Beter Horen - Den Helder Anmeldelser

Beliggenhet

Bytt filial

Middenweg 125, 1782 BD Den Helder, Noord Holland, NL

De gehoormetingen en advies, waren oké. Geadviseerde hoorttoestellen bevallen goed. Offerte en uiteindelijke leveringen, weken nogal van elkaar af, e.e.a. kwam niet helder over, werd moeizaam ov... Vis mer

Ik ben prettig , goed en professioneel geholpen met als resultaat..2 hoortoestellen, waarna ik alles weer kon horen.

1. Høreapparatbutikk
  2. Reparatør av høreapparater

• Middenweg 125, 1782 BD, Den Helder, Noord Holland, Nederland

Enestående

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Alle anmeldelser

1 475 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Veel aandacht besteed aan de hoortest…

Veel aandacht besteed aan de hoortest en aan het vervolg. De goede afstelling.
Vriendelijke benadering. Voldoende uitleg.

5. november 2024
Logoen til Beter Horen - Den Helder

Svar fra Beter Horen - Den Helder

Beste A. van Gent,

Bedankt voor uw reactie.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Den Helder. We vinden het belangrijk om zowel de hoortest als de vervolgafspraak zorgvuldig te verzorgen. Natuurlijk kunt u altijd bij ons terecht voor al uw vragen.

Met vriendelijke groet,
Beter Horen

Keurig ontvangen

Keurig ontvangen. Ook telefonisch goed geïnformeerd. Misschien alleen nog iets meer uitleg over de hoortoestellen wanneer je met de app werkt. Ik kreeg geen contact via app met hoortoestellen omdat ik niet precies wist hoe ze beiden uit te doen en weer aan. Ik deed het verkeerd. Bij een ander filiaal hebben ze het voorgedaan. Verder uitstekend

12. november 2024
Logoen til Beter Horen - Den Helder

Svar fra Beter Horen - Den Helder

Beste R. Slierendregt,

Bedankt voor uw reactie.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de desbetreffende Beter Horen winkel. Op onze website vindt u uitleg over de Amplifon app: https://www.beterhoren.nl/hoortoestellen/amplifon-hoorinnovaties/amplifon-app.

Natuurlijk kunt u altijd bij ons terecht mocht u er niet uitkomen.

Met vriendelijke groet,
Beter Horen

Hoor eens:

De deskundigheid van de medewerker, de wijze van communiceren, de sfeer van de winkel zorgden alles bij elkaar voor een positieve ervaring. En de hoortoestellen betekenen een echte verbetering!

13. august 2024

Hele goede service

Hele goede service, vriendelijk,nemen de tijd voor je, ze gaan niet over een dag ijs .vele testen, voor dat je overgaat tot een beslissing.
Er wordt koffie aan geboden als je even moet wachten. Niet dat ik daar gebruik van hebt genomen heel aardig. Goede uit leg.

5. juni 2024

Klantvriendelijk

Prima klantervaring gehad, Richard helpt geduldig om tot het beste resultaat te komen voor mijn gehoor. Ik voel me welkom. Willem heeft daarbij geassisteerd voor een extern hulpmiddel.

8. juni 2024

Geweldige Service van Beter Horen Den…

Geweldige Service van Beter Horen Den Helder. We gingen het Paasweekend naar Texel Daar aangekomen bleek dat ik mijn oplader van mijn gehoor apparaat had vergeten. Na wat rond bellen kreeg ik Willem aan de lijn. Op mijn vraag of ik een oplader kon huren, zei hij kom naar de vaste wal, en leen er maar één van mij. Zo gezegd zo gedaan. De volgende dag werd ik gebeld door Willem die vroeg of alles functioneerde, want hij had, bij zijn bezoekje aan Texel voor de zekerheid nog één meegenomen.. Wat een service geweldig. Kom je niet vaak meer tegen. Willem nogmaals bedankt.

30. mars 2024

Amplifon gehoorapparaten

Ik ben blij met mijn nieuwe Amplifon gehoor apparaten. Mijn gehoor is hierdoor beter geworden. Goede uitleg over de gehoorapparaten. Eerlijk en duidelijk in wat mijn kosten zijn en dat deze gehoorapparaten niet via de zorgverzekering gaan vergoed worden. Vriendelijk geholpen en er is zeker ruime tijd geweest voor vragen. Geen gevoel van tijdsdruk ondervonden. Top dus

28. august 2023