In mei setjes voetbalkleding gekocht.. Helft gekregen en super nep en kleinere maat dan ze aangeven.. Na meer dan 30 mails geen oplossing of geld terug!! Oplichters zijn het!! Je krijg rare mails... Vis mer
Se hva andre synes
Voetbalshirt besteld, na enige tijd gekregen, helaas te klein, nieuwe besteld en betaald er ook een short bij gekocht. Hebben ze de verkeerde maat short toegestuurd ,en nu krijg ik te horen dat z... Vis mer
OPLICHTERS TRAP ER NIET IN.!!!! 2 maanden geleden shirt besteld , zogenaamd niet op voorraad. Ander shirt doorgegeven ook niet op voorraad zo houden ze je aan ‘t lijntje. Aangifte politie gedaan, i... Vis mer
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Oplichters!!..
In mei setjes voetbalkleding gekocht..
Helft gekregen en super nep en kleinere maat dan ze aangeven..
Na meer dan 30 mails geen oplossing of geld terug!! Oplichters zijn het!!
Je krijg rare mails terug en uiteindelijk een neppe whats app nummer..
4 producten besteld
4 producten besteld. 1 product was kloppend. 1 product is niet geleverd. Overige producten waren niet wat ik besteld had. Nu al 4 maanden aan het mailen over een oplossing. Deze word niet geboden er word niet meegedacht! Ik kan opnieuw bestellen dat is de oplossing! Zeer slecht bedrijf!
Hoi mensen bestel niks bij hun ze zijn…
Hoi mensen bestel niks bij hun ze zijn een stelletje oplichters heb echt slecht ervaring met hun en het enige dat ze zeggen maak je niet druk.
Ik heb in juni 2 shirts besteld en er maar 1 gekregen die andere was niet op voorraad. Tot op de dag van vandaag nog niks ontvangen schande bijna 4 maanden wachten op 1 andere shirt. Ik bestel nooit meer wT op deze site met hun slechte nepshirts
DENNIS
Oplichtingsbende!
Oplichtingsbende! Pas op, hier niet bestellen!
In juni bestelling gedaan, blijkt niet op voorraad. Voorstel voor alternatief blijkt ook niet op voorraad te zijn. Geven geen geld retour, maar houden je aan het lijntje totdat ze niet meer reageren.
Shirt en broekje besteld
Shirt en broekje besteld, na 4 maanden nog steeds niets ontvangen. In de mail geven ze aan de dat het product momenteel niet op voorraad is. Als je vraagt om je betaling terug te storten weigeren ze dat. Kortom niet bestelllen bij deze winkel!!
Waardeloos
Waardeloos steeds berichten krijgen dat ze niks op voorraad hebben, had in Juni al besteld. Geen shirts kopen hier!
Al 3 maanden aan het wachten op mijn…
Al 3 maanden aan het wachten op mijn shirt van € 31.99. Elke week een nieuwe smoes. Shirt is zgn. niet meer leverbaar, je mag een ander shirt uitzoeken, vervangend shirt is onderweg, bedankt voor uw geduld. Wat een onzin allemaal ! Oplichters zijn het, geld terugstorten hebben ze nog nooit van gehoord. Jammer van mijn bestelling en mijn geld.
In mei een shirt besteld en zogenaamd…
In mei een shirt besteld en zogenaamd niet op voorraad. Ondertussen staat hetzelfde shirt weer online.
Maar hoor niets meer en geld is betaald.
Kortom oplichters
DOE HET NIET!
DOE HET NIET!!
Na +- 10 weken en heel veel mailtje sturen en onprofessionele reacties terug. Toch een voetbalshirt ontvangen. De kwaliteit is redelijk. Maar als wij er geen druk op hadden gezet, hadden we de shirts NOOIT ontvangen!
Short van een eredivisie club besteld
Een short besteld van deze site,er staat origineel ?? Helaas is dat niet het geval want het logo van de club is erop gedrukt veel te groot!! En dat hoort erop gestikt/geborduurd te zijn.
Kleur van de short komt ook niet overeen met het origineel helaas.
Zonde van je geld!!
Vandaag Ajax pakje binnen gehad
Vandaag Ajax pakje binnen gehad.
Het duurde wel zes weken maar het is een mooi pakje. Netjes verpakt. Niks mis mee.
OPLICHTERS TRAP ER NIET IN.!!!!
OPLICHTERS TRAP ER NIET IN.!!!!
Aangifte politie gedaan, iedereen die opgelicht is graag aangifte doen !!!
Bestelling nooit ontvangen
Bestelling nooit ontvangen
Heb ik mei al besteld het is nu augustus bestel hier niet !
Shirts bestelt na twee maanden nog niks…
Shirts bestelt na twee maanden nog niks , vraag al weken om refund krijg alleen maar je mag een ander shirt kiezen. Het zijn oplichters nooit kopen!!
Oplichting
In mei een shirtje besteld met t zelf verdiende geld van mijn zoontje.
Verschillende keren mail contact gehad.
Li ks met een verzendbevestiging die niet kloppen.mails dat het op voorraad is en dan dag later weer niet op voorraad is .Mails worden beantwoord door automatiache reactie.Niets persoonlijk.Geen telefoonnummer of naam bekend.Zoon is verdrietig en ik ben boos.Nooit meer dus.Oplichters
Oplichters
Oplichters. Na 6 weken bericht ontvangen dat het shirt niet op voorraad is. Andere shirts wel maar moet het verschil bijbetalen. Echter, de andere shirts zijn goedkoper. Ze blijven sturen dat ik het verschil moet bij betalen en niet kan annuleren. We zijn nu ruim 3 maanden verder. Geld kwijt.
Voetbalshirt/short besteld
Hebben ze de verkeerde maat short toegestuurd ,en nu krijg ik te horen dat ze geen verzend labels hebben.
Dus conclusie, GELD WEG, want alles was al betaald.
Heb wel antwoord gehad op mijn mailtjes.
BESTEL NIETS VIA DEZE GOEDKOPERE SITE.
AANGIFTE GEDAAN
Heb inmiddels online aangifte gedaan, niet dat ik iets verwacht natuurlijk, maar is een kleine moeite...
Toch vreemd, steeds kreeg ik dezelfde antwoorden terug, die ik ook bij anderen teruglees, maar nadat ik een mail stuurde over aangifte doen en dat hun ouders zich moeten doodschamen voor het feit dat ze oplichters op de wereld hebben gezet, kreeg ik ineens niks meer automatisch beantwoord....
Wat een oplichterij!!
Wat een oplichterij!!
Op de website staat retourneren binnen 30 dagen.
Pakje was te klein.
Nou kan niets terug sturen omdat het te ver is naar Thailand.
Krijg ook mijn geld niet terug.
Na 25 mailtjes maar de hoop opgegeven
Waardeloos shirt ontvangen
Een shirt en een broekje van NEC besteld. Ik vertrouwde de site na betaling al niet (vreemde email bevestiging). Daarna weken wachten op niets. Order annuleren kon niet meer volgens hen. Uiteindelijk komt er met DHL een pakketje uit China met een duplicaat shirt van NL elftal. Hier niets kopen aub.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.