Tydlig information och Morgan är mycket trevlig och tillmötesgående. Vi ser fram emot att dricka gott kaffe och även erbjuda våra kursdeltagare det.
Vi behövde en kaffemaskin, ali var snabbt på plats och väldigt serviceinriktad Bonus att kaffet var riktigt gott
salongen luktar nu gott med ett underbart kaffe!! Bra upplevelse och en väldigt snygg maskin. Kan rekommendera alla!
Vi gör bra kaffe tillgängligt för alla arbetsplatser! Medarbetarna är ofta företagets viktigaste tillgång – och kaffe är för de flesta den viktigaste personalförmånen. Faktum är att kaffe rankas högre än både julklappar, gym och sjukförsäkring. Trots det kämpar alltför många arbetsplatser med dåligt kaffe som skapar frustration istället för glädje. Det vill vi förändra! Hos Blackbird Coffee har vi skapat en ny lösning som gör bra kaffe enkelt och tillgängligt – oavsett om det är för medarbetare, gäster eller återförsäljning. Vi är relevanta för alla, oavsett om det dricks 15 eller 15 000 koppar om dagen. Och vi är billigare än de flesta tror.
Skrivaregatan 21, 215 37 , Malmö, Sverige
Bra och snabb service av Mogens.
Lätt att komma igång och utsökt kaffe!

Supertrevliga säljare och en top notch produkt. 5 av 5 kaffebönor! 🙂👍

Svar fra Blackbird Coffee AB
Vi behövde en kaffemaskin, ali var snabbt på plats och väldigt serviceinriktad
Bonus att kaffet var riktigt gott

Svar fra Blackbird Coffee AB
Bra och snabb service. Mycket gott kaffe! 👍🏻 trevligt bemötande av vår säljare.

Svar fra Blackbird Coffee AB
Snygg maskin, enkel användning, trevlig personal och gott kaffe! Tipp topp!

Super gott kaffe!
Smidig instalation!

Svar fra Blackbird Coffee AB
Vi ville ha en kaffemaskin som ger oss ett mycket gott kaffe. Blackbird Coffee lyckas utomordentligt med detta. Vi ville också undvika strul med maskin eftersom vi har haft det med tidigare maskiner och detta löser Blackbird briljant eftersom den är uppkopplad så att dom kan se att allt står rätt till med maskinen.
Servicen och informationen vid leverans är i världsklass.

Svar fra Blackbird Coffee AB
Tydlig information och Morgan är mycket trevlig och tillmötesgående.
Vi ser fram emot att dricka gott kaffe och även erbjuda våra kursdeltagare det.

Svar fra Blackbird Coffee AB
Mycket bra o enkel maskin o rekommenderar deras maskiner o en bra o duktig säljare.

Svar fra Blackbird Coffee AB
Super bra service och grymt gott kaffe👍🏼 rekommenderar starkt

Svar fra Blackbird Coffee AB
BlackBird har levererat ett utmärkt kaffe med väldigt bra priser. Mogens som var vår säljare var väldigt trevlig och omhändertagande. Jag kan varmt rekommendera blackbird som företag samt deras smakfulla kaffe.

Svar fra Blackbird Coffee AB
Jättegott café. Doftar gott och smidig cafe automat. Vi är super nöjda på Salong Valencia