Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Paczka przyszła bardzo dobrze zapakowana. Szklane elementy kiełkownicy doskonale zabezpieczone. Do przesyłki dołączone pomocne informacje i porady w jaki sposób rozpocząć przygodę z uprawą kiełków. Do... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Słoik do siania ziół to absolutny strzał w dziesiątkę dla każdego fana ziółek! Genialny design: Wygląda niezwykle nowocześnie i estetycznie na każdym kuchennym parapecie. Zero bałaganu: Koniec z... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Zamówiłam kilkanaście karp dalii. Zamówienie dostarczono szybko. Dalie bardzo dobrze zapakowane. Na ten moment wysadzone do donic w pomieszczeniu aby szybciej zaczęły wzrost i mogły w czerwcu tworzy... Vis mer

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Informasjon om virksomheten

1. Frøleverandør

Skrevet av virksomheten

Blomea oferuje duży wybór nasion i cebulek kwiatowych o wysokiej jakości – bezpośrednio z Holandii. Ponad 100 000 miłośników ogrodów już robi u nas zakupy.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har ikke svart på negative anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Darmowa miska do wysiewu SUPER

Darmowa miska do wysiewu zamówiona wraz z gratisową łąką kwietna. Miska wydaje się super, pozytywnie zaskoczyła mnie wielkością, bo spodziewałam się mniejszej. Kwiaty zobaczymy jak urosną. Jednak muszę ponarzekać na długi czas wysyłki. Ja rozumiem, że święta, ale przesyłka została wysłana po 6 dniach roboczych, a nadana co dziwne w poniedziałek wielkanocny, dopiero w czwartek dostałam informację, że wyruszyła w drogę.

"Kiedy zamawiałam siewnicę

"Kiedy zamawiałam siewnicę, nie spodziewałam się, że w środku znajdę coś więcej niż tylko narzędzie. Już samo otwarcie paczki było wyjątkowym doświadczeniem – widać, że została zapakowana z ogromnym sercem i dbałością o każdy detal. 🌿
Prawdziwym wzruszeniem był jednak gratis w postaci mieszanki 'Beemix'. Hasło na opakowaniu: 'Jesteś ważniejszy, niż myślisz' sprawiło, że poczułam się doceniona nie tylko jako klientka, ale po prostu jako człowiek. To niesamowite, jak mała paczka nasion może nieść ze sobą tyle pozytywnej energii i troski o naszą planetę. 🐝
Już nie mogę się doczekać, aż nasiona trafią do ziemi, a mój ogród zamieni się w ponadmetrowy, kolorowy azyl dla

Otwierając paczkę…

Otwierając paczkę, jakby słoneczko zaświeciło i cieplej zrobiło :))) cudowna oprawa wizualna nasionek z dedykacją! <3 Misa do kiełkowania jest bardzo solidnym produktem! Gorąco polecam!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jestem bardzo zadowolona z zakupów 😊

Jestem bardzo zadowolona z zakupów 😊 szklane kiełkownice są świetne, łatwe w obsłudze, wodę można codziennie wymieniać 🫶 a ponadto widać korzonki listķów 🌱☘️
Z pewnością tutaj wrócę po więcej cudowności 🤗

6. april 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Złożyłam zamówienie różnych cebul…

Złożyłam zamówienie różnych cebul mieczyków dalii Lilii itd. Jedne z zamówionych cebul świadczyły o późniejszej dostawie. W międzyczasie gdy jeszcze cebulę nie dotarły do mnie skontaktowałam się z firmą czy mogę domówić coś jeszcze. Odpowiedz przyszła bardzo szybko z informacją że nie ma najmniejszego problemu. Cały proces przebieg szybko i sprawnie i na dodatek ceniły przyszły szybciej niż miały dotrzeć. Cebule duże zdrowe i pięknie zapakowane. Szybka przesyłka. Kontakt ze sprzedającym znakomity. Na pewno będę korzystać z usług. Jestem bardzo zadowolona 😁

30. mars 2026

Opinia o sklepie

Super zapakowane zamówienie , sklep godny polecenia , ogromna różnorodność odmian kwiatów oraz ceny są przystępne. Bardzo miło, że dodawane są malutkie prezenciki do zamówień 🥰.Napewno niedługo coś jeszcze zamówię :)

27. mars 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Dalie i inne cebulki kwiatowe

Pięknie zapakowane karpy dalii i cebulki innych kwiatów, dobrze zabezpieczone i część już kiełkuje w domu. Serdecznie polecam i czekam aż wszystkie piękności zakwitną ❤️ Taki wybór odmian tylko w Blomea!

13. mars 2026

Zamówiłam 6 bulw dalii

Zamówiłam 6 bulw dalii, wszystkie pięknie ruszyły, na kwitnienie jeszcze trzeba poczekać... Liczę że dostałam to co zamówiłam . :) Zamówienie, płatność, wysyłka, opakowanie bez zarzutu. :)

20. mars 2026

Przesyła pięknie zapakowana

Przesyła pięknie zapakowana. Z pięknymi gratisowymi prezentami. Zadowolona jestem bardzo chociaż myślałam że karpy będą trochę większe. Ale jestem bardzo zadowolona z zakupówbw tym sklepie.🌺🌺🌺🌺🌺

5. mars 2026
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv