Super fijne eerste ervaring, ondanks de pre order alles op tijd in huis om te gaan voorzaaien. Alles biologisch en een duidelijke uitleg hoe je het beste kan zaaien en wanneer. Ik zou zeker opnieuw be... Vis mer
Se hva andre synes
Overzichtelijke site, bezorging duurde wat langer dan verwacht maar wel prima verpakt ontvangen. Het zijn de eerste pootaardappelen die ik er besteld heb, erg benieuwd wat ze ons gaan opleveren! :)
Blomea heeft echt een grote collectie bloemen en zaden. Heb een aantal Dahlia's gekocht in verschillende kleuren. Contact met dit bedrijf is heel prettig en duidelijk. Mensen zijn erg vriendelijk!!
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Blomea biedt een groot assortiment zaden en bloembollen van hoge kwaliteit – rechtstreeks uit Nederland. Meer dan 100.000 tuinliefhebbers winkelen al bij ons.
Kontaktopplysninger
Nederland
- info@blomea.nl
- blomea.nl
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Leuke diverse soorten
Leuke diverse soorten! Ook soorten die wat moeilijker zijn om eraan te komen.
Was met het bestellen moeilijk kiezen..
Bij ontvangst mooie knollen.
Volgens mij een bedrijf met passie
Ik heb de bestelling snel geleverd gekregen, in eco verpakkingen, met ook nog een attent extraatje. Voelt fijn dit bedrijf. Denk dat zij met passie werken.
Dahlia's van blomea
Dit was voor mij weer een cadeautje
Dit was voor mij weer een cadeautje. Dat is het leuke aan dahlia’s bestellen. Deze bestel je al ver voor dat ze verzonden worden. Wat bij mij dan inhoudt dat je weer totaal verrast word door al het moois wat je besteld heb (want ik vergeet altijd wat ik bestel). Dus ik heb afgelopen week een prachtig doosje met prachtige dahlia’s ontvangen. Die nu voor staan te trekken in de serre. Bedankt!
Goede service, snelle reactie op mail na aanpassing bestelling.
Netjes verpakt, geleverd op afgesproken termijn. Grote van de knollen viel iets tegen.
Betrouwbare leverancier
Blomes bevestigde mijn bestelling en hield mij goed op de hoogte wanneer ze zouden leveren. De levering klopte, was goed verpakt en voorzien van plant instructies. Ik had het niet beter kunnen wensen.
Alles naar tevredenheid en super…
Alles naar tevredenheid en super snel.Nu vol spanning afwachten wat het resultaat is. Dat hoort u later.
Een doosje vol plant geluk!
Een feestje om te openen, dat pakketje van blomea! Verschillende zaden besteld en natuurlijk dahliabollen! Zeker niet mijn laatste bestelling!
Moet nog planten laat het weten!
Snelle levering, duidelijke uitleg op de zakjes. En mooie afbeeldingen van wat het is.
Ik ga er zeker nog een keer bestellen als ik weer wat nodig heb!
Prima in orde
Prima snelle service en mooie artikelen
Prima snelle service en mooie artikelen
Goed snel en niet duur
Goed snel en niet duur
Alles mooi biologisch
Top winkel
Netjes geïnformeerd over de bestelling…
Netjes geïnformeerd over de bestelling wanneer deze kwan en waarom deze wat later was. Producten prima in orde. Nu nog wachten tot ze gaan bloeien, dat kijken we het meeste naar uit..
Snel geleverd
Snel geleverd, fijne site, goed aanbod bio zaden :)
Top!
Overzichtelijke website, eenvoudig bestelproces en duidelijke e-mails die goed aangeven wanneer mijn bestelling wordt geleverd.
Het lekkerste broodje met radijs kiempjes.
Ik werd zo geïnspireerd door jullie om met kiemzaad te beginnen met de duidelijke uitleg hoe het moest en af te wachten tot het op niveau was gegroeid. Het speciale glazen kiemschaaltje met zeefje was meteen een succes; elke dag keek ik hoe het gegroeid was en 6 dagen later heb ik met een speciaal schaartje (ook bij jullie besteld) de zwarte radijs kiempjes afgeknipt en bij de lunch op een broodje met avocado, ei en tomaat, peper en zout gelegd nog een toefje wasabi mayonaise en je hebt het lekkerste, gezonde broodje om op te eten.
Wat een feest!
Zaaizeef met glazen bakje en zaadjes; topproduct
Zojuist heb ik mijn 2e minituintje ingezaaid. De eerste zaailingen, sterrenkers is al op. Heerlijk. Een aanrader dit kweekbakje met zaaizeef en flink wat zakjes zaad. Je ziet het bijna groeien. Ook echt een heel leuk origineel cadeau.
Snelle levering. Duidelijke omschrijving.
Bio zaden tegen prima prijs
Zeer overzichtelijke site, makkelijk te bestellen en super handig dat alles geleverd wordt in de periode waarin de zaden gezaaid en planten gepoot kunnen worden. Ik vind het zelf erg belangrijk dat het biologische zaden/plantjes zijn. Correcte levering, nu nog mijn oogst/bloei afwachten. Tot dusver zeker voor herhaling vatbaar.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.