Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Så glad for jeg prøvede at købe herfra! Jeg var lidt i tvivl om MAIA leggings ville blive for lavtaljet, da jeg er vant til højtaljede, men de passede perfekt og lige som de skulle. Kvaliteten virker... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg er så glad for mit køb! Det er virkelig svært at finde træningstights der lever op til alle de krav jeg har😅 Men de her er virkelig virkelig gode. De bliver siddende hvor de skal under både løb o... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg bestilte flair pants i sort, og må bare sige jeg er så positivt overrasket!! Kvaliteten er så god, bukserne er vildt bløde og sidder så perfekt. Pakken ankom på præcis 24 timer! Vildt god opleve... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg havde bestilt et par infinity tights, som desværre gik op i syningen foran. Ekstrem venlig, hurtig og god kundeservice fra Frederik. Fik tilsendt et par nye tights. Lækre og bløde tights, som si... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Klesbutikk

Skrevet av virksomheten

Velkommen til BODEE - hvor styrke møder stil, og venskab møder fitness. Vi er passionerede tilhængere af det moderne og det friske, og vi tror på at klæde de benhårde og dedikerede kvinder i sportsverdenen i tøj, der ikke kun føles fantastisk, men også ser fantastisk ud. I hjertet af vores brand ligger ideen om kammeratskab og fællesskab. Derfor har vi valgt navnet BODEE, en hyldest til venskabets kraft og det sammenhold, der findes i sportsverdenen. Det er her, hvor vi finder vores styrke og motivation til at presse vores grænser, både fysisk og mentalt. For os er træning ikke bare en aktivitet - det er en livsstil. Det er et fristed, hvor vi finder ro, balance og styrke. Det er også et sted, hvor vi møder ligesindede individer, der deler vores passion for selvudvikling og velvære. Vores tøj er skabt til kvinder, der lever og ånder for træning. Det er designet til at følge dig gennem dine mest intense workouts og til at holde dig komfortabel og stilfuld hele vejen. Fordi når du føler dig godt tilpas i dit tøj, kan du virkelig udfordre dig selv og opnå dine mål. Så hvis du er en af de kvinder, der elsker at føle sig stærk, selvsikker og smuk i træningscenteret, så er BODEE det perfekte match for dig. Lad os sammen skabe et fællesskab, der inspirerer og støtter hinanden på vores rejse mod sundhed og velvære. Velkommen til BODEE - dit nye fitness-buddy.

Kontaktopplysninger

4,8

Enestående

TrustScore 5 av 5

Har svart på 50 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

God og hurtig levering 🌸

1. februar 2026

Tusind tak for de søde ord, Lena! 🩷

Det er så vigtigt for os at du får din pakke hurtigt, så du kan komme i gang med at nyde dit nye tøj.

Du fortjener den bedste oplevelse hele vejen!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Gode shorts og hurtig levering

15. januar 2026

Tusind tak for din anmeldelse, Anne! 🩷

Så dejligt at høre at du er glad for dine shorts og at leveringen ramte plet!

Du fortjener at komme hurtigt i gang med dit nye tøj og føle dig stærk i det.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg købte et par leggings til min kone

Jeg købte et par leggings til min kone, som hun var virkelig glad for. Desværre gik de i stykker efter cirka en måned ved scrunchen, formentlig på grund af en syningsfejl. Jeg kontaktede kundeservice, som var utrolig imødekommende og hjælpsomme. Reklamationen blev håndteret hurtigt, og vi fik tilsendt et nyt par uden problemer. Fantastisk service – det er bestemt ikke sidste gang, vi handler her

23. januar 2026

Tusind tak for din søde anmeldelse, Nicklas! 🩷

Vi er selvfølgelig kede af at det første par ikke levede op til standarden, men vi er så glade for at vi kunne gøre det godt igen hurtigt.

Din kone fortjener ingenting mindre end det bedste, og det er præcis det vi kæmper for hver eneste dag.

Nu håber vi at hun nyder sit nye par til fulde og føler sig stærk og smuk i dem! 💪🏼

Vi glæder os til at se jer igen snart!

Super kundeservice

Super kundeservice. Jeg havde valgt forkert leveringsadresse og selvom pakken var sendt afsted hjalp kundeservice med at få den omdirigeret så jeg nu kan få min pakke ❤️
Endnu en god oplevelse ved BODEE

22. januar 2026

Tusind tak for din søde anmeldelse, Amalie! 🩷

Det er præcis de situationer vi elsker at løse, for du fortjener at få din pakke uanset hvad!

Vi går langt for at sikre at din oplevelse med BODEE altid er i top, fra første klik til pakken lander i dine hænder.

