Bilglasgruppen Sjælland Anmeldelser

TrustScore 4.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Nem bestilling ved venlig personale i tlf Udførelse af dygtige, erfarne Tobias, der kom til tiden, faktisk lige lidt før. Han arbejdede struktureret og hurtigt. Alle fem stjerner værd!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ekstraordinær god service. Jeg skulle have repareret 2 stenslag, og det skulle helst ske hurtigt. Jeg booker en tid på deres hjemmeside, og jeg får allerede mulighed for at ankomme dagen efter. M... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg ringede i onsdags for at bestille tid da jeg desværre havde fået en flænge i min forrude. Der var en flink og frisk pige i telefonen der gav mig en god pris og de kunne skifte ruden allerede 2 dag... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fik lavet 2 stenslag. Den ene var meget lille. Efter rep. Er der nogle fine ridser efter reperationen. Jeg er udmærket klar over at man altid ville kunne se det. Men ridser ude om stenslaget efter rep... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Bilglassverksted

Skrevet av virksomheten

Hos Bilglasgruppen Sjælland er vi specialister i alt indenfor reparation af bilglas, herunder udskiftning, kalibrering og reparation af stenslag. Vi udfører reparation af stenslag eller skifter bilrude, på vores værksted i Ishøj, eller hos dig - uanset om det er på din bopæl, eller på din arbejdsplads. Vi er Danmarks bedste indenfor reparation og udskiftning af forrude og reparation af stenslag - og tilmed også de billigste! Du kan se priseksempler på ny forrude eller pris på reparation af stenslag her. Vi bruger altid glas af god kvalitet, glas som er E mærket og alle standarder overholdes efter gældende forskrifter. Derfor giver vi dig 5 års garanti på alle vores udskiftninger. Husk at du har frit værkstedsvalg!

Kontaktopplysninger

Enestående

TrustScore 4.5 av 5

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

72 anmeldelser i de siste 12 månedene

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Service til god pris og til tiden

Service til god pris og til tiden. Havde indhentet tilbud hos konkurrent der lå ca. 1.900 dyrere

11. januar 2026

Svar fra Bilglasgruppen Sjælland

Tusind tak for din anmeldelse! Det betyder meget for os :)

Nemt

Nemt, hurtigt og billigt.

8. januar 2026

Svar fra Bilglasgruppen Sjælland

Det er vi glade for at høre - tusind tak for din anmeldelse :)

Kæmpe anbefaling.

Effektivt, god service, derudover gode muligheder på at arbejde i ventetiden.
Og allerbedst - absolut billigst 🙏

2. januar 2026

Svar fra Bilglasgruppen Sjælland

Tusind tak for din anmeldelse. Dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse hos os :)

Ekstraordinær god service.

Ekstraordinær god service.
Jeg skulle have repareret 2 stenslag, og det skulle helst ske hurtigt. Jeg booker en tid på deres hjemmeside, og jeg får allerede mulighed for at ankomme dagen efter. Mega sejt at de kan tilbyde dette mellem jul og nytår.

Da jeg ankom blev jeg mødt med god venlighed, jeg fik en kop kaffe, og det tog teknikeren 30-40 min at fixe stenslagene.

Hurtigt, effektivt og yderst prisvenligt.

30. desember 2025

Svar fra Bilglasgruppen Sjælland

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du var tilfreds med både den hurtige tid, servicen og det udførte arbejde. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse! :)

Vurdert til 4 av 5 stjerner

God behandling og udført arbejde

God behandling og udført arbejde

28. desember 2025

Svar fra Bilglasgruppen Sjælland

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du var tilfreds med både behandlingen og det udførte arbejde :)

Skift af revnet forrude

Jeg havde en revnet forrude, og fik en hurtig tid til udskiftning af ruden. Personalet var flinke og serviceniveauet højt, både over for mig og de andre kunder i butikken. Desuden var prisen god. Jeg kan klart anbefale dette firma, hvis man skal have skiftet en rude.

28. desember 2025

Svar fra Bilglasgruppen Sjælland

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du var tilfreds med både den hurtige tid, servicen og prisen. Vi sætter pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

God service :)

Hurtig tid, søde medarbejdere og fint arbejde!
Mvh. Sophie

22. desember 2025

Svar fra Bilglasgruppen Sjælland

Dejligt at høre - tusind tak for din anmeldelse :) God jul til dig!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Hurtigt og fint forrude skift

Prisen lå markant under andre udbydere, og så endda nemt og hurtigt at få tid.

7. desember 2025

Svar fra Bilglasgruppen Sjælland

Det er vi glade for at høre - tusind tak for din anmeldelse! :)
Mvh. Bilglasgruppen

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Personalet var søde, men…

Personalet var søde og effektive, men der er en sløret cirkel på min forrude efter reparation af stenslag. Derudover er der stadig et lille stenslag synligt under reparationen - dette vil jeg måske gerne være blevet spurgt om også skulle udbedres, så vi fik det hele med i en omgang.

3. desember 2025

Svar fra Bilglasgruppen Sjælland

Tak for din anmeldelse og for de pæne ord om vores personale – det sætter vi stor pris på. Ved reparation af stenslag kan vi desværre ikke garantere, at mærket bliver helt usynligt, da der er tale om udbedring af en forrude, som allerede er beskadiget.

Det andet stenslag vil vi meget gerne kigge nærmere på, så du er meget velkommen til at kontakte os eller komme forbi værkstedet, så finder vi en løsning sammen.
Mvh. Bilglasgruppen

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Det guk hurtigt med st få skiftet…

Det guk hurtigt med st få skiftet ruden. 👍👍👍👍👍De var søde og imødekommende

9. desember 2025

Svar fra Bilglasgruppen Sjælland

Tusind tak for din anmeldelse - det betyder meget for os :)

Alt gik perfekt

Alt gik perfekt, booking uden bøvl og tid dagen efter, tekniker mødte præcist på aftalte klokkeslæt. Arbejdet tog præcist den tid som blev lovet. Alt i alt bare perfekt uden bøvl

Der var ovenikøbet sat en ny p-skive i og bak spejlet var justeret :-)

4. desember 2025
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Svar fra Bilglasgruppen Sjælland

Tusind tak for din anmeldelse! :)
Det glæder os virkelig at høre, at hele forløbet – fra booking til udført arbejde gik som lovet. Tak fordi du valgte os – og du er altid velkommen igen!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

God tone og højt humør fra…

God tone og højt humør fra medarbejderen gjorde dette besøg til en god oplevelse.

27. november 2025

Svar fra Bilglasgruppen Sjælland

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at den gode tone og det høje humør fra vores medarbejder gjorde dit besøg til en god oplevelse! Det betyder meget for os.

God pris.

God pris.
Hurtig tid .
God service.

2. desember 2025

Svar fra Bilglasgruppen Sjælland

Tusind tak for din anmeldelse :) det betyder meget!

Udskiftning af rude….

Udskiftning af rude….
Hurtigt, God Betjening og god pris

1. desember 2025

Svar fra Bilglasgruppen Sjælland

Det er vi glade for at høre - tusind tak for din anmeldelse! Det betyder meget for os :)

Klar til tiden

Hurtig betjening. Effektivt.

28. november 2025

Svar fra Bilglasgruppen Sjælland

Det er vi glade for at høre - tak fordi du ville dele din oplevelse :) Rigtig god weekend!

Fornuftige priser.

Fik skiftet forrude til en fornuftig pris med kort ventetid på to timer i ishøj.
Prisen var ca 1000 kr lavere end andre steder.

24. november 2025

Svar fra Bilglasgruppen Sjælland

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du fik skiftet forruden hurtigt og til en god pris! Du er altid velkommen igen! :)
Mvh. Catarine, Bilglasgruppen

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv