fikk rask og god tilbakemelding ved en…
fikk rask og god tilbakemelding ved en reklamasjonssak der en skjøt gikk opp i limingen og det ble lekkasje
Vi har kjøpt basseng fra Bestway 2…
Vi har kjøpt basseng fra Bestway 2 ganger. Første gangen opplevde vi problemer med selve pumpen, ikke noe problem - vi fikk tilsendt en ny, og ikke nok med det, vi fikk også en nyere utgave. Gang nummer 2 opplevde vi at led lys til bassenget ikke fungerte når vi tok bassenget fram for sesongen - Bestway ordnet med nytt for oss ☺️ (Begge gangene var innenfor garantitiden) Så vi har bare hatt positive opplevelser i kontakt med kundeservice 🤩
Opplevde jordingsfeil på Bestway pumpe…
Opplevde jordingsfeil på Bestway pumpe til vårt spa (Maldivene) etter lagring og ifbm oppstart for ny sesong. Fikk melding fra leverandør om å ta kontakt med Bestway Norge. Ble umiddelbart løst veldig raskt. Tok bilder og dokumenterte de de trengte. Pumpen kom kostnadsfritt til oss den 05.05.25. Opplevd stor tillit og super kundebehandling. Snart klar for ny spa sesong. Takk.
Skulle gitt minus 5 stjerner hvis det…
Skulle gitt minus 5 stjerner hvis det var mulig. STYR unna Bestway. Har kjøpt boblebad som blir tapt for luft, kundeservice er ikke villig til å hjelpe, eneste de spør er bilder av hull etter jeg har sagt gjentate ganger at vi finner ikke hull. Må nevne at boblebadet er brukt av 2 voksne kanskje 5-7 ganger. Med andre ord hvis du går for å kjøpe produktene fra dem må du godta at det blir engangsbruk.
Ekstremt god service
Da Mitt Lay-z Spa Helsinki begynte å lekke luft kontaktet jeg kundeservice. Fikk umiddelbart svar på mail med god instruks til dokumentasjon av feil, samt veien videre. Bestway sendte nytt basseng som ble mottat bare en uke etter feilen ble rapportert! Utrolig fornøyd med kundeservice fra Anna og Lise Lotte!
Rask service og proff håntering.
Har et basseng
Har et basseng. Har 6 mnd igjen på garanti. Har vert i kontakt tidligere også. Da fikk vi bare beskjed om at vi måtte ta bilde og filme feilen. Å feilen er at bassenge slår seg av pltutselig. Det kan gå 1 dag eller det kan gå 5. slår seg av å blir helt svart, å jeg sier jeg ikke kan sitte å filme dette bassenge når det skjer, men det hjelper ingenting å si til de. Får bare samme svar vær gang. Må ha bilde og video av feilen. Å det er ikke gratis å fyre opp dette bassenge for å prøve å fremprovosere feil. Har tilbudt å ta bassenget hen til de for at de kan sjekke. Men får bare samme svar. Må ha film eller bilde. Syntes dette er for dårlig. Blir ikke handel her igjen.
Har brukt mange forskjellige BestWay…
Har brukt mange forskjellige BestWay produkter, og aldri hatt problemer. Fikk nå en sprekk på en kolbe til bassengpumpe. Jeg sendte klage på dette, fikk svar samme dag, og nytt produkt tilsendt med det samme. Kundeservice på sitt beste!
Enestående service
Utmerket og rask respons på reklamasjonsspørsmål.
Enestående service! Fikk umiddelbar behandling av reklamasjon som ble godkjent.
Nye deler er allerede på vei.
Strålende service
Strålende service, rask og saklig behandling. Helt topp.
Hurtig og bra service på garanti…
Hurtig og bra service på garanti sak jeg hadde med dem.
Jeg fikk raskt svar og god forklaring…
Jeg fikk raskt svar og god forklaring på hva som måtte gjøres for å bruke garantien.
Kundevennlig og serviceinnstilt kontakt…
Kundevennlig og serviceinnstilt kontakt...takk for den kompetente hjelpen.
Rask kundeservice
Rask kundeservice. Hyggelig og profesjonell kundebehandler. Reklamasjon var ikke noe problem.
God service ved feil på pumpe til SPA
God service ved feil på pumpe til SPA, ny pumpe mottatt.
Meget fornøyd med produktene og…
Meget fornøyd med produktene og kundeservicen til Bestway! Gode produkter og rask respons på henvendelser. Stor takk til Lise Lotte for suveren kundebehandling! :)
Suveren kundeserrvice
Utrolig rask, hyggelig og konstruktiv tilbakemelding på problemet jeg hadde. Alt ble løst raskere enn jeg hadde trodd og ny del ble sendt etter at jeg dokumenterte feilen jeg hadde med produktet mitt.
Kjapp tilbakemelding og problemet ble…
Kjapp tilbakemelding og problemet ble fint løst.