Bilfirmaet Anmeldelser

TrustScore 5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super firma, jeg købte fornyeligt en brugt Mercedes og Tobias fik det hele til at køre grindnings frit, han hjalp med at tage tidligere bil ind og fik hurtigt solgt denne så vi kunne få den nye, alt i... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Hvilken loyal, reel service og professionel behandling vi oplevede hos Bilfirmaet -ifb med køb af ny bil. Vi fik anbefalet at handle ny bil hos Tobias S Pedersen, som ALLE anbefalede Bilfirmaet.... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vi købte vores nye Mercedes hjem fra Tyskland, gennem Bilfirmaet. Fra start til slut var vi i absolut gode hænder. Tobias fandt hurtigt en bil der mere end godt, matchede de krav vi havde til bil... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Service i særklasse.! Da jeg skulle aflevere min leasede BMW hybrid og mit kørselsmønster havde ændret sig markant over det sidste år var det tid til nyt. Tobias kender jeg via netværk... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Bilforhandler

Skrevet av virksomheten

Hos Bilfirmaet er vores største passion at gøre bilhandel enkelt og trygt. Vi lever og ånder for at handle med vores kunder i øjenhøjde, og sætter en ære i at kunden ikke forlader vores forretning med ubesvaret spørgsmål på samvittigheden. Vi er specialister i køb og salg af biler - samt leasing til både privat og erhverv. Udover vores lagerliste af nøje udvalgte biler fra bl.a. det tyske marked, bevæger vi os også meget inden for import af din drømmebil fra det europæiske marked.

Kontaktopplysninger

Enestående

TrustScore 5 av 5

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

9 anmeldelser i de siste 12 månedene

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super oplevelse omkring levering af bil…

Super oplevelse omkring levering af bil samt samtale gennem længere tid i forhold til hvilken bil vi ville have.
Tobias er perfektionist og levere super service 😁👍
Det er ikke sidste gang jeg handler bil hos ham

10. juli 2021

Glad Maserati ejer

Super god og kompetent behandling hele vejen igennem. Tobias hentede bilen i tyskland som vi havde udvalgt i fælleskab. Nu skal sommeren tilbringes i en fed Maserati Granturismo, takket være bilfirmaet

2. juni 2021
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Kan varmt anbefale at handle bil hos…

Kan varmt anbefale at handle bil hos Bilfirmaet! Tobias er meget professionel, super flink og god til at imødekomme kundens ønsker.

Om det er brugtbils køb eller at få hjælp til at købe en bil hjem fra udlandet så kan Tobias med glimrende kommunikation og erfaring få en på det rette spor.

5 stjerner herfra!

Hilsen Gustav L.

20. mai 2021

Bilkøb gennem Bilfirmaet.

Har gennem lidt tid snakket bilkøb med Tobias fra Bilfirmaet. Sammen med Tobias lykkedes det at finde en bil der dækkede mit behov. Tobias sørgede for hjemtagelse, klargøring, nummerplader og kunne levere bilen til en bedre pris end jeg selv kunne få den til, super service.
2 dage efter jeg havde fået bilen leveret, ringede Tobias for, at høre om jeg var tilfreds med bilen. Det har jeg aldrig op levet før, så helt igennem en meget positiv oplevelse at handle bil gennem Bilfirmaet.

19. mai 2021
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vi er super tilfredse med Bilfirmaets…

Vi er super tilfredse med Bilfirmaets service, viden, parathed. Vi er ikke bare et nummer i rækken, som er glemt efter underskriften er sat, som vi har oplevet med andre leasingfirmaer.
Vi anbefaler Bilfirmaet til alle vi kender.

15. mai 2021

Virkelig god service

Virkelig god service, samtidig virkelig imødekommende, og imødekommer de krav kunde har til fremtidig bil, fik leveret en flot a3, kan klart anbefale bilfirmaet😊🚘

7. mai 2021

5 stjerner herfra

5 stjerner herfra. Yderst hjælpsom, serviceminded og imødekommende.
Kan helt klart anbefale Bilfirmaet til andre :-)
Har købt den lækreste bil derfra, og er ovenud tilfreds :-)

8. april 2021
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv