Beter Horen - Oegstgeest Anmeldelser

Beliggenhet

Bytt filial

Irislaan 65, 2343 CG Oestgeest, Zuid Holland, NL

Ik werd op een plezierige en professionele wijze geholpen. Er werd de tijd genomen om mijn wensen te bespreken en te onderzoeken welke nieuwe mogelijkheden daaraan zoveel mogelijk zouden tegemoet kome... Vis mer

Prettige mensen, goed advies. Kundige audicien. Jammer dat de afspraken niet altijd op tijd beginnen, niet iedereen even goed is voorbereid en ingelezen, en dat de communicatie überhaupt niet per... Vis mer

Fijne, professionele behandeling. Nemen de tijd voor je. Geven een goede uitleg. Controleren of alles naar wens is. Je kunt altijd terecht voor een aanpassing.

Vriendelijk en rustige benadering, geen gevoel zaken opgedrongen werden. Achteraf wel spijt dure verzekering genomen te hebben. Gehoorapparaat valt onder inboedel, dus niet noodzakelijk nodig Had... Vis mer

1. Høreapparatbutikk
  2. Reparatør av høreapparater

• Irislaan 65, 2343 CG, Oestgeest, Zuid Holland, Nederland

Middels

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Alle anmeldelser

1 518 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Meerdere keren door U gebeld en weer…

Meerdere keren door U gebeld en weer alles vertellen en bevestigen en dan krijg ik alsnog de verkeerde datum en tijd door heeeeel vervelend

4. juni 2024

Beste R van den Berg,

Hartelijk dank voor uw review.

Onze excuses dat u meerdere keren bent gebeld om telkens hetzelfde te vertellen en bevestigen. Uw klacht is intern doorgestuurd om dit in de toekomst te voorkomen.

Wij hebben vernomen dat het verder wel gelukt is om een afspraak in te plannen. Graag verwelkomen wij u bij de desbetreffende Beter Horen winkel.

Met vriendelijke groet,
Beter Horen

Service is Waardeloos

Klachten worden niet opgelost en dat de oren ontsteken met hun gehoorapparaten vinden ze ook normaal.
Onterechte rekeningen worden ook niet opgelost dat moet je maar uitzoeken met infomedics die niet bereikbaar zijn.
Je bent klant bij beter horen maar ze kunnen niet eens eigen rekeningen beheren.
Service is zoek het maar uit.

17. mars 2024

Beste J. van Haaster,
bedankt voor uw bericht. U heeft contact gehad met de regiomanager om het vervolg te bespreken. We gaan ervoor zorgen dat u zo goed mogelijk geholpen wordt.
Met vriendelijke groet, Beter Horen

Prettige mensen

Prettige mensen, goed advies. Kundige audicien.

Jammer dat de afspraken niet altijd op tijd beginnen, niet iedereen even goed is voorbereid en ingelezen, en dat de communicatie überhaupt niet per se lijkt te zijn gericht op werkenden. Een afspraak afzeggen of verplaatsen kan bijv alleen telefonisch, met een wachttijd van ettelijke minuten. Afspraken worden standaard op een uur ingepland, ook als vooraf al duidelijk is dat het contract veel korter zal duren.

10. oktober 2023

Vriendelijk en rustige benadering

Vriendelijk en rustige benadering, geen gevoel zaken opgedrongen werden.
Achteraf wel spijt dure verzekering genomen te hebben.
Gehoorapparaat valt onder inboedel, dus niet noodzakelijk nodig
Had wel nuttig geweest dit kenbaar te maken voor keuze.

17. juli 2023

Service is goed.

Service is goed.
Uitleg bij aanschaf over instellingen is matig, summier.

19. januar 2023

Beste Ben Niersman,

Bedankt voor uw bericht. Wat vervelend dat de uitleg over uw instellingen niet naar wens is geweest. Dit is kenbaar gemaakt bij onze collega’s in de winkel en zullen hierop letten in de toekomst.

Met vriendelijke groet,
Beter Horen