Kvdbil Anmeldelser 12 300

TrustScore 4.5 av 5

4,3

Se hva andre synes

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Att påpeka att bilen hade vinterdäck, trots att det var efter 1 april, det löstes medan man skrev på papperna att sätta på den sommar hjul.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Snabb respons, gratis hämning av bilen, bra information under försäljningsprocessen. Mindre bra att ni anger fast pris men vid kontakt framgick att det enbart gäller nya bilar

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Glad att KVD köpte bilen då reservationspriset ej uppnåddes vid första auktionstillfället. Ni kunde gärna kryddat kontantpriset 5000:- till;)

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Det var enkelt att boka/ reservera en bil, sen gick det fort och enkelt att betala och hämta bilen. Det var service det.

Informasjon om virksomheten

1. Bruktbilforhandler

Skrevet av virksomheten

Kvdbil är Sveriges största digitala aktör med begagnade bilar, i över 30 år har vi hjälpt människor och företag att köpa och sälja bilar. Vi ger dig möjlighet att cruisa mer och krångla mindre. Välkommen till Kvdbil - din digitala bilaffär

Kontaktopplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Sätta på sommar hjol

15. april 2026

Hej VA!

Tack för din återkoppling! Vad bra att vi kunde lösa hjulbytet direkt i samband med hämtningen så att allt blev som du önskade. Vi följer normalt reglerna för vinterdäck fram till 15 april, men försöker alltid hjälpa till med sommardäck tidigare om vi har möjlighet.

Gratis hämtning av bil

4. desember 2025

Svar fra Kvdbil

Tack för ditt omdöme! Det är fint att höra att du uppskattade vår återkoppling och den kostnadsfria upphämtningen. Tack även för din feedback om prisinformationen. Den hjälper oss att bli tydligare framöver.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Det var enkelt att boka/ reservera en…

7. juli 2025

Hej Karin!

Tack för att du delar med dig! Vi strävar alltid efter att göra hela processen så smidig och snabb som möjligt, från bokning till hämtning. Kul att du upplevde det så! Mycket nöje med nya bilen!

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Kontinuerlig og tillitsfull oppdatering…

Kontinuerlig og tillitsfull oppdatering av status i salgsprosessen.

13. mai 2025

Hej Olav!

Tack för ditt omdöme! Det betyder mycket för oss att du upplevde en transparent och förtroendefull resa från början till slut vid försäljningen av din bil. Välkommen åter!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

En korrekt angivelse och dokumentation…

En korrekt angivelse och dokumentation av objektet som väl överensstämde med mina förväntningar

3. april 2025

Hej Max!

Vad roligt att du kände att allt stämde med det som beskrevs – det är precis det vi vill uppnå i varje affär. Tack för att du delade din upplevelse och för att du valde oss!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Glad att KVD köpte bilen då…

24. januar 2025

Hej Jonas!

Tack för ditt omdöme! Skönt att det löste sig! Vi uppskattar att du valde oss och är glada att vårt erbjudande att köpa bilen kändes som en bra lösning. Varmt välkommen tillbaka!

Mucketnojd med kvd.varni snel ock…g0

Mucketnojd med kvd.varni snel ock korekt samband med bilafer jag kan rekomendera till mina vener

26. mars 2024

Hej Ferenc!

Tack så mycket för dina vänliga ord! Vi är ödmjukt tacksamma för din rekommendation och är glada att höra att du är mycket nöjd med din upplevelse. Att du upplevde vår kommunikation som snabb och korrekt betyder mycket för oss. Vi ser fram emot att kanske få hjälpa även dina vänner i framtiden!

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Bil saknade dragkrok som stod med i…

Bil saknade dragkrok som stod med i annonstext.

15. februar 2024

Hej Peter!

Ja tyvärr har tryckfelsnisse varit framme och vi hade en felaktig presentation vilket vi verkligen beklagar. Vi kommer att hantera denna olyckliga situation genom vår reklamationsavdelning och förhoppningsvis kommer ni fram till en bra lösning på problemet tillsammans. Tack för ditt tålamod.

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Att man skriver upp saknade prylar i…

Att man skriver upp saknade prylar i protokollet.

7. mai 2023

Hej Göran,

Det är verkligen tråkigt att höra att du inte känner att vi har levt upp till dina förväntningar. För oss är det viktigt att kunden känner sig nöjd med hela affären och får tydlig information om vad som gäller.

Du får gärna återkomma till oss om vad det är som har missats, så kan vi skapa ett reklamationsärende för er om ni skulle önska.

Välkommen att höra av dig till oss på telefon 010 167 3000 eller mail kundcenter@kvdbil.se.

Med vänliga hälsningar!
Fredrik

Bra helt enkelt

5. april 2023

Hej Anette,

Det värmer så gott att höra att du är nöjd med våra tjänster. Vi hoppas att få hjälpa dig i framtiden igen.

