Eerste tafel ontvangen maar het blad was niet recht. Gebeld en toen een mooie nieuwe tafel gekregen. Onwijs blij mee en super service. Zou hier zo weer bestellen. Dikke aanrader
Se hva andre synes
Top ervaring! De 240cm zwart ovale mangotafel staat geweldig. Alles snel geregeld en geen gedoe hij is eerlijk heeft snel gelevert en heeft snel de firma geregeld namelijk firma brenger die helemaal n... Vis mer
Ik heb de tafel ontvangen ondanks dat de poten niet klopte heeft het bedrijf dit zo snel mogelijk opgelost om dit toch nog te doen, dezelfde dag. Zij zijn altijd bereikbaar en denken gelijk aan oploss... Vis mer
Mooie meubels! Zeker voor zo’n prijs… Eventjes moeten wachten op onze bestelling maar altijd meteen telefonisch contact gehad met de verkoper als we vragen hadden. Zowel de klantenservice van bestho... Vis mer
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Tafel besteld
Tafel besteld. Bestelling is makkelijk te doen via website, levering binnen 5 werkdagen. Absolute aanrader om hier uw tafel (of andere goederen) aan te schaffen.
Vlotte levering en netjes verpakt
Vlotte levering en netjes verpakt. Mooie tafel en zo in elkaar gezet. Kleine beschadiging maar keurig opgelost. 👍
Super mooie salontafel gekocht.
Super mooie salontafel gekocht.
Fijne service en denken goed mee. Een aanrader om hier eens rond te kijken!!
Eetkamer tafel 240cm ovaal.
Eetkamer tafel 240cm ovaal besteld, vandaag binnen gekregen. De 1ste keer was de tafel in de verkeerde kleur geleverd. Contact opgenomen met leverancier en werd binnen 2 dagen netjes opgelost. Netjes afgeleverd door Brenger.
Fijne webshop
Fijne webshop! Je krijgt wat je ziet en er wordt geleverd zoals het er staat. Super fijne ervaring! Ik raad dan ook zeker deze webshop aan!
Service was top
Service was top! Ik ben goed geholpen had een tafel besteld was een klein beetje beschadigd.Maar Besthomedeals kwam gauw Met een uitstekende oplossing. Bezorging was snel en service was heel goed vriendelijke mensen ben hierover dik tevreden👍
Ik ben goed geholpen door dit bedrijf…
Ik ben goed geholpen door dit bedrijf mijn product was beschadigd en we hebben dit goed kunnen afhandelen complimenten!!
Goede service!!!!!
Prachtige tafel geleverd gekregen
Prachtige tafel geleverd gekregen, super blij mee. Snel en goed geleverd
Ik ben een hele tevreden en blije klant…
Ik ben een hele tevreden en blije klant van besthomedeals ik had een tafel besteld en de levering ging snel en de service die zij mij boden was ook snel en goed
Zwarte Mango tafel met stalen poot
Super mooie tafel. Alles goed en snel geleverd. Fijne communicatie. In het echt is de tafel nog mooier. Toch altijd maar afwachten. En ook een hele goede prijs.Zijn er erg blij mee.
Vriendelijke groet.
Wij hebben hier een mooie eettafel…
Wij hebben hier een mooie eettafel besteld, deze werd zeer snel geleverd. Dik in orde!
Slechte communicatie
Slechte communicatie. Helaas 8 weken moeten wachten op eettafel ipv 5 werkdagen. Bij de 1e bezorging tafelpoot vergeten. Zonder overleg krijg je bericht dat ze de volgende dag komen bezorgen. Wel blij met het eindresultaat het is een mooie tafel voor dat geld!
Super mooie eettafel mangohout zwart 240
Een ovale eettafel 240 zwart mangohout besteld bij besthomedeals. Eerst wat problemen met de levering vanuit brenger. Daarvoor heeft brenger excuses aangeboden en heeft Kenny ervoor gezorgd dat de tafel alsnog snel kwam. Toen de tafel bezorgd was, ( door een hele vriendelijke bezorger ) werd ik blij verrast. De tafel is in het echt nog mooier dan dat ik had verwacht. Erg blij mee en zeker een aanrader om hier te bestellen.
Mooie tafel voor een prima prijs.
Betreft de ronde tafel van mango…
Het betreft de ronde tafel van mango hout.
Geweldige service. Goed bereikbaar. Goeie communicatie met de leverancier. Ook per mail op de hoogte gehouden.
Hele vriendelijke chauffeur en heeft mij goed geholpen.
In 1 woord fantastisch en een schitterende eettafel.
Uitstekend eettafel voor mijn woonkamer,
Prachtige ovale mangotafel
Ik ben erg blij met de geleverde tafel, netjes op tijd bezorgd. Bedrijf was goed bereikbaar en reageerde vlot op vragen over de levering. Kortom: zeer tevreden!
service/levering
Op vrijdag 26 jan. sidetable besteld. volgende dag geleverd. mooide sidetable, mooie prijs. vriendelijke chauffeur en duidelijke communicatie wanneer en hoe laat levering als hij er bijna is.
in 1 woord top en verdient een vette pluim!
Top service
Attent, snel, makkelijk en nog aardig ook: De bestelde tafel liet eerst even op zich wachten. Op een vraag daarnaar via de website kreeg ik snel een telefoontje van Best Home Deals om het te regelen, 2 dagen later tafel keurig afgeleverd. Zeer degelijk verpakt. Mooie tafel, maar we hadden ons verkeken op de maat, hij bleek te klein voor de ruimte. Terug gedaan in de doos. 1 telefoontje, alle begrip en de retour werd meteen geregeld. 2 dagen later opgehaald op de afgesproken tijd. Super gedaan!
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.