Bestilte spireglass og frø, samt en overraskelsespakke. Overraskelsen var to sneglefeller av god kvalitet. De kommer godt med i grønnsakshagen. Spireglasset var større enn ventet, men det er bare posi... Vis mer
Jeg er veldig fornøyd med kjøpet! Leveringen var rask, produktet var svært godt pakket inn, og kvaliteten er imponerende – det ser veldig naturtro ut. Prisen er kanskje litt høy, men etter min meni... Vis mer
Vi bestilte en 2-pack med produktet, foreløpig har vi hengt opp den ene av disse. Formålet var å fange veps som var forstyrrende på vår veranda. Vi er foreløpig overraskende fornøyd med produktet som... Vis mer
Veldig lett å finne frem og kjøpe, med kjapp kvittering på mail, levering, og god kommunikasjon. Super produkt som får lett plass i en liten leilighet eller kjøkken, helt super for de som vil spare... Vis mer
Blomea tilbyr et stort utvalg av frø av høy kvalitet – direkte fra Nederland. Over 100 000 hageentusiaster handler allerede hos oss.
Danmark
- info@blomea.no
- blomea.no
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 25 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Fornøyd med både spireglasset og…
Fornøyd med både spireglasset og sneglefellen jeg kjøpte
Bra, men litt lang leveringstid.
Hadde ikke fått med meg at det var forsinkelser i levering, men fikk raskt svar da jeg etterspurte varene.
Flotte produkter med god bruksanvisning
Flotte produkter med god forklaring på hvordan det skal spires på glass med rist. Enkelt og elegant utformet. Blir spennende å se om jeg får masse gode spirer.
Mange frø i pakka.
Fikk pakkene med frø i dag. Mange frø i pakka men har ikke fått plantet enda. Gleder meg.👏🏼 Leveransen tok litt tid derfor kun fire stjerner.
Gøy prosjekt
Utrolig gøy prosjekt for meg liker å spise sunt og dyrke råvarer selv, men bor i leilighet uten hage. Passer like bra for deg som er så heldig å ha hus med hage.
Bestillte 30.3 og kom 14.4 så ikke…
Bestillte 30.3 og kom 14.4 så ikke imponert over respons tid. Men det værste er at blomea Reklamerer med gratis spireskål som absolutt ikke kom med bestilling. Absolutt På grensa til svindel.
Fikk ikke broccoli
Litt ventetid, sikkert pga påsken. Ventet meg broccoli spirer, da de var i reklamen.Litt synd, da det var de jeg gledet meg mest til å teste ut. Nå må prøver jeg ut de andre frøene og bestiller evt broccoli senere.
Bra kommunikasjon og leveringstid
Bra kommunikasjon og leveringstid. Varene som forventet.
Fin skål men trodde det skulle følge…
Fin skål men trodde det skulle følge med frø til microgreens som anvist men kanskje jeg så feil
Ble så glad for å se frøene kom i…
Ble så glad for å se frøene kom i postkassa i dag, gleder meg til å så frøene og se det spirer og gror til det blomstrer😊
Ser bra ut
Fikk spireskålen i dag, ser ut til å være god kvalitet! Hyggelig at det ble sendt med et par poser blomsterfrø!
Delikate poser
Delikate poser, kom fort og bra med frø
En del av spiretårnet var knust ved…
En del av spiretårnet var knust ved ankomst, skrev mail, fikk svar umiddelbart og det ble ordnet fratrekk på Klarna med en gang. Supert 👏👏
Kom i posten i dag
Kom i posten i dag. Mye større spireskål en jeg trodde. Utrulig gøy. Prøver i første omgang med karse. Utrolig enkelt, så nå venter jeg bare på at det skal spire! Takk for enkel handel. Bonus at jeg fikk med gratis frø
Rask levering etter bestilling
Rask levering etter bestilling. Også rask svar på mail før bestillingen var gjennomført. Gleder meg til å teste glasshyller til dyrking av frø.
Gikk raskt og alt ser bra ut
Gikk raskt og alt ser bra ut
Ingenting vokser
Det har gått 9 dager siden jeg gjorde klar spirene og har vannet/skylt daglig. Ingenting, absolutt ingenting har begynt å vokse. Det står at spirene kan trenge 3 uker før de kan høstes..
Det tok lang tid før pakken kom
Det tok lang tid før pakken kom, sein post. Så jeg har ikke fått testet enda. Gleder meg til blomstring i sommer. Tusen takk.