Boat Bike Tours Anmeldelser

TrustScore 4 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 4 av 5 stjerner

De bootreis was goed georganiseerd, fietstochten ook mooi. Helaas was de Nederlandse taal ondergeschoven aan het Engels en het Duits, alhoewel we met veel nederlandstaligen aan boord waren in Neder... Vis mer

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Positief : -mooi verzorgde boot - de crew was geweldig vooral Claudia, Tom en André -alle dagen lekker diner op 1 uitzondering na -goede uitgestippelde fietsroutes meegekregen Negatief : -lunchp... Vis mer

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

0 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Schitterende reis!

Geweldige reis gehad aan boord van de Princesse Royal. Goed verzorgd, schitterende omgeving.
Fietsen langs de Moezel met haar wijnranken, mooie steden aangedaan. Echte aanrader!

24. juli 2022

Het was 'n mooi verblijf

Het was 'n mooi verblijf. Agnès, de chef, was super. Wat zij bereide in haar toch kleine keuken was fantastisch. Romek en Angeline altijd klaar om te helpen, altijd 'n goed humeur. Ze moeten tenslotte dealen met verschillende karakters hè. Marleen gidste ons door de mooie Hollandse landschappen en steden al was ze soms "onzeker" in de te volgen weg (bvb zowel de knooppunten als de gps proberen volgen)en als ze wist dat er wegens dijkwerken omleidingen waren had ze vlgs ons vóór vertrek 'n nieuwe route moeten bepalen...maar ik dacht "ach we zijn met vakantie, we hebben tijd, het is mooi weer" .....

21. juli 2022
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fijne vakantie, maar routes verdienen aandacht van de makers

Wij hebben een fijne vakantie gehad. Voor de bemanning niets dan lof. Wel enkele opmerkingen:
1. Eerste dag naar Medemblik fietsen. Er werd aanbevolen om een theetuin te bezoeken. Deze blijkt om 11 uur pas open te gaan terwijl je er om 10 uur langs rijdt. Wachten kan niet, want dan mis je de boot in Medemblik.
2. Hetzelfde probleem met het Jopie Huisman museum. Gaat ook om 11 uur open, terwijl je om 10 uur in Workum fietst. Ook hier kon je niet wachten, want dan voel je tijdsdruk om de boot te halen.
3. op diverse routes misten we knooppuntnummers. Op Texel hebben we een rotonde 4 keer rond gereden, maar geen nummer te vinden.

Het lijkt ons raadzaam om als organisator van de fietsroutes eens zelf de route mee te rijden; dan valt vanzelf op wat er wel en niet kan. Trouwens, in Twisk bevindt zich een heel gezellige theetuin die wél open is op het moment dat je er ongeveer voorbij fietst.

18. juli 2022

Auxerre-Moret s Loing juli'22

Schip(Fleur) op leeftijd, goed onderhouden, goede accomodatie: 8. Fietsen: positief 9. Schipper en bemanning: positief 9. Kok, maaltijden en overig eten en drinken: positief (let op tht/tgt-datum) 9. Gidsen en programma: positief 10. Boat&Bike positief 8. Per saldo: 9. Wij (NL echtpaar 78/77) zijn enthousiast.

17. juli 2022

Fietstocht Boat Bike

Leuk, goed georganiseerd, afwisselend, geen moment vervelend en vooral fantastische crew on board. Altijd even vriendelijk en behulpzaam, lekker eten, alles netjes in orde m.a.w. zalig!

11. juli 2022

Heerlijk varen en fietsen.👍😍👌

Hallo we hadden met 13 vrienden ingeschreven voor deze fiets/vaar vakantie. De eerste keer deze combinatie. Het was een topper over de ganse lijn.
We zijn heerlijk verwend, lekker eten op schitterende wijze met stralende glimlacht op tafel gebracht, alles netjes en vakkundig over de ganse lijn. Alles tot in de puntjes verzorgd met dank aan de ganse crew.

11. juli 2022
Vurdert til 4 av 5 stjerner

De boot en de bemanning waren prima

De boot en de bemanning waren prima. Mooie hut (ruim en uitstekend ingericht). Maar het eten was meer dan slecht. Daarvan melding gedaan bij de reisleider maar hielp niet . De meest dagen niet op de boot gegeten. Jammer!!

9. juli 2022
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Mijn echtgenote en ik hebben vanaf de…

Mijn echtgenote en ik hebben vanaf de eerste tot de
laatste minuut genoten. Het was de eerste keer dat we een fiets- en vaarvakantie hebben meegemaakt.
We zouden echt niet weten hoe dit nog kan verbeterd
worden. Maria en Jan 26 juni-3 juli 2022

8. juli 2022
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Een geweldig concept, varen/fietsen.

Een geweldige combinatie, varen en fietsen. Wij hadden al eerder gevaren met Boat Bike Tours, maar dit jaar met de 'Lena Maria'. Een fijn klein schip voor max. 24 passagiers. De maaltijden waren heerlijk. Pluim voor de kok! De hutten waren comfortabel met genoeg ruimte voor je bagage. Alle reden voor nog een vakantie met Boat Bike Tours, zeker met deze boot!

7. juli 2022

Fantastische reis

Fantastische reis. Deskundige en vriendelijke bemanning. Een mooi en goed toegerust schip met prima slaapplekken. Gezellig internationaal gezelschap. Erg mooi afwisselend landschap. Wij hebben weer genoten.

7. juli 2022
Vurdert til 3 av 5 stjerner

2de ervaring

Wij wisten niet dat het een buitenlandse boot was. Vorig jaar hebben we het via de anwb geboekt. De uitleg in 3 talen is vervelend. De keuken was dit jaar vergeleken met onze eerste ervaring heel eenvoudig. Placemets en de tijden te vroeg. Het concept is heel goed. Fietsen en varen.

30. juni 2022

Fantastische ervaring

Fantastische ervaring. Personeel zeer vriendelijk, behulpzaam. Eten heel goed: verzorgd en fijne bediening.
Mooie fietstochten : goed uitgestippeld. Mogelijkheid om persoonlijk aan te passen.

27. juni 2022

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv