Billo Anmeldelser

TrustScore 4.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Billo är helt suveränt. Digital brevlåda från såväl myndigheter som från min egen särskilda postadress. Så full koll oavsett var jag befinner mig och behöver aldrig oroa mig för att missa posten. Läst... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Inte haft några som helst bekymmer med Billo så här långt. Reser mycket och det är otroligt skönt att kunna få posten i telefonen. Bankkort osv har skickats hem till brevlådan. Litet varningens finger... Vis mer

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Bra tjänst på många sätt: - alternativ inloggning med Freja - digital post förstås - inskanning av vanlig post - betalning med Klarna ....och allmänt känns nytänkande. Enda "nackdelen" är att... Vis mer

Vurdert til 3 av 5 stjerner

I grunden funkar det väldigt bra. Ett stort problem som Billo inte verkar ha en lösning på är om man tex ska förnya sitt körkort. Då skickas körkortet till ett postombud nära Billo (dvs inte till Bill... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Posttjenester
  2. også i
  3. Betalingstjeneste
  4. Pengeoverføring
  5. Postkontor

Om Billo

Skrevet av virksomheten

Billo är en kostnadsfri och statligt godkänd digital brevlåda.

Med Billo får du såklart digital post från företag och myndigheter – men du kan också välja att få den papperspost som annars hamnar i brevlådan, direkt in i mobilen. Dessutom får du tillgång till marknadens snabbaste betallösning, samtidigt som vi hjälper dig att betala räkningar i tid. Det är Billo!

All post i mobilen!
✓ Statligt godkänd brevlåda
✓ Digital post från företag och myndigheter
✓ Automatisk inskanning av din fysiska post
✓ Blixtsnabb och säker betalning av räkningar
✓ Betala räkningar med kreditkort eller via Klarna

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 94 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

132 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Superbra tjänst

Superbra tjänst, framförallt om du reser mycket är det skönt att få pappersposten scannad till mobilen istället.

19. august 2025

Hej Nikki,

Tack för det fina omdömet! Vad roligt att Billo underlättar när du är på resande fot.

Great support

Great support, prompt and proffessional!

15. mai 2026

Hi Timur,

Thank you for the wonderful feedback! We will be sure to share this with the support team.

Your friends at Billo

Verkar vara vettigt upplagd

Verkar vara vettigt upplagd. Bra service vid problem.

11. mai 2026

Hej Mats,

Kul att höra! Vi strävar efter att det ska vara enkelt att använda Billo, men vi finns alltid här om det mot förmodan skulle uppstå problem. Tack för omdömet.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Har använt tjänsten i 2 år men inte nöjd längre

Har använt tjänsten i 2 år, allt har funkat förutom vid betalningar, när man ska ändra kortuppgifter så kommer man hela tiden till information om deras samarbete med Klarna, sen skickar de en faktura för deras betal tjänst, jag väljer att betala och tänker att det har gått bra efter bekräftelsen, sen dyker upp en inkassokrav, trots att jag betalar manuellt till de, väljer att ha kravet på inkasso kvar, de menar alltså att de vill hellre att jag betalar dessa extra avgifter än att behålla mig som kund. Får blir Kivra igen, man slipper såna här huvudvärk :) UPDATE TILL SVARET FRÅN BILLO: Jag jobbar själv i kundservice i mer än 10 år och jag vet att man kan välja att dra tillbaka ett krav från inkasso om betalar direkt till företaget - ni valde att inte göra det för ni bryr er tydligen inte om att behålla en kund. Till er som läser, undvik BILLO om ni har redan Kivra.

6. mai 2026
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Hej Dimitri,

Tack för din recension! Vi förstår att det kan uppstå frågor när en faktura går vidare. När en förfallen faktura lämnas över till inkasso är det de som hanterar skulden framåt. Har du fler frågor kring hur vår fakturahantering fungerar så är du varmt välkommen att höra av dig till vår kundservice på 020-20 21 00 eller hello@billo.life.

Pålitlig App

27. april 2026

Hej Mirtolib,

Tack för ditt förtroende! Vi jobbar hårt för att Billo ska vara en tjänst man alltid kan lita på.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jag är mycket nöjd med Billo

Jag är mycket nöjd med Billo! Jag hade en fråga som jag skickade till kundtjänst. Jag fick svar samma dag efter några timmar och min frågeställning var löst! Mycket bra skött!

22. april 2026

Hej Elina,

Stort tack för det fina omdömet! Det gläder oss att du fick svar samma dag och att allt löste sig för dig.

Bra snabb service

Bra snabb service

13. april 2026

Hej Rami,

Tack! Vad roligt att du uppskattar vår snabba service.

Alltid bra svar

Alltid bra svar. Och får man inte svar direkt får man alltid återkoppling.

15. april 2026

Hej Mathias,

Kul att höra! Vi jobbar hårt för att alltid hålla våra kunder uppdaterade.

bra service

får svar på frågor och hjälp med sidan

12. april 2026

Hej Staffan,

Kul att höra att vår service uppskattas! Vi strävar alltid efter att vara snabba och hjälpsamma.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jag behövde betala räkningen i sista…

Jag behövde betala räkningen i sista minuten, och Billo löste mitt problem. Jag ska få pengar inom en månad, och sedan betalar jag till Klarna. Tack till Billo och klarna.

7. april 2026

Hej Jamela,

Härligt att höra! Det är precis därför vi erbjuder den lösningen, för att göra det enkelt när det behövs som mest!

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Tjänsten Billo+ är lite oflexibel

Tjänsten Billo+ är lite oflexibel. I stället för att betala per månad, så vore det bättre om man kunde betala per försändelse, och välja REK eller vanlig leverans.

29. mars 2026

Hej Max,

Tack för din feedback! Syftet med All Post+ är just att ge flexibilitet under kortare perioder när man befinner sig på annan plats som du självklart kan slå på och av vid behov, men vi förstår din poäng med betalning per försändelse.

När det gäller REK-försändelser går det jättebra att kontakta vår kundservice, så hjälper vi dig att lösa det manuellt.

Jag tar absolut med mig dina förslag om både prissättning och fraktval vidare till mina kollegor. Det hjälper oss att bli bättre!

Fungerar alltid

Fungerar perfekt när jag både är i Sverige och Spanien. Vet att jag alltid får min post👍

21. mars 2026

Hej Inga-Lena,

Tack så mycket! Vad roligt att Billo underlättar när du är i Spanien. Tryggt och enkelt ska det vara!

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Billo uden bank id: NO GO.

Som dansker uden bank id kan jeg ikke bruge Billo, kan ikke betale. Laholm bank kræver bank id når Billo bruges. EN MEDARBEJDER I BILLO HAR SAGT AT JEG BLIVER SLETTET FRA BILLO. FÅR DOG STADIG MANGE MAILS MED AT JEG SKAL BETALE……

12. mars 2026

Hej John!

Tack för din recension. Billo som tjänst för dig i Danmark fungerar som en brevlåda, inte som en betallösning. För att betala fakturorna du får i din svenska Billo-brevlåda kan du ta de betaluppgifter som finns på filerna, och betala dem via din bank med exempelvis MitID. Om du har frågor gällande din uppsägning, kontakta oss gärna på +4620-202100 eller hello@billo.life så hjälper vi dig!

Dette er Trustpilot

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv