordered leggings. The scrunch was extremely ridiculously sewn. Nothing like the picture and I know it was their fault, because I have several leggings by them, and they are not sewn this way. It was like a butthole caricatured-super emphasised, not in a good way. I left the same negative review twice on their website including pictures with comparision of the older leggings I have from them, but it disappeared each time. Tells me all I need to know about this brand. I could have returned, but the fact I need to pay for the return postage (which are not cheap in Denmark) put me off. Doesn't feel fair. I will not shop there again.

Svar fra BODEE
God service og kvalitet.det var en julegave til min datter som elsker dem .

Svar fra BODEE
Fine og lækre træningsbukser.
Købte derfor en tidlig julegave og desværre ikke tjekket tidsfristen for ombytning.
Bodee var så venlige at de forlængede ombytningsfristen.
Det er god stil, ydermere når man får svar på en helligdag🩷
Fem stjerner for sublim service

Svar fra BODEE
Hurtig levering, godt produkt. Søde medarbejdere!
Skrev en mail omkring fejl ved levering (ved fejl) da det var til en anden hjemmeside, dog skrev jeg kort efter at det var en fejl og modtog en meget venlig besked tilbage😊

Hurtig levering.
Så mega mega flot og lækkert tøj😍det ser mega godt ud på og sidder SÅ godt!🙏

Svar fra BODEE
Hurtig levering, og det jeg bestilte passede perfekt😊👌

JEG ER VILD MED DISSE LEGGINS 🥰 - når din numse kommer i disse
LEGGINS, Baam din bagdel har aldrig siddet, så kniv skarpt som de gør i de her LEGGINS - SIGER BARE 👇🏻
Du får aldrig din bagdel i et par andre LEGGINS igen 🫶🏻

Svar fra BODEE
Jeg er så positiv overrasket over, hvor hurtig levering, og hvor flot og behageligt alt deres tøj sidder.
100% en kæmpe anbefaling herfra💪🏻

Svar fra BODEE
Fede bukser! Må have flere par. Lækkert stof.

Svar fra BODEE
Det er de mest behagelige shorts jeg ejer i den skønneste farve! De sidder mega godt og er så flotte, og de giver en mega god figur

Jeg elsker de MAIA SHORTS i CHOCOLATE
de sidder bare
spot on 👌🏾

Svar fra BODEE
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.