Eerste tafel ontvangen maar het blad was niet recht. Gebeld en toen een mooie nieuwe tafel gekregen. Onwijs blij mee en super service. Zou hier zo weer bestellen. Dikke aanrader
Se hva andre synes
Top ervaring! De 240cm zwart ovale mangotafel staat geweldig. Alles snel geregeld en geen gedoe hij is eerlijk heeft snel gelevert en heeft snel de firma geregeld namelijk firma brenger die helemaal n... Vis mer
Ik heb de tafel ontvangen ondanks dat de poten niet klopte heeft het bedrijf dit zo snel mogelijk opgelost om dit toch nog te doen, dezelfde dag. Zij zijn altijd bereikbaar en denken gelijk aan oploss... Vis mer
Mooie meubels! Zeker voor zo’n prijs… Eventjes moeten wachten op onze bestelling maar altijd meteen telefonisch contact gehad met de verkoper als we vragen hadden. Zowel de klantenservice van bestho... Vis mer
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Pretty nice model and colour
Pretty nice model and colour. Very very good service!
Super tevreden!
Super mooie tafel ontvangen van besthomedeals! Fijne communicatie en snelle service. Helemaal blij mee!! :)
Ik heb een tafel hier gekocht
Ik heb een tafel hier gekocht. Werd snel en compleet geleverd. Ik had van te voren nog wat vragen en werd snel en fijn geholpen!
Top bestelling!
Enorm fijne bestelling geplaatst bij BestHomeDeals! Goede prijs (tip: je krijgt 10 euro korting extra bij inschrijving op de nieuwsbrief), nette telefonische service en een snelle levering! Op deze manier hoef ik nooit meer naar een winkel, terwijl het ook ontzettend veel geld scheelt! Top, een aanrader!
Niet kopen bij BestHomeDeals!
Tafel gekocht via Bol.com
Vervolgens persoonlijk benaderd via het bedrijf zelf met de vraag of ik mijn bestelling kan annuleren via Bol.com omdat BestHomeDeals dan 20% zou moeten betalen aan Bol.com.
Geen prettig telefoon gesprek gehad, man aan de telefoon was erg onvriendelijk.
Tafel geannuleerd bij Bol.com en niet opnieuw besteld bij BestHomeDeals.
Doe geen zaken met BestHomeDeals!!!

Svar fra Besthomedeals
We hadden een tafel besteld van 120 cm
We hadden een tafel besteld van 120 cm, deze leek net te klein voor onze setting. Na contact met de verkoper(zeer vriendelijk) een upgrade naar een formaat groter gedaan. Alles zeer netjes en professioneel gebeurt. Niets dan lof over de man en het geleverde product. Een schitterende ronde tafel.
Topbedrijf met topservice
Prima bedrijf👍
Tafel een scheur in het blad gebeld…
Tafel een scheur in het blad gebeld zelfde week nieuwe gekregen super sevice
very fast delivery
very fast delivery. great contact. nice service. I recommend to everyone.❤️❤️
Vandaag onze ronde tafel binnen…
Vandaag onze ronde tafel binnen gekregen. Het blad was nog mooier dan op de foto. Heel erg blij mee.
Goed artikel
Goed artikel, snel levering, goed klantendienst...
Mooie tafel
Mooie tafel zoals op de afbeelding. Makkelijk schoon te houden door de gladde bewerking van het blad, Goede service aan de telefoon & snelle levering.. Echt een aanrader.. Wat ik tof vond waren de stalen poten.
Geleverd wat ik besteld had
Geleverd wat ik besteld had, alles naar wens en zeer snel geleverd überhaupt.
Top service!
Geweldige service!!
Geweldige service!!
Eerst een beschadigd tafelblad ontvangen, direct super opgelost! Aanrader hier te bestellen
Goede survice
Goede survice
Goede kwaliteit producten
Snel geleverd
Is een aanrader te bestellen bij besthomdeals.nl👌🏿
Goeie service …
Goeie service goeie salontafel zelf ik kon het in elkaar zetten zonder hulp😛
Ik zal het aanraden on het hier te kopen
Top service
Mooie, degelijk tafel, hele goede service. Bezorg datum was iets opgeschoven, direct telefoon met nieuwe Bezorg datum! Super!
Top geholpen
Snel , goede kwaliteit en correcte prijzen
Ovale tafel
Goede ervaring,ovale eettafel 210 cm begin Juni besteld via Bol.com,was op voorraad volgens Bol.com,werd echter netjes gebeld op dag van levering dat tafel beschadigd was en er geen nieuwe op voorraad was,dit kon 4 weken duren voor die weer voorradig was,nieuwe tafel was op 1 Juli binnen en is zo juist geleverd,
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.