Het het is belangrijk dat het bedrijf behulpzaam is met je je wensen en samen een goede oplossing te vinden. Het persoonlijk contact is belangrijk.
Nispensestraat 17, 4701 CR Roosendaal, Noord Brabant, NL
•Vi bekrefter ikke spesifikke uttalelser siden en forfatters mening er hens egen, men vi kan merke en anmeldelse som "bekreftet" når vi kan bekrefte at det har vært kontakt med virksomheten. Mer informasjon
Selskapet har svart
Had 3 jaar een oorapparaat toen bleek dat ik rechts er ook een nodig had, kreeg van beter horen een leentoestel tot ik beslist had of ik een geheel nieuw paar zou bestellen (moest er 1 zelf betalen... Vis mer
Voor mij mijn eerste gehoorapparaat, was duidelijke uitleg, vragen beantwoord daar je wat mee kunt. Vanaf het eerste uur niet meer uitgedaan, voor mij het perfecte gehoor nu.
Selskapet har svart
Mijn ervaringen zijn wisselend. De audicien was niet altijd consequent. Winkel moeilijk telefonisch bereikbaar. Rekening klopte niet. Gebeld met audicien. Zou geregeld worden. Nieuwe rekening was een... Vis mer
Nispensestraat 17, 4701 CR, Roosendaal, Noord Brabant, Nederland
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Het persoonlijk contact is belangrijk.

Svar fra Beter Horen - Roosendaal
Ik heb alle mogelijkheden ruim kunnen uitproberen, en werd altijd vriendelijk, correct geholpen

Svar fra Beter Horen - Roosendaal
Altijd goede en vriendelijke service. Ze halen echt het beste uit je hoorapparaten en je krijgt ook het beste voor jouw gehoor, een professionele bediening.

Svar fra Beter Horen - Roosendaal
Ze waren heel vriendelijk en er werd goed naar me geluisterd en de uitleg was heel goed

Svar fra Beter Horen - Roosendaal
Zeer klantvriendelijk met goede uitleg over div.hoortoestellen, en vergoedingen van zorgverzekeraar. Uitgebreide hoortest en hulp bij keuze hoortoestel
Vriendelijke medewerkers, Toppie👍

Svar fra Beter Horen - Roosendaal
Altijd goed geholpen, door de medewerkers
Staan altijd voor je klaar.
Denken echt met je mee voor de beste oplosss
ing

Svar fra Beter Horen - Roosendaal
Vriendelijk en deskundige medewerkers.
Alles wordt duidelijk uitgelegd en ingesteld.

Svar fra Beter Horen - Roosendaal
Vanaf het eerste uur niet meer uitgedaan, voor mij het perfecte gehoor nu.

Svar fra Beter Horen - Roosendaal
De zeer goede ervaring van de medewerker Roosendaal
Dit omdat hij na de sluiting aan huis kwam voor aanpassing nieuw gehoorapparaat.
Ik ben niet meer mobiel

Svar fra Beter Horen - Roosendaal
Beter Horen Roosendaal kan klanten veel betere voorlichting geven over handige en smart bediening van hoortoestellen. Ik kreeg totaal geen informatie over de koppeling d.m.v. van een bedienings-app tussen mijn (bijna) nieuwe Android smartphone en hoortoestellen. Dus ook geen hulp daarbij, enkel een duur en zelf te kopen bedieningsapparaatje met veel te korte gebruiksduur voor werk. Daarnaast kreeg ik doodleuk het advies om maar een I-Phone te kopen, waar deze koppeling d.m.v. een app beter op te installeren zou zijn. Ik heb de koppel-mogelijkheid tussen mijn hoortoestellen en Android smartphone dus zelf moeten uitzoeken en dat is gelukkig gelukt. Ook als Beter Horen hierover geen advies kan of mag geven, had ik dat graag gehoord.

Svar fra Beter Horen - Roosendaal
Vriendelijke, geduldige en behulpzame medewerkers. Goede uitleg gekregen over mijn hoortoestellen.

Svar fra Beter Horen - Roosendaal
werd uitstekend geholpen bij het oplossen van mijn probleem.

Svar fra Beter Horen - Roosendaal
Erg rustig en deskundig advies. Geen druk en ruim de tijd om twee hoortoestellen uit te proberen.

Svar fra Beter Horen - Roosendaal
Alles was goed..bediening..de testen..de service..nabehandeling...prima verzorgt
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.