Rebecca var både trevlig och kunnig och bra att ha att göra med. Detta vägde upp annat som inte var så bra. Jag fick se den beskrivande texten först på förmiddagen införingsdagen efter påstötning och... Vis mer
Se hva andre synes
Allt fungerade bra med fotografering mm. Kontakten med er var enkel rak och bra. Sen är jag såklart lite missnöjd med hur auktionen gick men det kan ju inte ni hjälpa :)
Jag sålde en Porsche 928 via Bilwebb och är 100% nöjd med hur hela processen från anmälan till genomförande av köp har hanterats av Christoffer Ahlborg och Peter Sundfeldt . Att dessutom den slutgilt... Vis mer
Trevligt bemötande av Robbin på Bilweb, och av Ted som filmade och Ulf som startade och körde Mcn vid filmning. Båda Mcn kom nästan upp till reservationspris vid budgivning och högsta bud blev till kö... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Bilweb Auctions är en marknadsplats specialiserad på försäljning av veteranbilar där vi erbjuder svenska såväl som internationella bilentusiaster en trygg och säker plattform att köpa och sälja samlarbilar.
Kontaktopplysninger
Backa Bergögata 8, 422 46, HISINGS BACKA, Sverige
- +46 31 93 33 31
- info@bilwebauctions.se
- bilwebauctions.se
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 50 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Jag är mycket nöjd med Bilwebs agerande…
Jag är mycket nöjd med Bilwebs agerande under processen;Peter F vid beskrivning/ foto, och Christoffer som alltid är tillgänglig, hjälpsam och som ger blixtsnabba återkopplingar vid mailkontakterna. Rekommenderas!!

Proffsigt och trevligt bemötande
Proffsigt och trevligt bemötande. Underlättade att sälja mycket

Bra service och kunskap
Bra service och vägledning av trevliga och kunniga människor. Ett utmärkt sätt för ett dödsbo, där arvingarna inte har koll på bilar, att sälja en gammal välbevarad bil till en hängiven köpare.

Svar fra Bilweb Auctions
Proffsig handläggare för min bil…
Proffsig handläggare för min bil (Rebecca) samt proffsig fotografering och filmning (Peter)

Svar fra Bilweb Auctions
Tycker att jag fick bra hjälp och…
Tycker att jag fick bra hjälp och bemötande av både Rebecca och Shaun.

Fungerade smärtfritt
Fungerade smärtfritt, foton var proffsigt taget.
Trevligt mottagande.

Svar fra Bilweb Auctions
Mycket proffsigt upplägg från början…
Mycket proffsigt upplägg från början till slut.
Jag är supernöjd! Bra och informativt bemötande.
Fina bilder och film på min bil samt en bra text vilket säkerligen bidrog till att vi fick ett bra pris på bilen.
Jag kan verkligen rekommendera att sälja med Bilweb.
Mycket proffsigt!!!

Rekommenderas
Vi fick proffesionellt och trevligt bemötande. Lätt att få kontakt för att få svar på våra frågor. Hela processen var enkel och smidig. Vi är mycket nöjda!

Svar fra Bilweb Auctions
Mycket bra om häntagen .å toop service…
Mycket bra om häntagen .å toop service Mycket trevliga samtal rekommenderat er till dom som frågar mej.

Svar fra Bilweb Auctions
Fantastisk bra människor att göra med.
Fantastisk bra människor att göra med.
Yrkesmässigt är det på proffesionell nivå

Kunnigt och kompetent bemötande
Vid samtliga kontakter med bilwebauctions möttes jag av kunnig och kompetent personal samt ett proffsigt och trevligt bemötande.

Svar fra Bilweb Auctions
En komplett tjänst med ett fantastiskt…
En komplett tjänst med ett fantastiskt kundbemötande. Ett stort tack till Rebecca som varit informativ och transparant genom hela förfarandet!

Svar fra Bilweb Auctions
Proffsigt bemötande från första…
Proffsigt bemötande från första samtalet till utbetalningen. Sakkunnig presentation av min bil som gör att bilen blir lättsåld.
Återkommer gärna.

Smidig och bra försäljning
Trevligt bemötande och bra på alla sätt, min gammelbil fick en ny ägare 😊

Dette er Trustpilot
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.