Bestilte spireglass og frø, samt en overraskelsespakke. Overraskelsen var to sneglefeller av god kvalitet. De kommer godt med i grønnsakshagen. Spireglasset var større enn ventet, men det er bare posi... Vis mer
Jeg er veldig fornøyd med kjøpet! Leveringen var rask, produktet var svært godt pakket inn, og kvaliteten er imponerende – det ser veldig naturtro ut. Prisen er kanskje litt høy, men etter min meni... Vis mer
Vi bestilte en 2-pack med produktet, foreløpig har vi hengt opp den ene av disse. Formålet var å fange veps som var forstyrrende på vår veranda. Vi er foreløpig overraskende fornøyd med produktet som... Vis mer
Veldig lett å finne frem og kjøpe, med kjapp kvittering på mail, levering, og god kommunikasjon. Super produkt som får lett plass i en liten leilighet eller kjøkken, helt super for de som vil spare... Vis mer
Blomea tilbyr et stort utvalg av frø av høy kvalitet – direkte fra Nederland. Over 100 000 hageentusiaster handler allerede hos oss.
Danmark
- info@blomea.no
- blomea.no
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 25 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Fantastisk service
Raskt og enkelt til god pris
Raskt og enkelt til god pris
Kjapp leveranse og god spireevne!
Kjapp leveranse og god spireevne!
Her får du mye frø for pengene. Bestilte diverse "microgrønt", ulike reddik og ruccula, men tenker mange av plantene får vokse seg store i grønnsakshagen - skikkelig matauk!
Fin skål og kjekt med rask spiring
Enkel måte å produsere spirer .slipper…
Enkel måte å produsere spirer .slipper jord
Knirkefri handel
Knirkefri handel, genialt produkt. Akkurat det eg var ute etter!
Glass bowl for sprouting seeds
Glass bowl for sprouting seeds: Fantastisk produkt, enkelt å bruke og rengjøre! Anbefales!!
Spirande glad for kjøpet!
Det var både veldig lettvint å bestille, kjapp levering og ein hyggeleg helsing med i leveringa. Varene er av god kvalitet - det spirar veldig fort og pynta middagene ypperleg! Veldig fornøyd med kjøpet, der også ekstra frø og bolle medfølgte! Tipsa også vennar om dette!
Kult opplegg 👍
Veldig hyggelig og rask kundeservice
Veldig hyggelig og rask kundeservice da jeg gjorde en feil i bestillingen.
Fine spirekrukker til mikrogrønt
Fine spirekrukker til mikrogrønt. Elsker at de både ser fine ut og er funksjonelle.
FLOTTE SKÅLER
Dette er perfekte skåler til å gro spirer. Fine og dekorative krukker i glass. Mye finere enn min tidligere spire-plastkasse!
Gleder meg til at spirene kan høstes inn🥰🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱
Selgeren was vennlig og høflig
Selgeren was vennlig og høflig med et forespørsel jeg hadde. Frøene og spireskålen kom fort og var godt beskyttet (Skålen er laget av glass)
Flott side med kvalitetsprodukt!
Flott side med kvalitetsprodukt!
Varene kom som de skulle
Varene kom som de skulle, alt var pakket i naturvennlig papp, men det tok nesten 14 dager før pakken kom. Så litt lang leveringstid, ellers fornøyd.
Helt utrolig godt utvalg av frø
Helt utrolig godt utvalg av frø, og ikke minst til gode priser. Pakken var ment som gave, og jubilanten ble utrolig glad for gaven. Anbefales på det sterkeste. I tillegg var det veldig rask levering, til postkasse - noe som er et pluss😊
Lett å bestille og varene kom raskt.
Lett å bestille og varene kom raskt.
produktet var bra
pakken kom fort, enkel bestilling, produktet virket som i reklamen
Rask levering og god informasjon…
Rask levering og god informasjon underveis 🙂