- Hudpleieklinikk
- Skjønnhetssalong
- Helse- og velværebutikk
- Smart shop
- Spa
Upptäck hudvård i världsklass hos SkinSociety.se På SkinSociety.se erbjuder vi noggrant utvald hudvård som kombinerar innovation, effektivitet och vetenskap. Vårt sortiment består av resultatinriktade produkter som är framtagna för att bekämpa ålderstecken, balansera huden och behandla akne – allt för att du ska uppnå en friskare, klarare och mer ungdomlig hud. Vi är extremt selektiva när det gäller vilka varumärken vi tar in. Endast produkter med gedigen forskning, bevisad effekt och högkvalitativa ingredienser får en plats i vårt sortiment. För att säkerställa detta testas varje produkt noggrant av vårt team av diplomerade hudterapeuter och makeupartister innan den blir tillgänglig för dig som kund. Vårt utbud inkluderar även antibakteriella ansiktshanddukar som hjälper till att hålla huden ren och fri från bakterier som kan orsaka orenheter. Vi strävar alltid efter att ligga i framkant genom att kontinuerligt finslipa vårt sortiment och leta efter de bästa och mest innovativa produkterna världen över. Hos oss får du professionell hudvård, noga utvald för att ge dig synliga resultat. Välkommen till SkinSociety.se – där din hud alltid står i fokus!
Först svårt att få tag i Obagi i…
Först svårt att få tag i Obagi i Sverige, dom flesta produkter finns, lätt att beställa, snabb leverans !!
Jätte nöjd
Jätte bra service och varorna skickas snabbt. Mycket nöjd och rekommenderar starkt.

Väldigt bra kundservice
Väldigt bra kundservice. Mitt paket försvann och de skickade nytt direkt när de insåg att posten gjort fel

Svar fra SkinSociety.se
Snabb leverans och flera olika…
Snabb leverans och flera olika betalningsmöjligheter.

Svar fra SkinSociety.se
Beställde ons vid lunch tid
Beställde ons vid lunch tid, leverans dagen efter på em. Otroligt snabbt och smidigt!
Här kommer jag att försätta handla, stort utbud med schyssta priser.
Mkt nöjd kund.

Snabb leverans!
Har fått fantastiskt lyster och huden känns sååå fräsch! Snabb leverans, kommer köpa igen ❤️