Oplichters
Lamp is kapot bij aankomst. Mails worden niet beantwoord. Oplichters
Lamp is kapot bij aankomst. Mails worden niet beantwoord. Oplichters
Dit is een nep site met zelfs nep reviews, lamp gekocht, verschillende mails gestuurd, nooit geen reactie, nooit een lamp gezien.
Nooit hier bestellen! Oplichters! 2 lampen zijn gewoon nooit bezorgd.
23/9/25 besteld, nog niets ontvangen, geen reactie op 3 x een mail, er staat dat het is verzonden, maar track en trace werkt niet. Dus denk dat ik mijn geld kwijt ben.
Na 5 x claimen (in een periode van zo'n 10 dagen) reageert niemand; niet per mail en niet op mijn 06 nummer. Nergens is het inschrijvingsnummer van de KvK terug te vinden; dus: OPLICHTERS! Order 14 dagen geleden geplaatst; nog steeds niets ontvangen.
Eigenlijk wat mij betreft helemaal geen ster
Update: lampen zijn bezorgd! Wel zijn het Chinese shanzhai producten van het origineel- er staat geen merk op en lijkt klungelig maar ze doen het wel! Ik heb twee vrij prijzige lampen besteld, maar de pagina die je zou moeten doorstuurden naar de verzendinformatie bestaat niet. Op mails wordt niet gereageerd. Op het contactformulier ook niet. Ik weet niet wat ik nu moet doen.
Blij mee met de Dancing Flame, geeft een fijne, warme sfeer in de tuin. Echt een aanrader!
Bestelling gisteren aangekomen. 2 lampjes. Mooi in de tuin
Bedrijf opgezocht. Zag goede reviews. Helaas toch weer China spul. Op de website staat op voorraad maar dat is in China. En na 1,5 week nog steeds niet verzonden vanuit China. Als ik nu ook mijn bestelling druk, werkt het niet. Waardeloos.