Med vänliga hälsningar!
Fredrik

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Har en reklamation pågående men får…

Har en reklamation pågående men får ingen återkoppling

21. mars 2023

Hej Tobias,

Tack för ditt omdöme.

Vi försöker alltid svara så snabbt vi kan men vid högt tryck kan vi behöva 1-2 dagar innan återkoppling sker. Jag ser att vi löste ditt ärende inom två dagar från det att vi tog emot ditt mail så jag tycker vi löste det någorlunda ändå?

Du är varmt välkommen att höra av dig igen om det fortfarande finns obesvarade frågor. Vår Reklamationsavdelning når du mellan 09-12 på 010-1673002.

Önskar dig en fin dag!

Fel på bilen å

15. mars 2023

Hej Naser!

Tack så mycket för att du tog dig tid att skriva en recension. Det är väldigt tråkigt att höra att du känner dig missnöjd med ditt köp.

Tyvärr får jag svårt att ge en kommentar kring köpet så du får gärna höra av dig till oss med en tydligare beskrivning. Kontakta oss på kundcenter@kvdbil.se. Märk mailet med "CM [REG NR]".

Ser även att du varit i kontakt med vår reklamationsavdelning som sökt dig men dom har inte fått återkoppling från dig. Skulle du behöva prata med reklamationsavdelningen över telefon går det bra att ringa på tel. 010 167 3020 mellan 9-12 på veckodagar.

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Det var bra men det lite mindre…

Det var bra men det lite mindre avgifter mindre det blir ju bättre

12. februar 2023

Hej Darin,

Tack för ditt omdöme och bra feedback.

Priset för tjänsten skall naturligtvis kännas värt att betala och spegla marknaden och samhällsekonomin som den ser ut idag. Så länge du slapp hantera försäljningen själv och allt det krångliga runt din bilaffär hoppas vi ändå att du tycker det var värt att sälja bilen via oss. Vårt mål är alltid att du som säljare skall känna att du valt oss av rätt anledning och att summan du betalar inte känns i plånboken kontra det du får ut av vår tjänst.

Önskar dig varmt välkommen åter i framtiden igen!

Med vänlig hälsning
KVDBil AB

Helt enkelt perfekt 👌

Det var kul med en aktion😊
Allt blev som utlovat inga bekymmer helt enkelt perfekt 👌

21. januar 2023

Hej Anna,

Tack snälla för ditt omdöme, och vilken trevlig läsning!

Hoppas att vi får chansen att hjälpa dig i framtiden igen.

Önskar dig en riktigt fin helg!

Ok. En fin bil

Ok. Bra bil. Fast 2021😜

15. januar 2023

Hej Hadi
Tack för att du tagit dig tid att skriva det fina betyget.
Jag kan inte förstå ad du menar med 2021, då det är just 2021 som vi har skrivit om bilen.
Finns det något vi hade kunnat göra annorlunda så att du hade känt att det hade varit mer än ok som du skrev i ditt omdömme?
Hoppas att du får många sköna mil i din nya bil!

Hälsningar

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Mottagelsen ved innlevering av bilen

Det er hele prosessen som gikk knirkefritt. Hyggelige ansatte.

29. oktober 2022

Hej Lasse Ole,

Tack så hemskt mycket för ditt fina omdöme.

Gratulerer med et vellykket salg. Du er alltid hjertelig velkommen tilbake til oss i fremtiden.

Vennlig hilsen,

Nöjd med bilen.

5. september 2022

Hej Hassan.

Härligt att höra att du är nöjd med din nya bil.
Tack för att du lämnat en så fin recension om oss.

Ha en fin tisdag
Hälsningar
Nina H

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Allt bra förutom att det verkar som att…

Allt bra förutom att det verkar som att det inte är någon farthållare i min bil trots att det enligt KVD:s beskrivning skulle vara det.

22. mai 2022

Hej Martin,

Tack för din recension!

Vi vill att du ska känna dig riktigt nöjd. Om det i annonsen stod att det skulle finnas farthållare men inte finns när du hämtar ut så hjälper vi dig att lägga upp ett reklamationsärende.

Vänligen svara på de fyra frågorna som jag skickat och skicka tillbaka mailet så kommer mina kollegor på reklamation att höra av sig till dig.

Önskar dig en underbar dag!

Bra service

Bra service. Lätta att komma i kontakt med.

31. mars 2022

Hej SB,

Tack för din recension!

Grattis till din nya bil. Vi hoppas att du är nöjd med den.

Varmt välkommen tillbaka till oss i framtiden!

Vurdert til 3 av 5 stjerner

I utgangspunktet veldig seriøst og…

I utgangspunktet veldig seriøst og kundevennlig.
Men forventer vel at bilen er vasket og at de er litt mer fleksible i forbindelse med hentetidspunkt.

30. mars 2022

Tack för din feedback.

Vi är ledsna att bilen inte var i topp skick. Detta är en viktig punkt som vi jobbar på att förbättra.

Önskar dig en fin dag!

Dette er Trustpilot

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv