Bjørnekælderen Anmeldelser

1. Restaurant

Velkommen til Bjørnekælderen! Passion for mad og vin - enkelt og smagfuldt. Med et nordisk tvist lader køkkenchef Mads Dalsborg sin kærlighed til det franske gourmetkøkken være fundamentet for Bjørnekælderens gastronomiske vision. Visionen er at give gæsten en oplevelse af enkelthed og overraskelse på samme tid. ‘Du får, hvad du ser, men du bliver overrasket over, hvor meget smag der kan være i årstidens råvarer.’ siger Mads. Mads og hans hold er ikke bange for at gå på opdagelse i smage og nuancer. Råvarer skal udforskes og usete sammensætninger skal prøves. - Altid inden for visionen om at give gæsten en oplevelse, der er enkel og smagfuld. Med i visionen hører et brændende ønske om, at man som gæst altid føler sig hjemme og tilpas. "Man skal føle sig hjemme i Bjørnekælderen. Vi er ligeglade, om du kommer i jakkesæt eller joggingbukser. Alle er velkomne" - siger Mads ofte.

Bra

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Alle anmeldelser

2 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vi sjekker anmeldelser

Bjørnen er vågnet …

Spontant bestilte vi bord på bjørnekælderen, efter Thomas wetle Andersen nu er chefkok på bjørnekælderen med nye ejere. Vi bestilte deres meny, suppleret med et tilkøb af vine afpasset til retterne, og blev ikke skuffet. De mange retter havde elementer af en nytænkning af klassisk smørrebrød, på den raffinerede måde som indtænker nye smagsoplevelser, indkapslet i delikate anretninger. Dejligt aften hvor både chefkokken, og det opmærksomme personale på uformel vis, guidede os gennem den kulinariske rejse.

4. juli 2026

"Bjørnen" mit nye spirit animal

Tak for finurlige smukke og velsammensatte kompositioner, af smage der udfordrer og aer sanserne i perfekt harmoni.
Serveret elegant, æstetisk og uhøjtideligt.
Vi dansede alle glædes mad-dans og fik store spontane smil, på skift. Behageligt værtskab og og opmærksom venlig service.
Jeg elsker når jeg kan smage, se og mærke at der er lagt energi bag, nøje udvalgte råvarer og et køkken der har gjort sig ekstra umage. Vidunderlige fortolkninger af klassisk smørrebrød, som vi ellers kender det.
5 stjerner - HELE VEJEN.
Vi ses snart igen.

4. juni 2026

I have walked by thousands of times

I have walked by thousands of times, as I live very close, but not until this Friday did I actually dine there! The restaurant is a lot bigger than I thought and is super cozy. I chose the smaller menu consisting of 4 small dishes, but which were enough for my appetite. The wine list was very interesting and the staff amazing. A special thanks to Nicolai, the knowledgeable sommelier and Fiona, the waitress who posseses great diplomatic skills and is adorable! Do not miss this neighborhood restaurant!

31. juli 2022