Jeg bestilte en normal hvid T-shirt
Jeg bestilte en normal hvid T-shirt, og når jeg åbner pakken er det en hvid undertrøj. virkelig dårligt når man mangler T-Shirt
Vil gerne returnere en vare, men efter have fulgt proceduren med at bruge deres kontaktformular, har jeg intet hørt i en uge nu... Jeg mangler egentlig bare en returlabel, som de fleste andre virksomheder medsender eller kan findes på deres hjemmeside, men nej ikke hos Bershka. Derfor står jeg tilbage med en vare der ikke kan bruges, men heller ikke returneres, så rent fup og svindel. Gå langt uden om denne biks!
Da jeg skulle returnerer min vare efter at den havde skrift på ærmerne som ovenikøbet IKKE fremgår på billederne, så bliver den sendt direkte tilbage i hovedet på mig selv og lander på min hjemmeadresse. Fik et “returnerings label” online med en stregkoden på som blev scannede ved den lokale superbrugsen og sat på men derefter landede pakken bare hjemme hos mig selv igen. Hvor de skriver at den er pakket forkert? Hvad skal man gøre bedre for at få pakket pakken udover den samme pose med tape + returneringslabel. Altså what?
Mit råd er at hvis man skal købe noget fra bershka online, så sørg for at du ikke fortryder det, for du kan ikke sende det retur igen….
Umuligt at returnere en vare (ud af tre)
Hjemmesiden melder fejl, når jeg forsøger at returnere. Chat og tlf. er ude af drift og har været det i over 14 dage
Værste oplevelse omkring returnering/ombytning.
Vi købte i November julegaven til vores drenges fætter, som var bukser efter eget ønske. Desværre var de lidt for små, og allerede d. 29.12. ville vi ombytte varen til nummeret større, men det var lidt besværligt at finde ud af, hvorfor vi skrev til Bershka. Vi fik mail retur om at der ikke var muligt at returnere eller ombytte varen. Den skulle egentligt blot ombyttes til større størrelse men dette vil Bershka ikke. Kommer ikke til at benytte denne butik igen.
Det mest positive ved Bershka, var svar på mails indenfor 1-2 dage. Kvalitet af tøj var IKKE super.
Efter at skulle returnere en ordre, og læst trustpilot, blev jeg sgu godt og grundig bange. Processen kan godt være lidt mere kompliceret end normalt, men efter et opkald med support, var alt på plads, og fik allerede mine penge tilbage efter blot ca. 2 uger. Ud over de har de også meget godt tøj. Klar anbefaling!
GÅ LANGT UDENOM DETTE FIRMA Har forgæves forsøgt at returnerer en pakke, men hører ikke noget fra firmaet, selv om jeg har fulgt deres retningslinjer for returnering til punkt og prikke.
Jeg har forsøgt at reklamerer over et par bukser, der er revnet efter et par ugers brug men de har ikke svaret på en eneste af de 3 mails, jeg har sendt, selvom jeg kan se, at de har læst dem. Når man prøver at udfylde deres returformular, kan man ikke sende den, før man har godkendt deres fortrolighedspolitik men det kan ikke lade sig gøre at godkende den.
Absolut den mest besværlige og værste oplevelse af dette års julegave returneringer. Virker som om det er bygget op omkring at gøre det til et mareridt at skulle igennem en returneringsproces.