Beter Horen - EchtAnmeldelser

Beliggenhet

Bytt filial

Ursulinenstraat 10, 6101 DP Echt, Limburg, NL

Mijn ervaring bij Beter Horen was in vergelijk met de vorige een verademing. Echt goed geholpen door een deskundige Mevr. Apparaat bevalt mij echt goed. Een grote vooruitgang

Ben echt niét tevreden over dit filiaal, waar ik al jaren kom! Ik vind dat er té weinig profesionaliteit aanwezig is, om problemen te behandelen! (met name mijn problemen). Heb een zéér gevoelig h... Vis mer

Ik was op vakantie in susteren en was mijn oplader vergeten mee te nemen toen ben ik naar beterhoren in echt geweest en daar hebben zonder problemen een oplader mee gegeven er fijn zeer positief ge... Vis mer

1. Høreapparatbutikk
  2. Reparatør av høreapparater

• Ursulinenstraat 10, 6101 DP, Echt, Limburg, Nederland

Middels

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Alle anmeldelser

1 392 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Behandeling in winkel is best goed.

Behandeling in winkel is best goed.
Maar in twee jaar tijd heb ik nu mij 3e apparaat en hij doet nu weer niet veel meer. 1 okt afspraak in Middelharnis, ben benieuwd wat het nu weer wordt

27. september 2024

Beste Rien Mellaard,

Bedankt voor uw bericht.

Graag willen wij benadrukken dat u een review heeft geplaatst bij een onjuiste Beter Horen winkel. Wij hopen u van dienst te zijn bij uw volgende bezoek.

Met vriendelijke groet,
Beter Horen

Afspraak maken en kwaliteit hoortoestellen

Een afspraak maken duurt veel te lang. Je moet veel te lang wachten voordat er een medewerker aan de lijn komt. Het hoortoestel valt ook tegen, het past niet goed. Ben niet tevreden.

3. april 2024

Beste Adrianus R,

Bedankt voor uw bericht.

We hebben geprobeerd met u in contact te komen.
Dat is tot nu toe niet gelukt. Wanneer u contact opneemt met de winkel helpen zij u graag verder.

Met vriendelijke groet, Beter Horen.

ik was verrast door de deskundigheid en…

ik was verrast door de deskundigheid en klantvriendelijkheid van de audicienne. Ik heb een gehoorapparaat van de duurste categorie en ik ben ontzettend tevreden over de capaciteit. Ik hoor de kleinste geluiden en voor mijn actieve muziekbeoefening is dat erg belangrijk. De audicienne heeft mijn gehoortoestel heel goed ingesteld.
H

12. mars 2024

lang getwijfeld voor gehoortest

Heb eerst lang getwijfeld om een gehoortest te doen. Gekozen voor beter horen. Blijkt dat mijn gehoor niet extreem slecht is. Op advies van Beter Horen naar de KNO-arts gegaan. Een wat bredere tests gehad. Maar in principe kwam er hetzelfde uit, als bij BH. 2 weken vrijwillig hoor- apparaten getest van BH. Besloten om ze aan te schaffen. Heb absuluut geen spijt van de gehoorapparaten. Hoor nu weer geluiden die ik jaren niet meer gehoord heb. Heel tevreden over de keuze van Beter Horen!

22. mai 2023

Beste J Beerens,

Hartelijk bedankt voor het achterlaten van zo'n mooie review. Wat fijn om te lezen dat uw gehoorapparaten u zo bevallen en dat u weer kunt genieten van alle geluiden om u heen. Ik heb uw review doorgezet naar onze collega's in de winkel. We zien u graag terug.

Met vriendelijke groet,
Beter Horen