Bilweb Auctions Anmeldelser

TrustScore 5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Allt fungerade bra med fotografering mm. Kontakten med er var enkel rak och bra. Sen är jag såklart lite missnöjd med hur auktionen gick men det kan ju inte ni hjälpa :)

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jag sålde en Porsche 928 via Bilwebb och är 100% nöjd med hur hela processen från anmälan till genomförande av köp har hanterats av Christoffer Ahlborg och Peter Sundfeldt . Att dessutom den slutgilt... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Trevligt bemötande av Robbin på Bilweb, och av Ted som filmade och Ulf som startade och körde Mcn vid filmning. Båda Mcn kom nästan upp till reservationspris vid budgivning och högsta bud blev till kö... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Min vän som ägde en BMW Coupe hade gått ur tiden. Jag åtog mig att sälja bilen för dödsboets räkning. Fick många tips men valde Bilwebauctions och det ångrar jag inte. Bilen som hade stått still i nå... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Bilauksjon

Skrevet av virksomheten

Bilweb Auctions är en marknadsplats specialiserad på försäljning av veteranbilar där vi erbjuder svenska såväl som internationella bilentusiaster en trygg och säker plattform att köpa och sälja samlarbilar.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 50 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

116 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Nu var det dags att sälja mina samlarbilar och motorcyklar

Efter flera års velande att sälja mina klenoder tog jag slutligen mod till mig och från goda rekomendationer kontakt med Bilweb Auctions .
Från första samtalet med Kundtjänst (Rickard Dahl) till Peter Sundfeldt som var min besiktningsman och Fotograf på plats , han visade verkligen vilket proffs jag hade att göra med och så nogrann med hela det arbetet ! och sedan till Christoffer Ahlborg som var min kontaktperson med allt det praktiska, all rådgivning men framför allt återkopplingen som var direkt och lätt att förstå. Även direkt när bilarna sålts fick man Personlig återkoppling och tips. Alla dokument och rutiner för säker hantering efter auktionen var slut skickades även med mejl så man kunde läsa och förstå i lugn och ro.
Att 2 av mina objekt såldes ut i Europa visar bara att de har ett stort nätverk som uppskattar fina bilar och motorcyklar där de kan leva vidare med kärlek i blicken.
All beröm för en mycket fin upplevelse för mig som säljare och att ni lyckats så bra med er personal som jobbar med det ! /TACK! Mvh Boris Birkhagen .

15. oktober 2025
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Super bra känsla

Genuint intresse och kunskap om de inlämnade objekten, med bilägaren i fokus, och det arbete som ofta investerats genom åren.

14. oktober 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Skriv tydligare avtal

Det gick inte upp 25000 utan 15000. av dom 15000 fick jag 6500.
6500 tycker inte jag är betydande mer.

10. oktober 2025

Svar fra Bilweb Auctions

Tack för att du delar din synpunkt. Våra avtal är utformade för att vara så tydliga som möjligt, men vi förstår att det ibland kan upplevas som mycket information. Det är viktigt att allt läses noggrant innan försäljningen genomförs. I ditt fall överträffades dessutom reservationspriset med 25 000 kr, vilket gör oss lite förvånade över att du inte är helt nöjd – men vi tar ändå till oss din feedback som en möjlighet att se över hur vi kan kommunicera ännu tydligare framöver.

Seriöst och välorganiserat

Seriöst och välorganiserat. Snabb respons och smidig hantering av försäljningen. Trevligt bemötande.

3. oktober 2025

Svar fra Bilweb Auctions

Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att du upplevde processen som seriös, välorganiserad och smidig – och att bemötandet kändes trevligt. Det är precis så vi vill att det ska vara från start till mål.

snabb och enkel hantering

snabb och enkel hantering, duktig personal

7. oktober 2025

Svar fra Bilweb Auctions

Tack för ditt toppbetyg! Härligt att höra att du tyckte hanteringen var snabb och enkel. Vi ska hälsa personalen att du tyckte de gjorde ett bra jobb – det uppskattas verkligen!

Proffsigt.

Proffsig handläggning.

30. september 2025

Svar fra Bilweb Auctions

Tack för ditt fina betyg! Vi uppskattar verkligen att du upplevde handläggningen som proffsig – det är precis den känslan vi vill ge i varje försäljning.

Proffsigt bemötande

Hade kontakt med först Rebecca och sen Christoffer vid försäljningen. Båda gav utmärkt stöd och handledning i försäljningsprocessen. Att de dessutom var mycket trevliga att prata med gjorde det hela till en väldigt positiv erfarenhet.

3. oktober 2025
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Svar fra Bilweb Auctions

Tack för ditt fantastiska omdöme! Vad roligt att höra att både Rebecca och Christoffer gav ett så bra stöd genom hela försäljningen. Vi ska se till att de får höra dina fina ord – det betyder mycket både för dem och för hela teamet!

Lätt och smidigt

Lätt och smidigt

30. september 2025

Svar fra Bilweb Auctions

Tack för ditt toppbetyg! Roligt att höra att du upplevde processen som lätt och smidig – det är precis vad vi strävar efter i varje affär.

Nöjd

Sköttes bra hela vägen

23. september 2025

Svar fra Bilweb Auctions

Tack för ditt fina betyg! Vi är glada att du är nöjd och att allt sköttes bra från start till mål – precis som vi vill att det ska vara.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Bra kunskap om bilen och värdering

Bra kunskap om bilen och värdering av objektet. Bra hantering under budgivning och efterföljande frågeställningar. Logisk och enkel process för leverans av fordonet till köpare. Mindre bra fungerade registreringen av mig som användare inför försäljning. Information om vad totalkostnaden för tjänsten för säljaren kunde varit tydligare, c:a 12,5 % av försäljningspriset.

22. september 2025

Svar fra Bilweb Auctions

Tack för ditt utförliga omdöme och för att du delar med dig av din erfarenhet! Vi är glada att du uppskattade hanteringen, värderingen och hur försäljningen genomfördes. Samtidigt tar vi till oss dina synpunkter kring registreringen och tydligheten kring kostnaden – det hjälper oss att bli ännu bättre framöver.

Vänligt bemötande

Vänligt bemötande, realistisk värdering av bilen och bra fotografering.
Tydlig hantering av ärendet.

29. september 2025

Svar fra Bilweb Auctions

Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att du uppskattade bemötandet, värderingen och hur bilen presenterades. Vi lägger mycket fokus på just tydlighet och kvalitet i varje steg – därför känns det extra roligt att du lyfter fram det.

Rekommenderas!

Proffsigt skött hela vägen.

24. september 2025

Svar fra Bilweb Auctions

Tack för ditt fina betyg och rekommendationen! Vi uppskattar verkligen att du upplevde hela processen som proffsigt skött – precis så vi vill att det ska vara.

Smidighet

Smidighet genom att bara fylla i uppgift om bilen sedan sköter bilweb resten

17. september 2025

Svar fra Bilweb Auctions

Tack för ditt toppbetyg! Härligt att höra att du uppskattade hur enkelt det är att sälja via oss. Just att vi tar hand om hela processen är något vi vill ska göra skillnad – smidigt och bekvämt från start till mål.

Smidig och enkelt

Smidig och enkel kontakt med Cristoffer, snabba besked och klar information vad som händer med försäljning.

17. september 2025

Svar fra Bilweb Auctions

Tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att kontakten med Cristoffer upplevdes som smidig och tydlig. Vi strävar alltid efter att ge snabba besked och en trygg process genom hela försäljningen – så det gläder oss att du är nöjd.

Dette er Trustpilot

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv