Inte fått min grill levererad än men.
Är den lika bra som deras kundservice så kommer jag bli mer än belåten.
Superservice // Bosse

Svar fra bluegaz.se
Bluegaz är Sveriges hetaste varumärke inom grillar och värmare. Flerfaldig vinnare av Bäst i Test.
Kantyxegatan 25 E, 21376, Malmö, Sverige
Har ikke svart på negative anmeldelser
Inte fått min grill levererad än men.
Är den lika bra som deras kundservice så kommer jag bli mer än belåten.
Superservice // Bosse

Svar fra bluegaz.se
Har haft många gasolgrillar genom åren och har nu givit Bluegaz och deras Z501 en chans.
Efter x antal grillkvällar, bröd och bullbak, pizzabakning mm kan jag bara säga att jag är mer än nöjd.
Designen är snygg och enkel att hålla ren
Lamporna i temperaturreglagen gör kvällsgrillningen smidigare nu när det är mörkt på kvällarna.
Temperaturen är jämn och fin så man kan verkligen utnyttja hela grillytan.
10 av 10

Svar fra bluegaz.se
Är inne på min andra grill från Bluegaz nu. Uppgraderade för att jag ville ha en större och min förra fick med glädje övertas av min kusin. Så nu är vi två nöjda Bluegaz grillare.

Svar fra bluegaz.se
Vi är väldigt nöjda med vår kamado Kyoto L efter två månaders grillning. Välbyggd och stabil grill som inte välter i stormvind. Rekommenderas 100%!

Svar fra bluegaz.se
Jag har testat Bluegaz T10 under en campinghelg vid en sjö i Dalsland, ute i skogen och i husvagnens förtält – och jag är så imponerad! Denna lilla gasolgrill är både kraftfull och smidig att ta med sig. Trots sin kompakta storlek rymde den utan problem flera hamburgare och en rejäl laddning småpotatis samtidigt.
Grillen är tillverkad i rostfritt stål, vilket känns både tåligt och lätt att rengöra. Den blir snabbt varm, och med locket nere blir det nästan som att laga mat i en ugn – perfekt för jämn tillagning. Ett stort plus är att den är lätt att bära med sig och fungerar riktigt bra på klippor eller andra ojämna underlag, som du ser på bilden!
Att stå och grilla med den här utsikten i bakgrunden var en upplevelse i sig – men det som verkligen gjorde skillnad var hur smidigt allting fungerade. Bluegaz T10 kommer definitivt att hänga med på fler äventyr!
Kompakt och portabel
Snabb uppvärmning
Lätt att rengöra
Håller värmen jämnt
Snygg design i rostfritt stål
Rekommenderas varmt för både camping, husvagnssemester och hemmagrillning!

Svar fra bluegaz.se
Enormt nöjd med både grillen och servicen. Köpte en Z50 och Grillpaket Medium. Allt har hög premiumkänsla, både grillen och verktygen känns väldigt välbyggda. Jämn och fin temp på grillen, gott om plats, älskar sizzle burner för att få lite extra temp. Pizzastål och grillkorg har blivit favoriter.
Hade även en del kontakt med företaget i samband med beställningen och servicen var grym. Kan verkligen rekommendera både företaget och deras produkter.

Svar fra bluegaz.se
Købt en Z501. Ekstremt meget arbejde at montere, tror jeg brukte 4 timer på at skrue det hele sammen, meget mere end jeg ville forvente på et så dyrt produkt.
Fejl ved grill efter montering, låg går på, skabe ridser og lyd. Eller kosmetiske fejl i lak. Design lever ikke op til det man skulle forvente af en grill til 10000DKK, skarpe kanter og design er ikke præcist nok.
Men det værste er nok at de ikke kan nåes på telefonen eller svarer på e-mails angående de fejl og mangler jeg har påpeget. Ingen respons og ikke til at komme i kontakt med.
Så langt virker dette som en rigtig dårlig køb, men det kan ændre sig hvis den for nuværende ikke eksisterende kundeservice kommer på banen og de kommer med løsninger.
Efter at have prøvet grillen, virker det nu som et endnu dårligere køb, grillen er ekstremt langsom til at varme op, da all varme går ud igennem et stort hull på bagsiden at grillen ved låget. Designet virker helt fejl. Ved 5 brændere på fuldt blus tager det næsten 10 min til 200C og ved 17 min nåede den kun en temperatur på 230C?
Det er faktisk så meget varme som kommer ud af grillens bagside at den ikke kan stå op af en væg eller ihverfald ikke hæk eller lignende, ekstremt varmt.
Når de nu også har lukket for telefoner og ikke vender tilbage på min reklamation eller e-mails, virker dette mere og mere som et scam!!!!
Fina grejer och snabb leverans. Köpte den som heter Z3 och är jättenöjd. Bra att man kan köpa till överdrag som passar.
I ordered a Bluegaz Z-1 as the tests for it seemed to be good.
Just made bad experiences. First Gardenstore.se through whom I ordered made it a 11 days delivery instead of "4-6", then it arrived with one control wheel loose. I could not close the gas supply making it an safety issue.
Overall the grill makes a cheap impression, poor design, inside full of sharp edges (painful when cleaning) and obviously Bluegaz has not QA.
From the sent 2 emails, NONE was replied ! Seems they also have no service department.
No recommendation.
Jeg har været på udkig efter en ny gasgrill til den kommende grill sæson. Da den skal bruges i udlejningssommerhus hvor der kommer mange gæster (og de ikke alle behandler den lige pænt) var kravet en gasgrill som kan tåle slidtagen og samtidig er til at betale.
med bluegaz z1 mener jeg at have fået en gazgrill i høj kvalitet som også er til at gøre rent ofte og pga rustfri grillrist kan holde til det.
support fra fabrikken har været super da jeg havde en mindre fejl ved levering. optimalt havde alt naturlgivs været i orden fra start men fabrikkens håndtering var perfekt og de sendte uden forbehold en udskiftningsdel dirrekte til min privat adresse og rettede således op på det på en nem og bekvem måde.
jeg glæder mig nu til en sæson hvor både jeg selv og mine lejere kan nyde den nye bluegaz z1 grill