22 Kitchen & Bar Anmeldelser 47

4,0

Maden smagte godt. Dog var betjening ret dårlig. Begge tjenere var ikke særlig høflige, slet ikke smilende og den ene gik imens vi bestilte og nikkede bare på vej tilbage. Mega ærgerligt når sted... Vis mer

Varmt surt kød og iskolde glasnudler .. Cafe 22’ Thai Beef Salad er under al kritik. I realiteten udelukkende bestående af en portion kolde nudler med lidt ( mast til døde .. ) oksekød der smagte... Vis mer

Vi havde en fantastisk oplevelse igår d.19/5 til en familie fest i Café 22's baglokale kun til vores brug.. Rigtig hyggeligt lokale og dejlig brunch, som alle var glade for. Meget alsidige retter... Vis mer

Lækkert sted, super udsigt, god indretning, fin borddækning, super serviceminded personale, rigtig lækker lakse anretning og pariserbøf. Ekstra roser for brødet og at der var salt på smørret. Det... Vis mer

1. Restaurant

22 Kitchen & Bar byder på morgenmad, frokost og aftensmad med flot udsigt lige ud til søerne

4,0

Bra

Har svart på 33 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Maden smagte godt- men dårlig service

Maden smagte godt.
Dog var betjening ret dårlig.
Mega ærgerligt når stedet er rigtig hyggeligt, men den dårlige service vi fik i dag, gjorde det mindre hyggeligt

1. mai 2026

Firma julefrokost 2025

Firma julefrokost 2025

Kan bestemt ikke anbefale dette sted til firma julefrokost.
Personalet var ikke klar over hvad der var med i vores arengement - og sagde vi skulle betale ekstra for brød til forret og at juleøl ikke var inkluderet i vores pris! Selvom det stod det var med....
Fri drinks i 3 timer - der kunne vi ikke bestille en cola uden vi skulle betale for den...?

Skrev en mail med vores oplevelse - og fik en mail retur med at vi nærmest "løj" om vores oplevelse...

Sødt personale der ikke vidste bedre :-)

5. desember 2025
Logoen til 22 Kitchen & Bar

Svar fra 22 Kitchen & Bar

Kære Maja

Tak for din anmeldelse.
Vi er naturligvis kede af, at jeres julefrokost ikke levede op til jeres forventninger. Som du selv nævner, har vi allerede været i dialog pr. mail efter arrangementet, hvor vi har gennemgået jeres oplevelse punkt for punkt og besvaret de konkrete forhold omkring indholdet af arrangementet, serveringen og afregningen.
Vi anerkender, at I har haft en utilfredsstillende oplevelse, men vi må samtidig fastholde, at vores gennemgang af aftalen og forløbet ikke stemmer overens med den fremstilling, der her gives. Det er også dette, vi har forsøgt at redegøre sagligt for i den mailkorrespondance, vi allerede har haft.
Når det er sagt, tager vi altid feedback seriøst og bruger den i vores interne evaluering – også når vi ikke er enige i alle detaljer. Vores personale gør sig umage for at skabe gode rammer for selskaber, og vi beklager oprigtigt, hvis oplevelsen for jer har været anderledes.
Beklageligt, at dialogen ikke førte til en fælles forståelse, og vi ønsker jer alt det bedste fremover.

Venlig hilsen
22 Kitchen & Bar

Betjening af Laura

Vi var inde og spise middag lørdag d. 6/9. Maden var fin, men betjeningen... Aldrig har jeg haft så god en betjening. Den sødeste unge kvinde - Laura - var glad, smilende og nærværende. Hun tog sig tid og vi følte os set og velkommen, trods der også var andre borde hun skulle betjene. Vi manglede absolut ingenting med hende som ´vært´.
Næste gang vi kommer forbi, vil vi helt sikkert bede om et bord hos hende.
De 5 stjerner går helt klart til Laura.

6. september 2025

Mage til mere uhøflig betjening skal…

Mage til mere uhøflig betjening skal man lede længe efter.
Vi følte os nærmest i vejen og alt andet end velkommen.
Vi er kommer her en del, og må konstatere at det kun er en bestemt ung mand der opfører sig sådan
Det er desværre det samme hver gang vi er uheldige at blive betjent af ham.

20. juni 2025

Dårlig betjening !!!

Er kommet her meget. Der har altid været så skøn betjening, men……… den betjening vi fik dernede i dag var virkelig dårlig. Vi har prøvet det før, med den samme (men har nydt en periode hvor vi ikke har ramt hans vagtplan, -det har været skønt),

20. juni 2025

En skjult perle med personlighed

En skjult perle med personlighed – Restaurant 22 Kitchen & Bar
Midt i byens puls gemmer der sig en oplevelse, der både overrasker og forkæler. 22 Kitchen & Bar er ikke bare endnu en restaurant – det er en smagfuld kombination af det uprætentiøse og det gennemførte. Maden er modig uden at være for fin på den, og stemningen balancerer perfekt mellem afslappet og opmærksom. Her bliver du ikke bare mæt – du bliver ramt af en lille glæde, som kun ægte kærlighed til mad og gæster kan give.

5. juni 2025

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse
Vi blev betjent af en ung, høflig mand som lavede meget gode drinks og havde tid til at hyggesnakke og sikre sig, at gæsterne havde en god oplevelse.

16. mai 2025