Where do i start? The manager, Jasmin is very easy to talk to and super helpful, Aaron was incredible as well, super welcoming! I’m impressed by the level of cleanliness, spaciousness and an incredibl... Vis mer
Se hva andre synes
Onvriendelijke en onprofessionele nieuwe manager bij Big Gym. Komt weinig empatisch en vriendelijk over zowel richting leden als personeel. Het gaat al langere tijd niet goed met zoveel verloop bij Ti... Vis mer
Selskapet har svart
Wat een fijne ruimte en personeel in Enschede: vikash, Gregory, Miquel, sten, Lucy, gina en Hans natuurlijk! Altijd vriendelijk en alles op orde en goede airco! Nu alleen na al die jaren de cardio en... Vis mer
Selskapet har svart
Biggym groningen is een super fijne en veilige plek waar je warm verwelkomt word elke dag (vooral Wendy) en als je een probleem hebt altijd bij iemand kan komen voor hulp. Zowel medewerkers als member... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
BigGym biedt een toegankelijke, moderne en betaalbare sportervaring voor iedereen. Met ruime openingstijden, een breed aanbod aan fitnessapparatuur, groepslessen en professionele begeleiding is BigGym dé plek om jouw fitnessdoelen te bereiken. Of je nu beginner bent of ervaren sporter, bij BigGym voel je je altijd welkom!
Kontaktopplysninger
Postbus 102, 1960 AC, Heemskerk, Nederland
- biggym.nl
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 88 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Geen geld terug! Oplichting!
In 2025 ben ik lid geworden van Big Gym The Wall samen met mijn broer. Ik heb mijn lidmaatschap, maar toch is er zonder enige waarschuwing, herinnering, e-mail of toestemming binnen twee maanden tijd €100 van mijn rekening afgeschreven. Ik ben al een jaar niet meer geweest en heb nooit meer iets van deze club gehoord tot ik deze afschrijving zelf in mijn rekening ontdekte!!
Toen ik contact opnam met de club, kreeg ik te horen dat ik geen geld terug kon krijgen. Dit is volledig onacceptabel! Een bedrijf mag niet zomaar geld van je rekening halen zonder duidelijke toestemming, laat staan dat ze weigeren om het terug te geven na een jaar lang niets van zich te hebben laten horen.
Dit is oplichting! Ik ga z.s.m. contact opnemen met mijn bank om mijn geld terug te krijgen.

klantvriendelijke mensen op kantoor
De manier waarop ik door het hoofdkantoor ben behandeld, heeft mij als klant enorm teleurgesteld.
Ik heb een tijd lang met plezier gesport bij BIG Gym Nijmegen. De locatie is mooi en de medewerkers in de sportschool zelf zijn altijd vriendelijk en behulpzaam geweest. Zij hebben mij destijds ook geholpen met het aanpassen van mijn abonnement toen dat nodig was. Tijdens dat gesprek heb ik expliciet gevraagd of het abonnement maandelijks opzegbaar was, omdat ik daar zekerheid over wilde. Mij werd verteld dat dit het geval was.
Een paar maanden later heeft een andere medewerker mij geholpen met het opzeggen van mijn abonnement. Daarbij werd ook aangegeven: “let op, aan het einde van de maand verloopt hij.” Daardoor ben ik er op goed vertrouwen vanuit gegaan dat alles correct geregeld was.
Tot mijn grote verbazing kwam ik er een half jaar later achter dat er nog steeds geld werd afgeschreven en dat mijn contract ineens tot 2027 doorloopt. In al die tijd ben ik niet meer naar de sportschool geweest, wat ook gewoon gecontroleerd kan worden in hun systeem.
Wat ik vooral jammer vind, is de manier waarop het hoofdkantoor hiermee omgaat. In de sportschool zelf wordt er echt met je meegedacht en helpen medewerkers je netjes. Maar zodra je contact hebt met het hoofdkantoor, lijkt er totaal geen sprake meer van empathie of klantvriendelijkheid.
Mijn uitgebreide uitleg en situatie worden nauwelijks inhoudelijk gelezen. De reactie komt eigenlijk neer op: “u heeft getekend, dus pech gehad.”
Ik begrijp heel goed dat een handtekening normaal gesproken bindend is, en ik zeg ook nergens dat dit expres is gebeurd. Maar het abonnement is samen met medewerkers afgesloten en ik ben aantoonbaar verkeerd geïnformeerd. Dat kan gebeuren. Alleen had ik gehoopt dat BIG Gym dan ook bereid zou zijn om samen naar een redelijke oplossing of tussenweg te kijken, zeker omdat ik al die tijd geen gebruik meer heb gemaakt van de sportschool en door privéomstandigheden ook geen gebruik meer zal maken van het abonnement.
Ik begrijp dat terugbetaling misschien niet mogelijk is, maar zelfs toen ik aangaf dat ik bereid was om mee te denken over een redelijke oplossing — zoals beëindiging per deze maand — werden mijn mails uiteindelijk genegeerd.
Erg teleurstellende ervaring met het hoofdkantoor. Klantonvriendelijk en naar mijn mening behoorlijk misleidend.

Wake up guys
Wake up guys — check your bank accounts carefully because BigGym is charging people in a very strange way.
If your payment starts on 01/01/2026, the next charge comes earlier, like 27/01/2026, then 24/02/2026, then 21/03/2026, and it keeps moving forward every month. That means they take money around 3 days earlier each month, which adds up to about 36 extra days every year — basically an extra month of payment.
Another problem: if the automatic payment fails, they add an extra €10 fee every time. That can easily become €30–€40 in extra charges. I’ve honestly never seen something like this before.
And on top of that, you also have to pay €0.50 every time you go take shower. If you take shower regularly, it can cost around €15 extra per month, and together with the gym membership, the total becomes around €45 per month.
So in total, people are paying much more than expected.
Also, the gym closes at 17:00 on weekends, while many other gyms stay open until late at night. Basic Fit is honestly a much better option because they stay open longer during weekends.
I hope BigGym takes these complaints seriously because customers are noticing these issues.

Onveilige situaties
Bij big gym Alkmaar zijn spullen gestolen. Ook lopen er ongure types rond die dreigend overkomen. Na melding wordt aangegeven dat Big gym hiervoor niet verantwoordelijk is. De klantenservice is telefonisch onbereikbaar en per mail zeer onvriendelijk. Ze nemen de klacht niet serieus en zijn alleen maar uit op zo veel mogelijk abonnementen.

Svar fra BigGym
Mooie en goede sportschool met…
Mooie en goede sportschool met supervriendelijk personeel, onwijs veel ruimte, zuurstof (!) en heeeel veeel mogelijkheden qua lessen! Mooie aanwinst voor Amsterdam! Jasmine, Aaron, Storm, Charlie, Gregory en niet te vergeten ome Hans (hoort inmiddels bij het meubilair)! (Ook alle andere personeel waarvan ik de naam (nog) niet ken). Mooie en leuke lessen! Bedankt !

Svar fra BigGym
Heel mooi super aardig personeel en…
Heel mooi super aardig personeel en nooit hoeven wachten op een machine

Svar fra BigGym
Amsterdam een geweldige mooie…
Amsterdam een geweldige mooie sportschool met ontzettend veel goede apparatuur op 4 niveaus.
Nog niet alles is af en er zijn nog veel werklui aan het werk.
Maar komt mij niet storend over gelukkig.
De opzet is goed en de prijs voor abbo s zeker voor Amsterdam aan de lage kant.
Ik mocht vandaag met een gratis dagpasje de fitness uitproberen.
Leuk te vermelden is zeker dat ik in de ochtend van een wat ouder persoon een zeer leuke en gezellige rondleiding vol humor heb gehad.
Het sporten was ook een grootse ervaring.Biggym bedankt.
Jullie hebben er een buurman en een lid bij.

Svar fra BigGym
Aaron was a great guide and instructor
Aaron was a great guide and instructor. Also very observant. Looking forward to join more classes. Thanks and kind regards

Fijne gym…Maar…
Al jaren train ik met veel plezier bij Biggym Enschede. Veel verloop van personeel,dat wel. Soms zaten er echt toppers tussen die helaas snel weer verdwenen. Nu werkt er weer een leuk team. Er is een meisje Noëllia komen werken die”echt” instructies geeft en meeloopt om alles goed uit te leggen. Ook doet ze warming-ups met mensen om blessures te voorkomen. Jaren niet meegemaakt. Ze is echt een aanwinst voor het team. Ik snap niet dat juist zij de functie assistent bedrijfsleider niet heeft gekregen want ze weet er veel van ook al is ze nog jong. Die functie wordt tegenwoordig bekleed door een beetje eigenaardige man. Zit constant te gluren en geeft me een onaangenaam gevoel. Bekeken worden bij bv biloefeningen want dan moet er ineens een gewicht weggelegd worden door hem…Bah, erg vrouwonvriendelijk en maakt sarcastische nare opmerkingen en dat doet ie ook tegen sommige personeelsleden. Zelf gehoord. Zodra de managers er zijn doet hij goed zijn best maar zodra ze weg zijn hangt ie over de balie in zich zelf te praten druk te zijn met niets. Jammer! Verder zo tevreden met zowel de ruimte, schoonmaak en de rest van het leuke nieuwe team. Tip…Luister ook eens naar de mensen die er trainen want die moeten zich er tenslotte veilig voelen.

Svar fra BigGym
Geen fijne ervaring met nieuw personeel
Ik schrijf normaal nooit een review maar ik ben echt geschrokken van een nieuwe medewerker bij de vestiging in Enschede. Sinds enkele weken werkt daar een nieuw iemand die volgens mij Martin heet en hij lijkt wel een roofdier. Ik train soms alleen en soms met een paar vriendinnen, maar alleen ga ik hier niet meer trainen. Hij zit constant te loeren, gaat overal onzin dingen doen waar ik train (schijnbaar ook bij andere vrouwen want mijn vriendinnen hebben dezelfde ervaring met hem) en overduidelijk kijkt hij boven zijn leesbrilletje uit naar mij en andere vrouwen. Ik heb dit vandaag ook gemeld bij de manager en die gaat hier (hopelijk) een melding van maken of wat mee doen. Ik heb aangegeven dat ik wel bij een andere sportschool ga kijken want dit voelt zo enorm creepy...dames wees gewaarschuwd.

Svar fra BigGym
Geen vriendelijke herinnering als de…
Geen vriendelijke herinnering als de contributie niet is afgeschreven maar 10 euro administratiekosten. Bam!

Svar fra BigGym
Bij biggym Alkmaar is het fijn om te…
Bij biggym Alkmaar is het fijn om te sporten en iedereen aardig behalve 1 medewerker die heel direct en vervelend handelt waardoor ik niet fijn sport.

Svar fra BigGym
Écht een top gym in Alkmaar!!
Ruimte en apparaten zat; hier hoef je niet te wachten, goede sfeer, strak vormgegeven; lijkt net een sportieve disco soms. Wessel is een topper en een goede trainer, overigens is het personeel sowieso goed. Je kan op bepaalde momenten meedoen met personal trainingen als je een abonnement hebt, dat kan zonder extra kosten. Al met al, een top gym!

Great welcoming environment
Great welcoming environment. Gio is a fun receptionist

Veel ruimte en toestellen
Veel ruimte en toestellen, dus nooit wachten! Alle leeftijden door elkaar, iedereen behandelt elkaar met respect, personeel is echt superleuk en vriendelijk!

Warm welkom
Warm welkom, goede indeling en goede service

Goede Gym
Goede Gym!
Veel ruimte, materiaal is goed en alles staat ondanks de grootte mooi geordend.

Top voor hyrox sim!
Grote gym, netjes. Fijne hyrox area

Gym is bijna perfect
Gym is perfect, maar die muziek is niet te doen af en toe😃

Svar fra BigGym
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.