Billo är helt suveränt. Digital brevlåda från såväl myndigheter som från min egen särskilda postadress. Så full koll oavsett var jag befinner mig och behöver aldrig oroa mig för att missa posten. Läst... Vis mer
Selskapet har svart
Inte haft några som helst bekymmer med Billo så här långt. Reser mycket och det är otroligt skönt att kunna få posten i telefonen. Bankkort osv har skickats hem till brevlådan. Litet varningens finger... Vis mer
Selskapet har svart
Bra tjänst på många sätt: - alternativ inloggning med Freja - digital post förstås - inskanning av vanlig post - betalning med Klarna ....och allmänt känns nytänkande. Enda "nackdelen" är att... Vis mer
Selskapet har svart
I grunden funkar det väldigt bra. Ett stort problem som Billo inte verkar ha en lösning på är om man tex ska förnya sitt körkort. Då skickas körkortet till ett postombud nära Billo (dvs inte till Bill... Vis mer
Skrevet av virksomheten
Tegnérgatan 34, 11359, Stockholm, Sverige
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 94 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Jag testade Billo efter att jag såg reklam på sociala medier.
Jag fick mina 250:- som utlovat efter betalning via Klarna.
Men att betala via Klarna så tas det ut en % avgift, det kanske inte är fel i sig, men reklamen på sociala medier säger enbart att om man betalar en räkning så får man tillbaka 250:- Det informeras inte om att Klarna tar en avgift i reklamen. Nu är inte 7:- så mycket för mig, men om räkningen är dyrare kommer avgiften att öka och det kommer bli en hel del i längden.
Tycker all sån här informationen borde skrivas ut när man vill locka nya kunder.
Jag kommer fortsätta betala mina räkningar via min bankapp hädanefter.
Hej Billo🍀!Jo,jag tycker att ni är proffsiga och snabba!E.S.

Svar fra Billo
Fått fin god snabb respons av er både via telefon och mail. Ni är serviceminded och finner omedelbart lösningar.

Svar fra Billo
Jag är mycket nöjd me service tacksam för hjälpen och glad midsommar

Svar fra Billo
Billos skanningstjänst gör det möjligt att alltid snabbt nås av viktig post var i världen man än befinner sig. Det är ovärderligt för alla som reser mycket.

Svar fra Billo
Det var lite udda med stängningen , men uppackning blir ju lättRe då inget lock är i vägen.
Väldigt lättsam o bära.

Svar fra Billo
Otroligt vilken tjänst, så smidigt med allt i mobilen. Speciellt jag som förr jobbade borta mycket sån otrolig lättnad. Nu fortsätter jag använda fast jag går förbi brevlådan varje dag.

Svar fra Billo
Slår ju Kivra med hästlängder!!!!
Och att ni har digital All post gör ju livet enkelt även när man är bortrest längre tid!!
Ny hos Billo men super överraskad

Svar fra Billo
Är besviken på Billo. Jag betalade faktura via de och Klarna. Dubbelfakturering har skapats. Jag har betalat eran men ni tar inte bort originalfakturan som skapar problem för mig!
Ni säger pengarna dras om 4 dagar fast jag betalat nu och originalfakturan dras imorgon! Vem ska betala påminnelseavgift?
Det står tydligt på klarna det är betalt men ni tar ej bort originalfakturan.
Jag har betalat den på samma belopp + serviceavgiften
Det här är inte ok och tror tyvärr det kommer fortsätta krångla tills jag sett det löst

Svar fra Billo
Bra koppling till Klarna för att betala räkningar.

Svar fra Billo
Jag betalde räkning via klarna hos dem men har inte fått någon 250kr som dom lovade . Bluffföretag

Svar fra Billo
I was worried that some important documents I needed in physical form would go to Billo first and get scanned. Talked to Elin and she reassured me that if it DHL has my home address, they will go there — and if for some reason they did go there, noted that I can request them to be mailed to me physically!
Thank you!

Svar fra Billo
Billo is a great way to pay bills and for other important transactions. A serious company that makes life a bit easier.

Svar fra Billo
Erbjudna tjänster, service och bemötande är skälen till mitt betyg. Har hustruns, företagets och min adress via Billo och vi är mycket nöjda.

Svar fra Billo
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.