Rigtig gode

Rigtig gode, skal have et par mere

24. januar 2026

Tusind tak for din anmeldelse, Melissa! 🩷

Det er det bedste vi kan høre! Når tøjet er så godt at du bare må have mere, ved vi at vi har gjort vores arbejde rigtigt.

Vi glæder os til at se dig igen snart, og vi er klar til at hjælpe dig med at finde dit næste favoritpar! 💪🏼

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Lækker kvalitet og dejlige at have på

22. januar 2026

Tusind tak for din anmeldelse, Christina! 🩷

Lækker kvalitet og dejlige at have på under træningen, det er præcis det vi går op i!

Du fortjener tøj der får dig til at føle dig stærk og selvsikker, hver eneste gang du sætter dig selv i centrum.

Hjælpsom og nem reklamation

Jeg købet 2 par liggens, hvor det ene par desværre gik op i syningen bag på.
Efter en meget behagelig og hjælpsom mailkorrespondance med Andrea og Frederik, fik de guidet mig igennem en meget nem reklamation proces. Dette endte ud med et par hele nyr liggens, som jeg nu venter spændt på at modtage.
Yderst tilfreds med behandlingen og den hurtige hjælpe mig fik.
Kan klart anbefale denne webshop og det er ikke sidste gang jeg køber der inde. ❤️🥰

19. januar 2026

Tusind tak for din søde anmeldelse, Marie! 🩷

Vi er selvfølgelig kede af at det første par ikke levede op til standarden, men vi er så glade for at både Andrea og Frederik kunne hjælpe dig igennem det på den bedste måde.

Du fortjener at blive taget ordentligt hånd om, og det er præcis den oplevelse vi vil give hver eneste kunde.

Nu glæder vi os til at du modtager dit nye par og kan give den gas i styrketræningen igen! 💪🏼

Vi ses snart igen! 🥰

Lækkert brand

BODEE sælger noget virkelig lækkert træningstøj, som sidder rigtig flot til fair priser + at der er næsten altid en rabatkode at hente. Man kan se fittet af tøjet på Instagram inden, så man er ikke i tvivl om, hvordan det passer. Deres størrelsesguides er også virkelig gode, og så gør det bare ens workouts meget federe. Har købt deres sorte og blå flare pants i str. S og jeg elsker dem! Har dem på både i gym og derhjemme

28. desember 2025

Så dejligt at læse! 🩷

Tusind tak for din skønne anmeldelse, Liva, det betyder virkelig meget for os! 😍

Vi elsker at dine Aura Flair Pants er blevet en del af både dine workouts og dine hverdage, det er præcis den følelse, vi ønsker at skabe. 🌸

Tak fordi du er en del af BODEE og for at dele din oplevelse med os! 🩷

Du er en stjerne! ✨

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Ordered leggings

Ordered leggings. The scrunch was extremely ridiculously sewn. Nothing like the picture and I know it was their fault, because I have several leggings by them, and they are not sewn this way. It was like a butthole caricatured-super emphasised, not in a good way. I left the same negative review twice on their website including pictures with comparision of the older leggings I have from them, but it disappeared each time. Tells me all I need to know about this brand. I could have returned, but the fact I need to pay for the return postage (which are not cheap in Denmark) put me off. Doesn't feel fair. I will not shop there again.

11. januar 2026

Dear Veronika,

Thank you so much for taking the time to share this with us! 🩷

We’re truly sorry to hear about your experience, especially because you already know and love our leggings, which makes this even more disappointing. 😔

If you received a pair where the scrunch was incorrectly sewn, that is without a doubt a defect, and something we always take full responsibility for.

In cases like this, you should never have to pay for anything.

We would of course replace them with a new, flawless pair, and cover both return and shipping costs. 🌸

We’re also genuinely sorry that you feel your product reviews disappeared. We have not been able to find any reviews from you in our system, but we take this very seriously and are already looking into it.

We want to be very clear that we do not delete reviews, positive or negative, because honest feedback is what helps us grow and improve. 🫶🏼

What makes us most sad is that we didn’t hear from you directly, because our only goal is to make sure every customer receives something they truly love, and support they can rely on. If we had known, we would have fixed this for you right away! 🩷

We would still love the chance to make this right!

Please email us at support@bodee.dk with your order number and a photo of the leggings, and we will make sure you’re taken care of as quickly as possible. 🫶🏼

We truly hope we get the opportunity to turn this experience around for you. 🙏🏻

Have a wonderful sunday! 😍

With love,
Team BODEE 🖤

Vurdert til 5 av 5 stjerner

God service og kvalitet.det var en…

God service og kvalitet.det var en julegave til min datter som elsker dem .

24. desember 2025

Svar fra BODEE

Hvor er det dejligt at høre! 🩷

Det gør os virkelig glade, at julegaven faldt i god jord hos din datter, der er ikke noget bedre end at give noget, der bliver elsket. 😍

Tusind tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os 🌸

Forrygende god service

Fine og lækre træningsbukser.
Købte derfor en tidlig julegave og desværre ikke tjekket tidsfristen for ombytning.
Bodee var så venlige at de forlængede ombytningsfristen.

Det er god stil, ydermere når man får svar på en helligdag🩷

Fem stjerner for sublim service

26. desember 2025

Hvor gør det os glade at læse, Helle! 🩷

Tusind tak for dine smukke ord, det betyder virkelig meget for os, at du følte dig set og hjulpet. 😍

Vi er så glade for, at både servicen og træningsbukserne levede op til dine forventninger. 🌸

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. 🩷

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Godt produkt, god levering og søde medarbejdere

Hurtig levering, godt produkt. Søde medarbejdere!
Skrev en mail omkring fejl ved levering (ved fejl) da det var til en anden hjemmeside, dog skrev jeg kort efter at det var en fejl og modtog en meget venlig besked tilbage😊

21. desember 2025

Så dejligt at høre! 🩷

Tusind tak fordi du deler din oplevelse, vi er glade for, at både levering, produkt og kontakten med os føltes god og tryg 😍

Det betyder virkelig meget for os 🌸

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Hurtig levering og flot tøj 😍

Hurtig levering.
Så mega mega flot og lækkert tøj😍det ser mega godt ud på og sidder SÅ godt!🙏

1. desember 2025

Svar fra BODEE

Ej hvor er det skønt at læse! 🩷

Vi er så glade for, at både pasform og look ramte helt rigtigt for dig 😍

Tusind tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os 🌸

Dejlig oplevelse

Hurtig levering, og det jeg bestilte passede perfekt😊👌

5. desember 2025

Svar fra BODEE

Hvor er det dejligt at læse! 🩷

Det gør os virkelig glade, at leveringen var hurtig, og at det, du bestilte, sad helt perfekt 😍

Tak fordi du deler din oplevelse med os 🌸

Hav den skønneste aften! ✨

JEG ER VILD MED DISSE LEGGINS 🥰

JEG ER VILD MED DISSE LEGGINS 🥰 - når din numse kommer i disse
LEGGINS, Baam din bagdel har aldrig siddet, så kniv skarpt som de gør i de her LEGGINS - SIGER BARE 👇🏻
Du får aldrig din bagdel i et par andre LEGGINS igen 🫶🏻

13. desember 2025

Svar fra BODEE

Hold da op! den her fik os til at smile stort 😍

Det er jo præcis den følelse, vi drømmer om, at vores leggings giver. 🩷

At pasformen fremhæver bagdelen så flot, og at du føler dig helt on point i dem, betyder virkelig meget for os 🌸

Tusind tak for energien, kærligheden og for at dele din begejstring, den smitter! 🩷

Bedste træningstøj i DK

Jeg er så positiv overrasket over, hvor hurtig levering, og hvor flot og behageligt alt deres tøj sidder.
100% en kæmpe anbefaling herfra💪🏻

16. desember 2025

Svar fra BODEE

Det gør os så glade at læse! 🩷

At du er positivt overrasket over både den hurtige levering og hvor behageligt tøjet sidder, betyder virkelig meget for os 😍

Tusind tak for den store anbefaling, vi sætter enormt stor pris på din støtte 🌸

Tak for dig! 🫶🏼

Alt gik fint

12. desember 2025

Dejligt at høre 🩷

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os 🌸

Vi håber, du får masser af glæde af dit køb 😍

Fede bukser

Fede bukser! Må have flere par. Lækkert stof.

4. desember 2025

Ej, hvor fedt at høre 🩷

Det er den bedste følelse, når man allerede ved, at der skal flere par hjem 😍

Vi er så glade for, at du elsker både pasformen og det lækre stof 🌸

Mega dejlige shorts

Det er de mest behagelige shorts jeg ejer i den skønneste farve! De sidder mega godt og er så flotte, og de giver en mega god figur

10. desember 2025

Svar fra BODEE

Hvor er det skønt at læse! 🩷

Det gør os virkelig glade, at shortsene både føles så behagelige, sidder godt og giver en flot figur 😍

Og farven… den er vi også helt vilde med 🌸

Tusind tak fordi du deler din oplevelse med os, det betyder mere, end du tror 🩷

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg elsker de shorts de sidder bare spot…

Jeg elsker de MAIA SHORTS i CHOCOLATE
de sidder bare
spot on 👌🏾

15. desember 2025

Svar fra BODEE

Det er så dejligt at høre 🩷

At dine MAIA Shorts i Chocolate sidder spot on gør os virkelig glade 😍

Den farve + pasformen er bare noget helt særligt 🌸

Tusind tak fordi du deler din begejstring med os 🩷

Team BODEE

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv