Skuffende over produkt / service og tidsbruken uten bruk
Dere ber om en forklaring på hvorfor vi er misfornøyde. Her er den:
Vi har opplevd betydelige problemer både med produktet og med håndteringen av reklamasjonen. Etter at feilen oppstod, oppsøkte vi butikken der varen ble kjøpt, Jula. Der møtte vi dessverre mangelfull service og lite vilje til å ta ansvar. Først etter flere dager med gjentatte henvendelser ble reklamasjonen sendt videre til dere.
Nå har vi vært uten produktet i nærmere to måneder. Det er uakseptabelt.
I henhold til forbrukerkjøpsloven § 30 skal retting eller omlevering skje innen rimelig tid og uten vesentlig ulempe for forbruker. En behandlingstid på rundt to måneder, uten tilfredsstillende oppfølging eller midlertidig løsning, kan vanskelig anses som «rimelig tid».
I tillegg reagerer vi på at vi blir bedt om å vurdere vår tilfredshet før saken i det hele tatt er løst. Det fremstår lite profesjonelt og lite respektfullt overfor oss som kunder. God kundebehandling handler om å løse problemet først! ikke om å måle tilfredshet mens kunden fortsatt står uten produkt.
Vi forventer nå en konkret og snarlig løsning: enten reparasjon eller omlevering uten ytterligere forsinkelser.
Min anbefaling er å holde dere unna..
Spar dere for dette produktet!

Svar fra Bestway - Customer Service Sweden