Utrolig kompetent og detaljeorienteret
Utrolig kompetent og detaljeorienteret. Overholder aftaler og leverer et rigtig flot stykke arbejde.
Kan 100% anbefale Best Solutions
Havepladsvej 162, 1.1, 7000, Fredericia, Danmark
Kan 100% anbefale Best Solutions
Bardzo polecam Piotra, zrobiliśmy komplekosowy remont, wszystko wyszło super,
From the start company shows professional approach to the job. Easy to talk and very understanding, specially when I make some changes during building. After job's done the effect: one word (WOW) it's amazing.
Even when weather goes down they still come and get the work done. If you look for a company with my professional approach check Best Solutions.
Vi har lavet en komplet badeværelsesrenovering. Smukt badeværelse, smukt håndværk. Jeg har aldrig mødt nogen, der har lagt så meget vægt på detaljer. Samarbejdet gik rigtig godt, alt var positivt. Piotr er meget nem at kommunikere med, vi diskuterede alt under mødet, der var ingen misforståelser. Jeg kan 100% anbefale dette firma!
Det var en fornøjelse, at være vært sådan eksperter. Faglig og professionel arbejde med god kvalitet og rigtig god humor 😊.
Varmt anbefales.
Kan varmt anbefale denne virksomhed.
Meget professionelt udført arbejde. Hele forløbet uden problemer og Piotr sætter selv store krav til kvalitet og kunde tilfredshed.
Derfor de bedste anbefalinger til ejeren af firmaet.
Vi kan varmt anbefale firmaet, der stod for renoveringen af vores to badeværelser! Fra begyndelsen af samarbejdet var vi meget imponerede over firmaets professionalisme og pålidelighed.
Før renoveringen startede, gennemgik firmaet projektet grundigt med os og gav os gode råd om valg af materialer og tekniske løsninger, hvilket var meget hjælpsomt. Firmaet udviste stor viden og erfaring og tog sig af hver eneste detalje, selv den mindste.
Firmaet ryddede op løbende, hvilket hjalp os med at undgå ekstra stress. Det endelige resultat overgik vores forventninger – badeværelserne ser moderne og funktionelle ud, og alle installationer blev udført perfekt.
Vi er meget tilfredse med valget af dette firma og vil helt sikkert anbefale deres tjenester til vores venner. Hvis du leder efter en professionel, der solidt udfører en badeværelsesrenovering, vil dette firma være et fremragende valg!
Pracę bardzo dobrze wykonane uczciwie i profesjonalnie . Polecam
Świetny fachowiec znający się na swojej pracy bardzo serdecznie polecam i jeszcze nie raz skorzystam .
Polecam!!! U nas remontowane byly dwie lazienki (od podstaw) i podlogi w kilku innych pomieszczeniach. Wszystko wykonane precyzjnie i estetycznie, bardzo dobra wspolpraca, porady fachowe w razie potrzeby. Efekt koncowy - mega! Firma godna zaufania i polecenia👍😃👍😃 100% jakosci dla klienta👏👏👏
Fantastisk dygtig!
Laver virkelig et ordentligt stykke arbejde.
Alt spiller, alt bliver gjordt fuldt ud, ingen halve løsninger eller kompromis.
Vi har været utrolig glade for alt det arbejde der er blevet udført for os.
Kæmpe anbefaling!
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.