Nem bestilling ved venlig personale i tlf Udførelse af dygtige, erfarne Tobias, der kom til tiden, faktisk lige lidt før. Han arbejdede struktureret og hurtigt. Alle fem stjerner værd!
Selskapet har svart
Ekstraordinær god service. Jeg skulle have repareret 2 stenslag, og det skulle helst ske hurtigt. Jeg booker en tid på deres hjemmeside, og jeg får allerede mulighed for at ankomme dagen efter. M... Vis mer
Selskapet har svart
Jeg ringede i onsdags for at bestille tid da jeg desværre havde fået en flænge i min forrude. Der var en flink og frisk pige i telefonen der gav mig en god pris og de kunne skifte ruden allerede 2 dag... Vis mer
Selskapet har svart
Hos Bilglasgruppen Sjælland er vi specialister i alt indenfor reparation af bilglas, herunder udskiftning, kalibrering og reparation af stenslag. Vi udfører reparation af stenslag eller skifter bilrude, på vores værksted i Ishøj, eller hos dig - uanset om det er på din bopæl, eller på din arbejdsplads. Vi er Danmarks bedste indenfor reparation og udskiftning af forrude og reparation af stenslag - og tilmed også de billigste! Du kan se priseksempler på ny forrude eller pris på reparation af stenslag her. Vi bruger altid glas af god kvalitet, glas som er E mærket og alle standarder overholdes efter gældende forskrifter. Derfor giver vi dig 5 års garanti på alle vores udskiftninger. Husk at du har frit værkstedsvalg!
Baldershøj 36A, Ishøj, 2635, Danmark
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Svar fra Bilglasgruppen Sjælland
Har ikke fået min faktura og radioen fungerer ikke ordentligt den kradser

Svar fra Bilglasgruppen Sjælland
Rigtig god service og super pris forhold til andre priser. Derudover gratis p-skive

Svar fra Bilglasgruppen Sjælland
Bilglasgruppen var hurtige og effektive, og de havde oven i købet behageligt personale! 😁

Svar fra Bilglasgruppen Sjælland
Rigtigt god service. Det gik hurtigt.
Jeg kom ind kl 07:30 og de var færdig omkring 09:00 så jeg kunne nå på arbejde. Prisen var den bedste på markedet for min VW Up. Alt i alt en meget tilfreds kunde her.

Svar fra Bilglasgruppen Sjælland
Hurtig til at give et tilbud.
Let at få en tid.
Prisen var klart den bedste ift. alternativer

Svar fra Bilglasgruppen Sjælland
God service, god kvalitet, hurtigt ordnet som informeret og det billigste sted jeg kunne finde. Kæmpe anbefaling!

Svar fra Bilglasgruppen Sjælland
Rigtig god service og meget flinke medarbejder.

Svar fra Bilglasgruppen Sjælland
Grundet en sygemelding hos dem tilbød de at komme ud til mig (uden merbetaling) i stedet for, at jeg kom ind til dem for at få skiftet min forrude. Det gik superhurtigt og servicen var både god og venlig! Kan varmt anbefales.

Svar fra Bilglasgruppen Sjælland
Helt fantastisk service hos Bilglasgruppen Ishøj! Super venligt personale og lynhurtig betjening! Tobias er en ægte ekspert – han tackled en lidt speciel opgave for mig og leverede et perfekt resultat! Kan varmt anbefales! 👏👏👏

Svar fra Bilglasgruppen Sjælland
Fik lavet 2 stenslag. Den ene var meget lille. Efter rep. Er der nogle fine ridser efter reperationen. Jeg er udmærket klar over at man altid ville kunne se det. Men ridser ude om stenslaget efter reparation. Bilglasgruppen udrettede fejlen. Er yderst tilfreds med deres arbejde😀

Svar fra Bilglasgruppen Sjælland
God modtagelse, professionalisme og hurtig , cirka en time og til tiden uden forsinkelse

Svar fra Bilglasgruppen Sjælland
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.