2,6

Under middels

Deze man is alleen uit op geld

Deze man is alleen uit op geld. Schetst 25 scenario’s waarvan er hopelijk 1 uit komt en dan schreeuwt dat hij gelijk had. Ook gaat deze man vreemd om met zijn ‘klanten’. Wijzigt ‘ineens’ de voorwaarden van een overeenkomst. Voegt of verwijderd hier zaken aan toe zonder overleg en gaat erg wispelturig te werk. Als je je geld kostbaar vind en dit goed wil besteden blijf dan ver van bitcoin basis weg. De kans is groter dat je àlles verliest dan dat je er voordeel uit haalt.

10. november 2024

Ik heb door Justin duizenden euro's…

Ik heb door Justin duizenden euro's verlies geleden door verliezende trades. Keer op keer, als voorbeeld honderd trades waarvan bijvoorbeeld maar 5 zonder verlies. Hij geeft de markt de schuld in een reactie op een andere slechte review maar ongeacht of hij long of short trades post waren ze toch altijd verliezend. De review van Nicky, (die hij heeft gerapporteerd en op het moment van schrijven daarom niet meer zichtbaar is) omschrijft precies alles zoals ik het ook heb ervaren, ik had het niet beter kunnen verwoorden. Sla deze community over. Zoals hij elke dag zegt: "vies smerig geld verdienen" wordt uiteindelijk vies smerig geld verliezen. Zie ook de pagina Bitcoinbaas voor meer reviews onder zijn oude naam.

1. oktober 2024

DramaBasis (SCAM)

De verhaaltjes gaan van hot naar her. We kunnen omhoog, maar ook omlaag. Alles wat veranderd wordt gaat gepaard met geld!!! Geen gratis Discord, zomaar iedereen eruit, dingen duurder maken. Korting op pakketten terwijl het een dag ervoor goedkoper was zonder korting (soort mediamarkt black friday truckje)
Veel groot spraak, maar er wordt weinig tot niks waar gemaakt. Dan heb ik het nog niet over het traden gehad, een winrate van maximaal 1%! Kansloos! Als klap op de vuurpijl is copy traden in het leven geroepen, (dit onder het traden zo goed gaat) na 1 dag en 6 trades was iedere deelnemer van z’n centen af! Als je van je geld al wilt ben je bij Bitcoinbasis aan het juiste adres.
Voor meer reviews kan je kijken op bitcoinbaas.

12. november 2024

Deze man is alleen uit op geld

15. oktober 2024

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis