Se hva andre synes
Słoik do siania ziół to absolutny strzał w dziesiątkę dla każdego fana ziółek! Genialny design: Wygląda niezwykle nowocześnie i estetycznie na każdym kuchennym parapecie. Zero bałaganu: Koniec z... Vis mer
Darmowa miska do wysiewu zamówiona wraz z gratisową łąką kwietna. Miska wydaje się super, pozytywnie zaskoczyła mnie wielkością, bo spodziewałam się mniejszej. Kwiaty zobaczymy jak urosną. Jednak musz... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Blomea oferuje duży wybór nasion i cebulek kwiatowych o wysokiej jakości – bezpośrednio z Holandii. Ponad 100 000 miłośników ogrodów już robi u nas zakupy.
Kontaktopplysninger
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Cebulki i nasiona bardzo Dobrze i…
Cebulki i nasiona bardzo Dobrze i ładnie zapakowane , szybka wysyłka. Moje dalie już pięknie kiełkują . Wszystko jak należy. Polecam ;)
Zaskoczenie jakością
Jako pierwsze zamówienie było dość sporo gratisów, kiełki rosną, zobaczymy jak całość wyjdzie. Jakoś wykonania szklanego naczynka wydaje sir byc Dobra
Wow wow wow
Wow wow wow! Sprawnie obsłużone zamówienie, dobrze zapakowana, przesyłka, super promocja na kiełkownice i ekstra przydatne materiały pomocowe! To od teraz moja ulubiona strona na zielone 🥕🌸🌱zakupy! 🛒 czekam co wykiełkuje 🥰
Słoik do siania ziół to absolutny…
Słoik do siania ziół to absolutny strzał w dziesiątkę dla każdego fana ziółek!
Zero bałaganu: Koniec z nieestetyczną watą czy ligniną – system jest czysty i higieniczny.
Błyskawiczny wzrost: Ziółka rosną w nim jak na drożdżach,są gęste i soczyście zielone.
Wyjątkowa wygoda: Podlewanie i dbanie o uprawę zajmuje dosłownie sekundy.
Eko-wybór: Solidne wykonanie gwarantuje, że słoik posłuży przez wiele sezonów.
🌿 Prawdziwy must-have, który sprawia, że domowa uprawa witamin to czysta przyjemność!
Rzecz bardzo przydatna .Moje marzenie…
Rzecz bardzo przydatna .Moje marzenie spełnione 🤩🤩
Bardzo szybka wysyłka
Bardzo szybka wysyłka. Produkt bardzo wysokiej jakości
Solidnie i sprawnie
Paczka przyszła bardzo dobrze zapakowana. Szklane elementy kiełkownicy doskonale zabezpieczone. Do przesyłki dołączone pomocne informacje i porady w jaki sposób rozpocząć przygodę z uprawą kiełków. Do paczki dołączona miła niespodzianka (saszetka nasion do wysiania na dzikiej łące). Wszystko zgodnie z zamówieniem i oczekiwaniami.
Polecam serdecznie
Polecam serdecznie, naczynie wysokiej jakości, super zapakowane. To mały krok dla zdrowia, polecam
Dalie
Zamówiłam kilkanaście karp dalii. Zamówienie dostarczono szybko. Dalie bardzo dobrze zapakowane. Na ten moment wysadzone do donic w pomieszczeniu aby szybciej zaczęły wzrost i mogły w czerwcu tworzyć bajeczny ogród. Z całego serca polecam sklep Blomea 🩷
Pozdrawiam,
Magdalena
Sadzonki dobrej jakości
Sadzonki dobrej jakości, bardzo ładnie opakowane . Szybka dostawa
Miska dla kiełkowania
Miska dla kiełkowania świetna, całość zamówienia bardzo ładnie i bezpiecznie zapakowana, bezproblemowy kontakt ze sprzedającym. Dostawa nieco za długa, ale był to okres świąteczny a sam sklep chyba dopiero ruszał na rynek polski. Żona zadowolona :-)
Zamówiłam kiełkownicę od Blomea
Zamówiłam kiełkownicę od Blomea, ponieważ każda poprzednia, którą zamawiałam w internecie nie spełniała swojej podstawowej funkcji i zawodziła na każdym polu.
Wreszcie cieszę się z idealnej kiełkownicy i pysznych kiełków.
W porządku :)
Paczka przyszła starannie zapakowana, sama realizacja zamówienia trochę trwała, ale cierpliwie poczekałam. Kontakt bardzo dobry.
Swietna jakosc produktu
Swietna jakosc produktu, blyskawiczna wysylka. Dzieciom sie tak spodobalo, ze sobie od razu przywlaszczyly I robia kielki ☺️
Polecam kiełkownicę Blomea
Kiełki i mikrolistki to mój ulubiony sposób na wiosenna ( i nie tylko) dawkę witamin. Szklany pojemnik Blomea jest idealny. Wcześniej używałam kiełkownicy z tworzywa sztucznego - nasiona szybko pleśniały, jeszcze przed pełnym wykiełkowaniem nie nadawaly się do konsumpcji - tutaj - rewelacja! Prosto, higienicznie i efektywnie.
Super
Super! Właśnie otrzymałam moją darmową kiełkownicę :) szybka wysyłka, bardzo dobre bio nasiona. Polecam!
Zamówienie dotarło szybko
Zamówienie dotarło szybko, naczynie do kiełkowanie fantastyczne. Do tego dostałam nasiona gratis. Jestem zadowolona, nasiona wyśmieje na działce i poczekam na efekt. Mam nadzieję że będą cieszyć oko.
Rewelacja!
Szybka wysyłka, a produkt doskonale zapakowany. Jakość na pierwszy rzut oka wybitna. Świetny gratis z dbałości o klienta. Jeśli się sprawdzi w uprawie, z pewnością wrócę do tego sklepu!
Dalie
Zmówiłem dalie i jestem bardzo zadowolony. Bulwy były duże, bardzo dobrze zapakowane i zdrowe, bez żadnych uszkodzeń ani pleśni. Fajnie że na opakowaniu od dali zabaczyłem informacje odnośnie tego jak i kiedy sadzić i w jakim stanowisku powinny rosnąć rośliny. Proces zamawiania przebiegł płynnie i również bez żadnych zastrzeżeń.Nie czekałem długo na przesyłkę. Jestem bardzo zadowolony z zakupu w tym sklepie. Serdecznie polecam. 👍
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.