Oranjelaan 23a, 6042 BB Roermond, Limburg, NL
•Vi bekrefter ikke spesifikke uttalelser siden en forfatters mening er hens egen, men vi kan merke en anmeldelse som "bekreftet" når vi kan bekrefte at det har vært kontakt med virksomheten. Mer informasjon
Selskapet har svart
De afspraken waren altijd goed gepland en je hoefde niet te wachten. Ik werd erg vriendelijk benaderd. Uw medewerker is, in mijn ogen vriendelijk , en ervaren en vriendelijk vakman. Je voelt je ve... Vis mer
Selskapet har svart
ik heb nu 2x klein defect aan mijn hoor toestel gehad en het werd snel en deskundig opgelost maar ook het algehele plaatje met de deskundigheid van het nemen van een hoortoestel het advies die we... Vis mer
Oranjelaan 23a, 6042 BB, Roermond, Limburg, Nederland
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Na een minder goede ervaring met vorige hoortoestellen (inmiddels 5+ jaren oud) i.v.m. met uitslag in de gehoorgangen, (ondanks anti-allergiebehandeling door vergulding van de oorstukjes) was ik sceptisch over het vervangen van de apparaatjes. Kreeg nieuwe aangepaste uitvoering geadviseerd. Werken nu perfect! Een heel nieuwe ervaring! prima uitleg ontvangen en goede nazorg!

Netjes geholpen en getest

Svar fra Beter Horen - Roermond
heel goed geholpen alles uitgelegd ben tevreden wekt prima eerst even wennen maar nu goed dank je wel

Svar fra Beter Horen - Roermond
Goed geholpen om het juiste hoorapparaat te krijgen en goed ingesteld

Svar fra Beter Horen - Roermond
Ik ben op een zeer ontspannen, deskundige en vriendelijke manier geholpen.
een zeer goede en fijne service door vriendelijk personeel

Svar fra Beter Horen - Roermond
Het uitproberen van de toestellen was prettig. Echter, de gehele transparantie omtrent de prijs was niet gemakkelijk. Vooral voor de uitstekende hulp overigens van de audicien zelf, was dit zondermeer moeilijk. Ofschoon de audicien echt super zijn werk deed werd deze meerdere malen in verlegenheid gebracht doordat Beter Horen de prijzen niet echt transparant wist te communiceren. Een code die nodig was voor de (ruime) korting was onbekend waardoor ik als klant niet wist waar ik aan toe zou zijn. Bij oplaadbare hoortoestellen, toch een niet geringe investering bleek op enig moment zelfs dat het oplaaddoosje separaat bijgekocht moest worden. Dit was voor mij de druppel om uiteindelijk de toestellen niet te kopen.

Svar fra Beter Horen - Roermond
De behandelende audicien heeft me goed en adequaat geholpen. En ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe hoortoestellen.
Goede ontvangst en communicatie met met de medewerkers
De medewerker heeft mij heel goed geïnformeerd over mijn nieuwe hoortoestellen wat de voordelen zijn en wat er tegenover de oude toestellen veranderd is en dat was voor mij belangrijk bij het beslissen over de aankoop en het is voor mij een grote vooruitgang.
Jammer, dat er niemand is die even naar t hoortoestel van mijn moeder kan kijken. Kom speciaal even langs, denk namelijk dat t filtertje niet goed zit. Kreeg dat niet goed in orde. Men werd mij verteld dat ze t druk hadden en dat ik t kon achterlaten en dat ze mij wel zouden bellen. Of ze zouden mijn moeder bellen, maar toch maar even vermeld dat zij t dan niet hoort. Hij kon er nu toch echt niet na kijken. Wilde zeker vroeg naar huis ivm t weekend. Terwijl ik alleen op vrijdag, helaas naar mijn moeder kan en zij nu dus een hele week moet wachten op t vernieuwen van een filtertje. Heel erg meelevend ( sarcastisch bedoeld) .

Svar fra Beter Horen - Roermond
fijn om goed geholpen te worden. Er wordt goed naar je geluisterd en meegedacht. SUPER
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.