Vriendelijk personeel dat goed geholpen heeft om een heerlijke fiets te kiezen. Een Gazelle Avignon. Bij een paar kleine dingen die kunnen gebeuren, gevallen met de fiets is de schade vakkundig verhol... Vis mer
Se hva andre synes
Netjes geholpen door personeel. Alles goed geregeld, ook met verzekering. Nemen tijd voor gebruiksaanwijzing en andere tips bij afhalen fiets.
Selskapet har svart
Super service. Eén iemand in het bijzonder is Is Kris. Klantvriendelijkheid stroomt door zijn aderen. Ik kan iedereen dit bedrijf aanbevelen.
Selskapet har svart
Ik heb een afspraak gemaakt (Spijkenisse) om mijn e-bike (welke ik overigens in een andere winkel had gekocht) te laten repareren. Het betrof een nieuwe binnen-achterband en de achterrem nakijken. Ik... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Om Bike Totaal - Spijkenisse
Skrevet av virksomheten
Standaard superveel extra service bij aankoop van een nieuwe fiets
Het klopt: alleen bij Bike Totaal krijg je standaard superveel extra's bij een nieuwe fiets. En ook daarna blijf je altijd welkom. Voor hulp, service en een glimlach. We zijn er echt voor je. Zo krijg je standaard 5 jaar dealergarantie bij je nieuwe elektrische fiets, zijn er altijd omruilmogelijkheden voor je oude fiets en is de eerste servicebeurt altijd inbegrepen.
Zien we je snel?
Je kan bij Bike Totaal terecht voor fietsen, elektrische fietsen, elektrische bakfietsen, fietsaccessoires, fietskleding en nog veel meer. Online, en in één van de meer dan 160 winkels. Ja, Bike Totaal is dé fietsenwinkel van Nederland. Kom je snel eens langs?
Bekijk elektrische fietsen
Bekijk winkels
Kontaktopplysninger
Marrewijklaan, 105, 3201 BH, Spijkenisse, Zuid-Holland, Nederland
- +31 181 616164
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Alles in overleg met de reparateur……
Alles in overleg met de reparateur… prijs… repatriëring enz.
Bruker kanskje KI til å svareVis mer
In principe ging er bij de service…
In principe ging er bij de service beurt niets mis.
Maar alleen het uurloon is exorbitant hoog.
Voor anderhalf uur moesten we 207 euro betalen terwijl het uurloon voor een vakman op 85 per uur staat.

Svar fra Bike Totaal - Spijkenisse
Voorlichting over de verschillende optie TOP
Goede uitleg over de verschillende E bikes
Ik heb 2 fietsen weer hun jaarlijkse…
Ik heb 2 fietsen weer hun jaarlijkse beurt laten geven, en ze doen het prima, min dank daarvoor. Lieve groet
Snel en goed.
Heel erg tevreden
Samen met mijn vrouw een nieuwe fiets gekocht bij Bike Totaal in Spijkenisse.
Enkele dagen geleden al langs geweest om een keuze te maken. Sylvia nam alle tijd om ons te adviseren. Wij hadden absoluut niet het idee dat ze ons naar de mond praatte of ons een fiets wilde aansmeren. Vandaag hebben we de gekozen fiets opgehaald. Wederom door topverkoopster Sylvia geholpen. Niets was haar teveel om ons te informeren over bijvoorbeeld de werking van de app,
instructie te geven over het losmaken van de accu en telefoonstandaard en ook haar adviezen over de aanschaf van accessoires gaven blijk van jarenlange ervaring en waren zeer welkom.
En dit alles in een uiterst vriendelijke sfeer.
Bedankt voor alle moeite die je voor ons gedaan hebt !

Altijd goede service
Slechte service
Slechte service. Meerdere dingen die aan een nieuwe fiets kapot gaan worden niet goed verholpen. En moet flink zeuren om wat dingen voor elkaar te krijgen, wat uiteindelijk niet naar tevredenheid verholpen wordt.

Svar fra Bike Totaal - Spijkenisse
Fijne ervaring en goede service!! Ik ben prima geholpen om mijn keuze te…
Ik ben prima geholpen om mijn keuze te kunnen maken uit verschillende types fietsen. Proefritjes gemaakt.
Kreeg de tijd om een goede beslissing te maken zonder dwang of druk van de medewerker,een zeer aardige mevrouw met empathie en geduld naar de klant.
Ben dik tevreden over de service.

Afspraak voor een onderhoudsbeurt
Afspraak voor een onderhoudsbeurt online gemaakt. Verliep snel en zonder problemen.
in de ochtend de fiets gebracht. er werd een probleem geconstateerd. Onderdeel werd besteld en werd de volgende ochtend aangebracht.
al met al een goed geholpen voor een redelijke prijs.
Service zoals het hoort!
Vriendelijke mensen word er altijd…
Vriendelijke mensen word er altijd netjes geholpen.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.