TKB - Trust Krediet Beheer Anmeldelser 24

TrustScore 1.5 av 5

1,6

Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Geen begrip. Berichten zonder info over naam van degene die het bericht gestuurd heeft. Ongelooflijk dar de ANWB met deze figuren samen werkt. Geen aandacht voor antwoorden op hun berichten.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Werkt samen met Feenstra. Stuur je een mail krijg je geen reactie. Uiteindelijk na 2e mail een reactie. Telefonisch contact gehad duidelijk verhaal zou bericht krijgen is niet gebeurd fout lag bi... Vis mer

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Informasjon om virksomheten

1. Alternative økonomitjenester
  2. Finansmegler
  3. Finanskonsulent
  4. Investeringsselskap
  5. Investeringstjeneste
  6. Finanstjenester utenom bank

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

TKB is de handelsnaam van Trust Krediet Beheer B.V. TKB heeft zich sinds 1988 ontwikkeld van een incassopartner tot een kwaliteitsspeler van totaaloplossingen binnen het credit management. TKB is dé pionier in het ‘no cure, no pay’ concept binnen de 'b...

Kontaktopplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Geen begrip.

Geen begrip.
Berichten zonder info over naam van degene die het bericht gestuurd heeft.
Ongelooflijk dar de ANWB met deze figuren samen werkt.
Geen aandacht voor antwoorden op hun berichten.

2. april 2026

spam

Bedrijf stuurt steeds spammail en is niet bereikbaar. Bijzondere situatie want zijn er dan geen instanties die dit soort bedrijven controleren?

11. juni 2025

Nep bedrijf

Nep bedrijf, verstuurt valse incasso's die niet bestaan, ze proberen je gewoon geld af te trogellen of het waar is of niet.

3. juni 2025

Aanmaning voor wat?

Wat een waardeloze ervaring met TKB. In maart kreeg ik ineens een aanmaning namens Felyx, zonder dat ik ooit een eerdere factuur of herinnering had ontvangen. De rekening waar het om ging heb ik betaald via Felyx zelf. Toch blijf ik maar mails, aanmaningen en telefoontjes ontvangen alsof ik iets zou open hebben staan.

Ik heb bewijs gestuurd, en tóch gaat het gezeur door. Ik weiger om dubbel te betalen voor iets wat al geregeld is. TKB, zorg dat je je administratie op orde hebt en stop met het onterecht lastigvallen van mensen.

2. mai 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Ik had mijn rekening van 5 euro betaald en toch incasso kosten…

Ik had mijn rekening van 5 euro betaald en ze beweren dat ik een rekening heb gehad maar konden het niet bewijzen . Ik kon wel bewijzen dat de 5 euro is betaald maar alsnog zeggen ze dat ik 20 euro incasso moet betalen . Deze mensen zijn vreselijk en onbeschoft en horen niet wat je zegt en al bewijs je het dan nog is dat niet voldoende en ze werken als felix.tkb en hun hele administratie klopt voor geen meter en laat staan hún communicatie. Nooit meer wil ik wat te maken hebben met Felix en TKB !

21. februar 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Sturen brieven zonder naam erop in de…

Sturen brieven zonder naam erop in de brief. En als je belt vinden ze dit heel normaal omdat het op email naam staat. In deze tijd is dat niet normaal als je dagelijks nep mails ontvangt. #gewoonbetalen en niet mopperen zeggen ze daar wat een rare mensen daar misschien moeten ze eerst een keer normaal nieuws lezen.

2. januar 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Nou ik heb in brief thuis gekregen heb…

Nou ik heb in brief thuis gekregen heb het netjes betaald daarna 4 dagen later krijg ik bericht op mijn telefoon dat ik moet betalen dus ik bel daarna toe zegt een vrouw dat ik mails heb gekregen nooit een mail ontvangen en dat ze eerder brief hebben verstuurd nooit in brief o tvagen en dan is het mijn schuld en hun beweren dat ze mij mail hebben gestuurd wat niet klopt en dat vrouw helemaal asociaal reageert niet normaal gewoon

23. desember 2024

Oplichters!

Oplichters!! en je kunt er niets aan doen, werken samen met Felyx!! Let op!

19. desember 2024

oplichters zijn t!!!

oplichters zijn t!!!
onterecht geincasseerd!!!
klantenservice is ook asociaal bel je word je asociaal te woord gestaan
gun jullie eeuwige jeuk en te korte armen!!

6. november 2024

They work with Feylx BV

They work with Feylx BV. They sent me a reminder letter even after I paid the outstanding amount. Nobody replies back to the email nor did I get a physical letter.

29. oktober 2024

Flut maatschappij

Flut maatschappij. Sturen niet-werkende links & telefoonnummers. Bangmakerij omtrent "escalatie van krediet" en vervolgens niet reageren. Slecht te bereiken. Ze sturen je een brief waarin staan "voor 24-09-2024" betalen op 04-10-2024. Compleet zooitje dus. Niet mee in de weer gaan.

4. oktober 2024

Tkb drama

Geen onderzoek doen of het terecht is! Gewoon doorgaan, harteloos! Wat een onmenselijke manier van werken. Dat dit bedrijf kan blijven bestaan, onbegrijpelijk

8. september 2024
Vurdert til 2 av 5 stjerner

geen informatie, oplichter?

ik krijg een aanmaning over een oude renewi factuur die er bij ons doorheen geslipt is. Als ze nu een aanmaning sturen die klopt dan is dat prima. maar nu alleen een totaalbedrag. geen factuur nummer, geen datum. niets. ik dacht even dat het weer van een internet oplichter was. dus even een email gestuurd naar het adres op de brief. En daar komt dus gewoon geen reactie op. De login op hun website werkt niet. Dus gaat de brief de prullenbak in bij de rest.

22. august 2024
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Klakkeloos rekening sturen zonder gedegen onderzoek.

Sinds 3 kwart jaar ontvangen wij aanmaningen op ons adres welke niet voor ons bestemd zijn, de naam van de persoon is ons niet bekend, het gaat om een rekening van de ANWB welke bij pechhulp is afgesloten.
Meerdere malen contact gezocht, loze beloftes enz.
Gisteren de laatste aanmaning ontvangen en er word een rechtszaak voorbereid.
Wat een incompetente bende daar, en ook respectloos naar ons toe omdat ze zeggen dit op te lossen, het enige wat ze moeten doen is controleren of die persoon hier wel staat ingeschreven en meer niet.
Stelletje prutser en als ze ballen hadden gehad dan sturen ze maar iemand naar de deur, kan ik ze het voor eens en altijd goed en duidelijk uitleggen.

13. august 2024
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv