1. Dameklesbutikk
  2. Butikk for motetilbehør

Beyoushop.dk sælger fede strømpebukser i alverdens farver og mønster og lækre accessories! Vi har lækre ting fra b.la. Fiore og Sui Ava!

4,4

Enestående

Elsker mine nye strømpebukser

Elsker mine nye strømpebukser
De er så flotte god kvalitet
Hurtig levering
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ til kundeservicen
Vil klart anbefale

29. november 2025

Hej Shene,

Tusind tak for din anmeldelse! Hvor er jeg glad for at høre at du er tilfreds med produkterne og kundeservicen💕

Perfekt

Hurtig levering og alt spiller. :) Kunne helt klart finde på at bestille derfra en anden gang.

7. november 2025

Hej Tayler,

Dejligt at du havde en god oplevelse og at det hele var som det skulle🎀 Tusind tak for at du tog dig tid til at skrive en anmeldelse💕

God oplevelse

Helt igennem fantastisk produkt og fantastisk service😍
Har købt en del og har aldrig været skuffet😍

5. september 2023

Svar fra Beyoushop

Hvor er det dejligt at høre, tak❤️

Helt igennem ringe.

Helt igennem ringe.. købte produkt som der var huller i.. da jeg spurgte om penge retur - fik jeg af vide at jeg skulle lave en ny ordre😡 scam! Snyd! Bedrageri!

10. august 2023

Hej Charlotte,

Jeg kan ikke finde en reklamation i systemet med dit navn🫶🏼 og ville aldrig bede en kunde om at lave en ny ordre, men derimod sende et nyt par hvis kunden ønsker det ellers får man selvfølgelig sine penge retur☺️ jeg tænker ikke det er hos mig du har købt🤔 men ring eller skriv gerne, såfremt du stadig mener det er hos os🌸

Dejlig aften til dig🩷

Dårlige strømpebukser dårlig service

De går og værner om at deres strømpebukser er af god kvalitet men dem jeg modtog var ødelagt.. Altså der var nogle huller hist og her, det blev meldt ind og så fik jeg en ny bestilling hjem efter at have klaget men de var også i stykker. Der står på hjemmesiden at de primære varer på webshoppen er strømpebukser men jeg vil ikke købe noget andet hvis det er standarden og jeg fraråder folk som skulle have tanker om at handle find et andet sted
mvh
Marianne.

11. august 2023

Hej Marianne,

Er virkelig ked af at høre at du mener du har haft sådan en dårlig oplevelse hos os🥺 Er du sikker på det er hos os du har købt? For jeg har hverken haft reklamationer på nogle af mine strømpebukser eller en ordre med navnet Marianne- send mig gerne en mail på info@beyoushop.dk eller ring på 93836593 så vi kan finde en løsning på problemet💕

Du må have en dejlig weekend🌸

Super god service

Super god service! Bestilte 2 par strømpebukser og de er bare så fine! Der var lidt slik med i pakken og papiret var så fint, det var en helt luksus at modtage ordren og pakke den op 💜

21. februar 2023

Svar fra Beyoushop

Det gør mig så glad at høre- tusind tak😍🙏🏼

Hurtig levering

Hurtig levering - skønne produkter og flot indpakning 💕

2. februar 2023

Svar fra Beyoushop

Tak for en dejlig anmeldelse🙏🏼💗

Absolut en god oplevelse

Super god handelsoplevelse. Fine strømpebukser med lækre mønstre - De pifter virkelig et ellers halvkedeligt outfit op! Mega tilfreds.

3. februar 2023

Tusind tak🙏🏼😍