Riktiga rufflare. Köpte saker av ett annat blufföretag, Paruzzi i Knivsta, dom skickade sakerna till en annan person än mig, i Tollarp, jag bor i Falun. Jag fick själv söka efter varorna då Paruzzi me... Vis mer
Se hva andre synes
Klockan 05:45 har de dragit pengar från mitt konto. Jag frågade varför de har dragit pengarna. De svara att jag har handlat lampor för 2490 från ett nätföretag. Jaså! Vad har jag köpt för lampa Kloc... Vis mer
Jag vill varna för Billmate AB. Det går inte att se vad man har köpt, och jag har försökt logga in hos företaget utan att få någon klarhet i vad jag faktiskt har beställt. Detta ger mig intrycket av a... Vis mer
Hej alla,så ni vet så har f.d Billmate bytt namn till Quickly så man kan ju fråga sig vrf???!!! Mycke skumt!!! Idiotföretag,skickar ut fakturor sent så betalade in på den månaden innan o dom har även... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Hej där. Billmate är en komplett betallösning för säljföretag med riktigt schyssta villkor! Vi uppskattar om du vill ta dig tiden att berätta för oss vad du tycker och tänker. Om du behöver komma i kontakt med oss gör du det enklast genom att besöka www.billmate.se/kontakt
Kontaktopplysninger
Sverige
- billmate.se
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Riktigt skämt företag som samarbetar…
Riktigt skämt företag som samarbetar med bolag som sysslar med bedrägerier. Lovade att återkomma med en återbetalning, men inget har hänt. Kommer göra polisanmälan

Har aldrig fått fakturan
Har aldrig fått fakturan (har kollat i skräppost). Det fanns extra avgifter tillagda så att det totala beloppet som jag fick betala var högre. Jättekonstig att man måste betala en avgift för internet köp!!!

Snabb återkoppling
Snabb återkoppling och besked om återbetalning efter att jag lyckats dubbelbetala en faktura.

Stämmer Har polisanmält allt nu
Stämmer Har polisanmält allt nu
Så har dom inte ens telefon ej svar
Betala ej ståt ej som företag heller bet ej
Gör polis anmälan idag när jag börjar jobbet
Jobbar inom polisväsendet

Svar fra Billmate AB
Billmate hävder att ha skickat en…
Billmate hävder att ha skickat en faktura men det stämmer ej. De inväntar 14 dagar för att skicka påminnelsen, helt klart för så tjänar de 60kr till!
Kunden kan inte motbevisa att första fakturan via mejl har inte kommit in! De hävda helt enkelt att det är kundens fel att han inte har fått fakturan :-(

Svar fra Billmate AB
Ganska snabbt svar på mitt fråga
Ganska snabbt svar på mitt fråga. Och helt tydligt.
Väldig nöjd.

Great service provider
Great service provider, been using for 5 years with no problem.
Good job!

Tack för snabba svar
Tack för snabba svar! Uppskattas!

Svar fra Billmate AB
Snabbt svar och jätte bra hjälp

Bra service
Snabba på att svara via mail, mycket bra hjälp för ett köp med säljare som var svår att nå.

Svar fra Billmate AB
I mitt kontoutdrag står det bara…
I mitt kontoutdrag står det bara Billmate, jag har ingen i mina kontakter som heter så!!
Lägg till NAMNET på den man betalar till så slipper ni en massa kommentarer från glömska människor som undertecknad!!

Toppen service
Toppen service, professionell, kundvänlig och trevlig kundtjänst, som löser problem snabbt och smidigt. Supernöjd med kontakten och den hjälpen jag fått.

Världens bästa support!
Billmate har ta mig tusan världens bästa support. Svarar med vändande mail. Krånglar aldrig.

Svar fra Billmate AB
Trevlig personal som svarar snabbt på…
Trevlig personal som svarar snabbt på Mail .

En super nöjd människa!
Jag blev mycket opponerat och glad av eran bemötande via telefon och via Mail och jag fick stor hjälp och förståelse av er som jag har inte förväntat mig. Jag är tacksam.
Tusen tack.

Snabbaste och trevligaster servicen
Snabbaste och trevligaster servicen - Tack!

Smålandsfyndet
Hade problem med en affär som heter smålandsfyndet, men billmate fixade fakturan på en gång och det gick väldigt fort också.

INTE ETT GODT FÖRETAG
INTE ETT GODT FÖRETAG, BEDRÄGERI

Svar fra Billmate AB
Sämsta företaget att ha delbetalning…
Sämsta företaget att ha delbetalning inom!! Efter avslutad delbetalnings period har dom satt i system att skicka ut fakturor på kredit kostnaden samt kapitalet som tydligen ska vara kvar!! Detta har dom gjort två gånger och försöker ”pumpa” en på pengar! När man tar kontakt med dom så hävs fakturan vilket kan tyckas positivt men det är sättet som dom tycks ha satt i system! Inte okej alls! Inget företag jag önskar ens min värsta fiende att ha att göra med!! Håll er långt borta från detta företag är mitt råd!

Svar fra Billmate AB
Snabb respons och bra service!

Dette er Trustpilot
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.