Blue Gifts Anmeldelser

4,7

Am achiziționat un rucsac antifurt de o foarte bună calitate!! Este încăpător , cu mâner ca de troler, roți și este foarte bine compartimentat!!

Este pur si simplu minunata cănița de argint achiziționata de la voi!!! Băiețelul nostru adora sa o folosească. Cel mai potrivit cadou pe care îl puteam alege pentru el! Iar voi, ca echipa, nota 10!... Vis mer

Comanda a ajuns repede si in stare perfecta, dar a lipsit din cutie Certificatul de Autencitate deşi pe site scria ca il vom primi odată cu sculptura. De vineri după-amiază şi până sâmbătă nu a mai ră... Vis mer

A quality product, keenly prices compared to more other expensive outlets. Guys kept me informed throughout and item delivered well ahead of time. I'll definitely use them again.

1. Gavebutikk
  2. Firmagaveleverandør
  3. Kosmetikkbutikk
  4. Interiørbutikk
  5. Smykkeforretning
  6. Leverandør av reklameprodukter

Magazin de cadouri premium. Cadouri inedite adunate intr-un singur loc. Blue Gifts - daruiesti ce-ti doresti! Decoratiuni, instrumente de scris, cadouri pentru aniversari, cadouri de nunta, zi de nastere si alte ocazii din viata ta sau a celor dragi tie.

Enestående

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Alle anmeldelser

0 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Din pacate

Din pacate, dezamagire totala. Am comandat un produs si mi s-a livrat alt produs. Mai mult decat atat, se pare ca vor sa platesc si transportul pentru retur, desi nu este vina mea, ci a angajatilor firmei. Nu cred ca pot fi obligata sa platesc si transportul pentru retur.

13. juni 2021

Svar fra Blue Gifts

Salutare! Multumim pentru feedback-ul tau. Ne pare rau sa aflam despre experienta ta neplacuta, veti fi contactata de un consultant vanzari pentru a solutiona situatia dvs. cat mai rapid.

Super

Comanda livrata in timp, produsul de calitate.

21. april 2021

Multumim!

Produs cu defect

Am primit produsul foarte repede, insa acesta prezinta niste defecte. Astept sa fiu inca contacta in legatura cu posibiliatea de retur, intrucat pe site nu sunt foarte multe detalii.

11. mars 2021

Svar fra Blue Gifts

Buna ziua. Multumim pentru feedback. Gasiti politica noastra de retur la adresa de mai jos accesibila din meniul CENTRUL INFO:
Solicitarea dvs. a fost procesata, veti primi toate detaliile pe e-mail.

It looks good..

It looks good... maybe a bit too expensive for the materials used 😬, but it didn't desapointed my expectations 👍

4. mars 2021

Multumim!

Parfumuri CHARTHUSIA

A fost relativ bine, dacă trimiteți și eșantioane din alte parfumuri ca pe viitor să pot alege și alte produse, ar fi fost foarte bine.
Pe cele comandate le cunoșteam si mi-a fost ușor să mă decid.
Numai bine și voie bună!

7. februar 2021

Svar fra Blue Gifts

Salutare! Multumim pentru sugestie. Veti primi un set de mostre gratuit in cursul acestei saptamani.

Storage toilet paper and small table.

It was a very long waiting time for the product to come. But I had the wonderful surprise to receive an email letting me know that the product is out of stock, asking if I would prefer to cancel the order or to wait until new stock comes in. Of course I waited because it was my favorite type of product.
The waiting paid off! Good quality, nice design and useful in the bathroom. It carries three rolls of toilet paper, and it has a small table for phone and eyeglasses.

4. februar 2021

Svar fra Blue Gifts

Thank you for kind reply and patience.

I recommend this shop

I recommend this shop. Their services (support, delivery) are amazing. The quality of the products is beyond expectations. Thank you!

30. januar 2021

Svar fra Blue Gifts

Thank you for you're kind words 😻