Var i utgangspunket ikke fornøyd med tjenesten, men man fulgte opp på en forbilledlig måte. Man snudde noe negativt til noe positivt- imponerende!
Fantastisk kundeservice, med god informasjon og utførelse. Takk for all hjelp fra dyktige fagfolk.
Utvidet garanti på ny PC til en fornuftig pris
innovative HP partner specialized in selling digital services for HP computers and printers. In co-operation with HP's European Customer Service organization, we strive to offer the most relevant solutions based on your needs either if you are a home-user or a small business. Our product catalog consists HP Care Packs, HP repair services, HP technical phone support, Home & Office licenses for Absolute and both Small Business Security and LiveSafe antivirus software of McAfee. Our goal is to provide our customers with a complete selection of HP support services and HP products while granting a safe online shopping experience and excellent customer service. At Best2Serve you can benefit from our expertise and long lasting partnership with HP.
Taxandriaweg 8A, 5141 PA, Waalwijk, Nederland
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 94 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Utvidet garanti på ny PC til en fornuftig pris
Jeg fikk løst problemet med kreativ bruk av facetime også. Veldig bra
Kjøp ikke support fra HP. Ingen service, ingen svar, ingen tlf. ingen mail.

Svar fra Best2serve
Fantastisk kundeservice, med god informasjon og utførelse.
Takk for all hjelp fra dyktige fagfolk.
Jeg har betalt for support, men ikke fått noen.
Edit: jeg ringte supportnr. og ba om tilbakering. Det kom aldri! Nå har jeg selv løst problemet, og vil gjerne ha pengene tilbake.

Hei...
Jeg vart ikke ringt igjen når jeg la at tlf.nr, og vart belastet kr.244,88 for en teneste som jeg ikke fikk. Så jeg ønsker bli kreditert beløpet som jeg vart belastet.
Mvh
Stig

Svar fra Best2serve
Vanskelig å finne fram til supporten, vanskelig å komme i kontakt, mens du prøver å finne ditt spørsmål, er siden plutselig dekket av en dum spørreundersøkelse som ikke er mulig å fjerne. Og i tillegg til alt er supporten betalt tjeneste selv om jeg aldri brukte support mens min skriver var på garanti. jeg fremdeles har ikke brukt min kjøpte support, men har allerede fått oppfordring om å skrive en anmeldelse. Betyr det at fristen for supporten er ute? Æsh, HP!

Svar fra Best2serve
Jeg har enda ikke fått telefonsamtalen jeg har betalt for, heller ikke refundert beløpet da jeg abonnerer på blekk. Ingen respons etter 3 mailer

Svar fra Best2serve
Jeg kontaktet HP for å søke råd vedkommende en skriver. Det ble gitt opplysning (aut.telefonsvarer) at jeg kunne få snakke med tekniker ved inn betaling av kr. 244,88. Etter innbetaling ble det gitt melding om at alle teknikere var opptatt og HP skulle ringe tilbake. Til nå har ingen ringt, jeg har ikke fått samtalen jeg ble lovet og e-poster blir ikke besvart

Svar fra Best2serve
Måtte betale over 200 kroner får å få nummer til en hjelpetelefon.
Får å få beskjed om at skriveren ble for dyr å reparere.Min neste skriver ble IKKE HP

Svar fra Best2serve
Hadde problem med HP 3760 skriver og betalt for hjelp via tilbake ringing. Ingen som har tatt kontakt. Har fyllt ut skjema to ganger på siden og ønsket refusjon for service, som ble ikke utført, men har ikke fått tilbakemelding i det hele tatt.
Jeg skulle fikse en printer for en kunde som ikke ville ta nye orginale tonere. For å i det hele tatt finne et telefon nr måtte jeg betale "telefon service". Når jeg hadde betalt måtte jeg vente i ca 25min for svar. Fikk da beskjed om at jeg måtte være med maskinen når jeg ringte. Ringte opp dagen etterpå når jeg var hos kunden, da fikk jeg svar etter ca 10-15min fikk da beskjed om å laste en ny software jeg kunne laste ned fra nettet. De koblet seg ikke på noen måte til maskinen så hvorfor kunne jeg ikke blitt hjulpet første dag?

Svar fra Best2serve
HP Laserjet printer og skanner fungerte ett år. etter det ble det stadig vanskeligere å få skanner funksjonen til å fungere. Maskinen ble levert til reparasjon, og ny maskin ble levert innen garanti. Det samme problemet gjentar seg. En times betalt support klarte ikke å løse problemet. Dette er den siste HP printeren vårt Firma kommer til å bruke, det anbefales ikke.

Svar fra Best2serve
Hjelpen satt langt inne for det ble mye fikling med nettsidens irrganger. Til slutt kom jeg frem og fikk ryddet opp. Problmet ble løst ved å installere på nytt
Har benyttet meg av kundeservice to ganger i forbindelse med min HP skriver. Har fått hjelp og god veiledning over telefon. Er godt fornøyd med hjelpen, men å finne telefon nummert var vanskelig.
Strålende fornøyd med HP teknisk hjelp Best2serve
Kan anbefales !
Jeg likte det meget godt. Lett og bra info vis det er det man kan kalle det. Ja deg er vel det :)
Jeg har en HP Pavilion Gaming PC TG-01-1819 som jeg kjøpte på elkjøp nyttårsaften i fjor. Hvilket innebærer at det fremdeles er garanti på PC'n. Dessuten har jeg utvidet garantien med å kjøpe best2serve-tjenesten som gir meg forlenget garanti. Og det trenger jeg kanskje i forbindelse med denne PC'n. Nettopp fordi harddisken sa takk for seg nå sist fredag. Til orientering har jeg en gammel HP Pavilion Elite 140 SC helt fra 2010. Denne bruker jeg nå mens den nye gamingpc'n er til reperasjon angående den harddisken. Jeg er egentlig veldig skuffet over at en så ny PC kan forårsaken den slags problemer.