Useriøst firma, styr unna!
Etter å ha tilbakekalt Blendjet med lovnad om å motta erstatning, så har det nå gått snart 18 mnd, å ingenting er mottatt. Kundeservice svarer med bare svada. Kommer aldri til å handle eller anbefale Blendjet til noen.
BlendJet® is the inventor of the Original Portable Blender® and has over 1 million customers around the world.
Har ikke svart på negative anmeldelser
Bestilte en Blendjet for en stund siden og var fornøyd med den. Fikk så beskjed om denne modellen ble tilbakekalt og fikk beskjed om å klippe i stykker gummiringen og sende inn bilde av dette, så skulle jeg få tilsendt ny erstatningsdel. Dette gjorde jeg, noe som selvfølgelig gjorde blenderen helt ubrukelig. Dette er vel nesten ett år siden og har enda ikke mottatt erstatningsdel eller fått noe mer informasjon fra Blendjet (annet enn en haug med reklame på mail). Kundeservice svarer heller ikke på mail…
Vil ikke anbefale dette firmaet..
Kjøpte en BlendJet til meg selv i ca. april 2023 og en i gave til moren min i juni 2023. Jeg har også bestilt tilleggsprodukter fra deres nettside og var superfornøyd med både blenderen og firmaet frem til jeg fikk beskjed om tilbakekalling i mars 2024. I tilbakekallingen forespeilet BlendJet at vi ville motta et erstatningsprodukt innen 6 uker etter registreringen, dette er nå 6 måneder siden og verken jeg eller moren min har mottatt erstatningsproduktet.
Jeg har sendt Mail og etterlyst varen tre ganger, den første mailen fikk jeg ikke en gang svar på og i den andre mailen kunne de bare fortelle at de ikke visste hvor lang tid det ville ta. Jeg får nye Mail med tilbud hver eneste uke, og er helt sikker på at dersom jeg hadde bestilt et nytt produkt i dag ville jeg ha mottatt dette innen en ukes tid.
Jeg har anbefalt denne blenderen til omtrent alle jeg kjenner, men etter denne ekstremt dårlige kundeservicen anbefaler jeg alle å styre langt unna dette produktet og firmaet. Noe mer useriøst enn dette tror jeg man skal lete langt etter! Det hadde vært veldig enkelt for firmaet og sende ut en ny vare; de sender jo tross alt ut nye produkter til betalende kunder støtt og stadig. Jeg forstår at de ønsker å holde kostnadene så lave som mulig, men å gjøre dette på bekostning av kundene er dårlig stil. At firmaet har solgt et produkt som ikke holder mål, og kan begynne å brenne, er deres problem. Og et problem de burde prioritere å ordne opp i raskt. Men neida, BlendJet satser de heller på nye betalende kunder og dårlig kundeservice. Jeg kommer aldri til å kjøpe noe fra dette firmaet igjen, og anbefaler heller ingen andre å gjøre det.

Svar fra BlendJet
Kjøpte denne for et år siden og har kanskje fått brukt den 1 mnd sammenhengende.
Første gang stoppet den å lade, og deretter ble den tilbakekalt av produsent. Skulle få ny for snart et halvt år siden... Får ingen status fra Blendjet når jeg tar kontakt.

Svar fra BlendJet
Har vært kjempefornøyd med Blendjeten min helt til jeg fikk beskjed om at den var tilbakekalt i desember 2023. Fylt ut skjema for å få ny som skulle ta noen uker. Vel, det er juli 2024 og jeg venter fortsatt! Det eneste Blendjet svarer nå er at de ikke har kapasitet til å sende ut nye. De kan selge nye, men greier ikke å sende ut erstatningsdeler for noe de selv har tilbakekalt. Elendig kundeservice. Ikke kjøp dette produktet!

Svar fra BlendJet
Jeg bestilte en blendjet for noen uker siden. På nettsiden står det gratis levering over hele verden. Nå får jeg plutselig en faktura på over 300kr fra ups. Pakken kom veldig raskt, levert med ups, men jeg tenkte ikke noe mer over det. Det var eneste alternativ for levering.
Ser nå at det var toll, fikk pakken 25. november, faktura sendt 12. desember. Fikk den først i går 29. desember. Stemplet Malta. Skulle vært betalt 27. desember. Hadde ikke bestilt om jeg visste dette.
Oppdatering: Etter god service fra blendjet, som refunderte deler av fakturaen, har jeg gitt fire stjerner. Jeg burde sjekket bedre. Og det er ups som fortjener den dårlige anmeldelsen. Allikevel kan jeg ikke bestille fra blendjet mer, da tollkostnaden blir for stor.

Svar fra BlendJet
Fungerer flott, den første basen til blenderen min fungerte ikke helt slik den skulle, men de sendte raskt en erstatningsdel gratis og nå funker alt som det skal, blenderen er lett håndterlig, lett å ta med seg og kutter grønt og knuser is som bare det. Smoothie-mixene deres smaker også ganske godt. Anbefales.
Blendet er super. Brukes nesten hver dag. Både på jobb og hjemme.