Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ensimmäinen ostokerta liikkeestä. Bongasin netistä Royal Bloodia etsiessäni ja ensivaikutelma oli pienemmästä (asiakasläheisestä) yrityksestä. Tuotteen hinnoittelu järkevimmästä päästä ja toimit... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Tilaus lähetettiin todella nopeasti. Ja tuote oli oli edullinen postikuluineen. Posti toimitti kohtuullisen nopeasti noutolokeroon.... Tuntuu että renkaat olisi voinut pakata vähemmän tilaa vievää... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Todella nopea toimitus. Tilaus oli lähetetty 1,5 tunnin päästä tilauksesta. Myös hinta oli halvin mitä missään muussa nettikaupassa. Voin kyllä suositella

Informasjon om virksomheten

1. Butikk med sykkeltilbehør
  2. Sykkelbutikk

Om Bikable.fi

Skrevet av virksomheten

Bikablella on pääkonttori ja varasto Terndrupissa, Tanskassa. Johdamme tällä hetkellä pyörävarusteiden, varaosien ja tarvikkeiden myynnissä Tanskan markkinoilla. Kokeneet työntekijämme varastossa käsittelevät yli 550 000 tilausta vuosittain. Tällä hetkellä meillä on yli 50 työntekijää, jotka jakautuvat varastoon ja toimistoon.

Olemme tunnettuja suosituista ja laadukkaista tuotteista, jotka myydään erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Valikoimamme sisältää sekä tunnettuja merkkejä että budjettiystävällisiä vaihtoehtoja. Tarjoamme siis jotain kaikenlaisille pyöräilijöille - olit sitten huippuammattilainen, iloinen harrastelija, pyöräillyt monta vuotta tai juuri oppinut polkemaan. Pätevä asiakaspalvelumme ja nopeat toimituksemme asiakkaillemme ovat houkutelleet Bikablelle ajan myötä syntyneen suuren ja uskollisen asiakasryhmän. Olemme myös ylpeitä siitä, että meillä on alamme paras Trustpilot-pisteet.

Bikable on kasvanut pienestä start-up-yhtiöstä haastamaan suuret kansainväliset toimijat markkinoilla. Aloimme myydä ensimmäisiä polkupyörän osia jo vuonna 2008. Siitä lähtien Bikable on kasvanut täysipainoiseksi verkkokauppaliiketoiminnaksi, joka palvelee asiakkaita sekä Suomessa, Tanskassa, Norjassa että Ruotsissa ja toimittaa useisiin Euroopan maihin.

Kontaktopplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av to uker

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Nopeaa toimintaa

Tilasin liian pienet ajokengänsuojat ja palautin ne ohjeitten mukaan. Rahat maksettiin nopeasti takaisin tilille ja tein uuden tilauksen isommista Northwave Fast Polar ajokengänsuojista, jotka ovat täydelliset . Suosittelen yritystä ja tuotetta.

6. januar 2026

Hinta, valikoima, luotettavuus

Tuotteen hinnoittelu järkevimmästä päästä ja toimituskulut hyväksyttävät.

Nopea lähetys, tosin GLS kuriirina hidas, eikä erityisen edullinen.

18. august 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Olen soittanut useamman kerran…

Olen soittanut useamman kerran asiakaspalveluun samasta asiasta. Joka ainut kerta automaatti sanoo, että edelläni on yksi asiakas. Olen odottanut ja odottanut, mutta puhelut ovat ilmeisesti pitkiä. Kun soitan uudelleen, minua ennen on taas yksi soittaja.

31. juli 2025
Logoen til Bikable.fi

Svar fra Bikable.fi

Hei,
Kiitos palautteestasi. En osaa suoraan sanoa, miksi et tunnu pääsevän läpi yrittäessäsi soittaa meille. Oletko yrittänyt olla meihin yhteydessä muuta kautta?

Olemme pyytäneet saada yhteystietosi, jotta voisimme olla sinuun yhteydessä, mutta toistaiseksi emme ole saaneet sinulta vastausta. Ilman nimeäsi/yhteystietojasi emme pysty tutkimaan asiaa tarkemmin.

Pyydän ystävällisesti olemaan yhteydessä suoraan minuun ppo@cykelgear.dk, jotta pääsisimme asiassa eteenpäin. Toivottavasti kuulen sinusta pian!

Ystävällisin terveisin,

Pauliina /Bikable

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Hyvä ja edullinen paikka tilata…

Hyvä ja edullinen paikka tilata fillaritarvikkeita. Puoli tähteä pois pakkaamisesta: toisen puolen teippaus oli huono ja laatikon pää oli auki ja sieltä pullotti ulkorengas, kaikki oli kuitenkin OK.

18. juli 2025
Vurdert til 3 av 5 stjerner

Hieman turhan hidasta

Laadukas riittävä varastointi ja edulliset hinnat eivät yleensä kulje käsikädessä. En tiedä oliko tällä kertaa ikävää sattumaa mutta aivan perus pakkaa ja ketjua tilasin, toimitus kesti yli kuukauden. Itse odotan saavani osat alle viikossa. Nyt jäi emännän fillarointi tältä kesältä väliin.

20. juli 2025
Logoen til Bikable.fi

Svar fra Bikable.fi

Hei Elmeri,
Kiitos palautteestasi! Olen pahoillani, että kokemuksesi ei ollut täysin onnistunut, mutta iloinen siitä, että tilauksesi on kuitenkin viivästyksistä huolimatta saapunut perille.

Pitkä toimitusaika ja toimituksen toistuva siirtyminen myöhemmäksi, johtui tavarantoimittajamme viivästyksistä. Pyrimme aina pitämään riittävää määrää tuotteita varastossa, mutta varaston koosta riippumatta tuotteet loppuvat jossain vaiheessa vääjäämättä, jos tavarantoimittamme eivät pysty niitä toimittamaan meille lisää. Usealla isommalla toimijalla maailmanlaajuisesti on ollut vaikeuksia pysyä toimitusaikataulussa, joten kyseessä on laajempi ongelma. Teemme kuitenkin kaikkemme, että saamme tuotteet matkaan aina heti, kun ne saapuvat meille.
Olen lähettänyt sinulle myös sähköpostia asiaan liittyen, joten toivottavasti kuulen sinusta pian! Olet myös aina tervetullut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme info@bikable.fi tai suoraan minun, mikäli sinulle herää kysymyksiä mihinkään muuhun liittyen!

Ystävällisin terveisin,
Pauliina /Bikable

Dette er Trustpilot

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv