Er werd goed ingespeeld op het weer. Te warm, fietsroute ingekort. Behoorlijk onweer rond Terschelling dus gewacht met de overtocht. Harde wind op ijselmeer waardoor wij een dag eerder weer in En... Vis mer
Se hva andre synes
Fijne combinatie van mooie fietstochten en verblijf aan boord. Als je een dag niet wilt fietsen, is het fijn om aan boord te blijven en mee te varen naar de volgende bestemming.
Briefing en de verzorging van het BoatBike personeel was uitstekend. Kamers ook iedere dag prima verzorgd. Alleen het diner gebeuren verdient nog wel veel aandacht. Zeer lange wachttijden tussen voorg... Vis mer
Selskapet har svart
maak de vragenlijst nou niet zo moeilijk. wat ik wil zeggen is dat deze reis even fijn was als die wij vorig jaar op de donau mochten maken. goed schip ,goeie fietsroutes,behulpzaam personeel,goed... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
Fiets-vaar-vakanties voor groepen & individuele reizigers in Nederland en Frankrijk.
Kontaktopplysninger
Nederland
- boatbiketours.nl
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av to uker
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
dankzij geweldige crew en service…
dankzij geweldige crew en service genoten van een fantastisch vaar/fiets vakantie van Amsterdam naar Brugge
Fijne combinatie van mooie fietstochten…
Boot en bemanning top
Net personeel heel behulpzaam , schone hutten (mis een stoel) voor de rest niets aan te merken , ontbijt en diner prima verzorgd, wij hadden huur fietsen goed onderhouden , de fietstochten via de app prima te doen en redelijke afstanden varen en fietsen goed concept, kan het iedereen aanraden
Er werd goed ingespeeld op het weer
Er werd goed ingespeeld op het weer. Te warm, fietsroute ingekort.
Behoorlijk onweer rond Terschelling
dus gewacht met de overtocht.
Harde wind op ijselmeer waardoor wij een dag eerder weer in Enkhuizen waren. Niet getreurd ook daar werd goed op ingespeeld. Voor mij persoonlijk allemaal mooi uitgepakt.
In de avond gevaren, was heerlijk. Normaal niet gebruikelijk maar dat pikte ik toch mee.
opnieuw genoten
maak de vragenlijst nou niet zo moeilijk.
wat ik wil zeggen is dat deze reis even fijn was als die wij vorig jaar op de donau mochten maken. goed schip ,goeie fietsroutes,behulpzaam personeel,goed eten
fijne fietsen en schoon. kortom PRIMA. Vandaar de
titel opnieuw genoten.
Klein gezelschap
Klein gezelschap, vriendelijke en kundige begeleiding, mooie route, gemakkelijke manier van reizen
Aangename begeleiding
Aangename begeleiding, lekker eten , prachtig weer, vriendelijk personeel.
Zo’n prachtig concept en goede…
Zo’n prachtig concept en goede verzorging en begeleiding door de bemanning, heerlijk eten
Mooie hutten voor de overnachting en ga zo maar door😇
Het was zalig weertje
Het was zalig weertje. Vriendelijk personeel. Lekker eten, goede begeleiding. Goeie groep en leuke amusements avond.
Deze mail die ik ontvangen heb.
Deze mail die ik ontvangen heb.
Dit heb ik 18 mei al gedaan.
Dus in de administratie klopt het niet.
Amazing trip to the Dutch Islands
Amazing boat, crew, ship dog, food, people & cycling.
The weather helped too and being in a great cycling country.
One of my best ever holidays!!!!
Prachtige vaar en fietstochten!
Prachtige vaar en fietstochten!
Ruime hutten lekker eten goed gezelschap! Alles wat je je wenst op een vakantie! Onze vijfde boat en bike reis en de zesde is al weer geboekt. Geweldig concept!
Tof concept dat gelijkgestemden aantrekt
Net terug van een tour Hanzesteden met de Lena Maria. Dit is een tof concept: varen en fietsen, lekker en voldoende eten (dank je Yitse de kok en Yoke hostess), comfort aan boord, interessante plaatsen die we bezochten, een zeer gezellige groep. Ook onze gids Caroline (altijd een glimlach en zorg voor de veiligheid) en onze kapitein Erik (zichtbaar en interactief) deden het fantastisch. Het team is zeker van belang om zulke reis onvergetelijk te maken - Yoke verraste met leuke details, iedereen was altijd open en goedgemutst. Het weer was eerst koud en regenachtig, tenslotte zeer warm, doch op de fiets kan je wel wat hebben mits de juiste kledij en uitrusting. Een fietsbroek is nodig want tenslotte doe je heel wat kilometers. Er was ook duidelijk en herhaaldelijk gezegd dat we onderweg zelf voor onze eigen veiligheid instaan. Iedereen in groep nam dat ook ter harte en waarschuwde bij gevaar - soms was het wel "mind the pedestrian", doch vele keren was het zeer relevant. Als 73 jarigen hadden we enige reserve voor onze deelname, doch uiteindelijk hebben we nog de meeste km gedaan (met elektrische fietsen uiteraard). Bij leven en welzijn gaan we dit soort touren nog maken.
Alles klopte in deze reis
Alles klopte in deze reis. Transfer. Het schip een luxe super yacht. Kundige bemanning. Hele goede keuken. Geweldige gidsen.
Alles was goed verzorgd alleen vonden…
Alles was goed verzorgd alleen vonden wij de koffie heel erg vies! TV in alle hutten, Duitse zenders alom maar Nederland 1,2 en 3 niet te krijgen of heel veel storing. Slecht geregeld. Wij fietsen de Hanzesteden en moesten iedere ochtend liefst om 9.uur op de fiets zitten, vanwege dat de Poseidon iedere ochtend om 9.30uur weg moest varen. Wij hebben vakantie en vonden dit heel erg vroeg. Personeel was aardig en het was zeer schoon niks op aan te merken.
Zeer goed georganiseerd
Zeer goed georganiseerd, Vele tempels bezocht, goede reisgidsen en attractieve fietsroutes: Fietsen daar waar normaal geen touristen komen. Fascinerend!
Wat een mooie Boat Bike ries naar Egypte
Het was geweldig georganiseerd wat een mooie reis naar Egypte.
Leuke afwisselende gevarieerde routes
Leuke afwisselende gevarieerde routes. Goede comfotabele boot en hutten. Vriendelijke, efficiente crew. De verdeling van nationaliteiten zou beter kunnen. De rest van de gasten bestond volledig uit Duitsers. Heel vriendelijk, maar communicatie was lastig.

Svar fra Boat Bike Tours
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.