It is the second time I purchased furniture from Berden in Alphen aan de Rijn and once again I couldn’t be happier with the experience. The sales advisor, Torsten, was absolutely fantastic throughout... Vis mer
Selskapet har svart
Selskapet har svart
Willem, de verkoper van Berden in Blerick heeft mij uitstekend geholpen met combinaties waar ikzelf nooit aan gedacht zou hebben! Volgende weer Willem😀
Endlich geschmackvolle Möbel. Preisgefüge ist eher hoch aber zum Teil nachvollziehbar. Beratung auf hohem Niveau. Ich kaufe hier gerne weil viele Möbel meinen Geschmack treffen. Vielleicht manchmal ei... Vis mer
Berden Mode & wonen in Sittard is een geweldige meubelzaak! Niet allen een mooie collectie design meubels, scherpe prijzen maar ook vriendelijke en deskundige medewerkers. Wij kregen onder het geno... Vis mer
Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
fijne en kundige verkopers en goede , nette bezorgers.
Verkoopster op afdeling design meubilair was zeer kundig, vriendelijk en behulpzaam. Prachtige winkel.
Bij elke aankoop tot nu toe ben ik uitstekend geholpen. Personeel is vriendelijk, behulpzaam en betrouwbaar. En ook nog mooie producten.
Goed advies
Veel mogelijkheden maar samen tot uiteindelijke combinatie gekomen
We kochten een jaar geleden een dure bank. De stof van Montis zou lichtecht zijn. Na een jaar is de stof ernstig verschoten. Blauw is grijs geworden. Het winkelpersoneel vond de verkleuring ook heel heftig en Berden is langsgekomen. Montis vindt dat de verkleuring normaal is en daarom doet Berden niks. Dit had ik echt niet verwacht van een dergelijke dure winkel.
Goede service en klantvriendelijk
Meer dan prima begeleiding tijdens het aankoopproces. Bijv.: Meubels die niet in Alphen a/d Rijn stonden, werden vanuit andere filialen gehaald. Zo konden wij onze keuze veel makkelijker maken.
Ook de bezorging en plaatsing verliepen soepel en professioneel, hulde!
Daarnaast nog een pluim voor de afdeling planning en logistiek. Zeer behulpzaam en bijzonder klantgericht.
Soepel met veranderen van aanvankelijke keuze van een showroommodel, goed advies en zorgvuldige assistentie bij het zoeken van het best passende model feauteuil.
Vriendelijke ontvangst, goede hulp en advies, denken mee, mooie toonzaal, kop koffie…
Het advies voorafgaand aan onze aankoop was prima.
Ik ben in korte tijd meermaals in de winkel geweest en ben telkens weer uitstekend en heel deskundig geholpen. Binnenkort worden de nieuwe meubels geleverd en daar kijk ik erg naar uit.
Top service, ben uitstekend geholpen bij Berden wonen en meer in Heerlen. Ik vond heel moeilijk om een juiste keuze maken bij de aankoop van een nieuwe bank en 2 fauteuils. Ik ben 3 keer naar Berden Heerlen geweest en al 3 keren ben ik goed geholpen door Armand van Soest. Hij naam alle geduld, aandacht en tijd om op al mijn vragen en opmerkingen te beantwoorden. Plezierig en warm advies, goede communicatie, professionaliteit en deskundigheid, dat wat ik heb ervaart tijdens mijn bezoek in Berden Heerlen wonen en meer.
Na derde bezoek in Berden heb ik mijn keuze definitief kunnen maken en heb ook een mooie korting gekregen. Ben zeer tevreden.
Top zak.
Dank u Armand
Mooie zaak met makkelijk parkeren en deskundige en klantvriendelijk personeel.
Goede begeleiding. Persoonlijk deskundig advies en zeer behulpzaam met het uitzoeken van combinatie mogelijkheden
Nette service, eerlijk advies en fijne mensen!

Svar fra Berden Mode & Wonen
Tamara heeft ons heel fijn geholpen en oprecht haar best gedaan om tot een goede keuze te kunnen maken.

Svar fra Berden Mode & Wonen
De bezorgers gingen heel zorgvuldig met de door ons gekochte spullen om.
Geen haastwerk!
Onze tafel is keurig in elkaar gezet!
Verpakkingsmateriaal werd ook weer meegenomen!
Fijne winkel! Oplevering van onze woning was vertraagd maar voor Berden geen enkel probleem om onze gekochte spullen iets langer in het magazijn te laten staan

Svar fra Berden Mode & Wonen
Deskundige medewerkster. Prima uitleg en afhandeling van de bestelling.

Svar fra Berden Mode & Wonen
Groot deel van mijn inboedel bij Berden gekocht, altijd keurig netjes geholpen en prima service, nooit klachten gemeld omdat dit nooit nodig was.
Tot ik onlangs voorgelogen en bedrogen was in de Aupingwinkel in Rotterdam Alexandrium, deze valt ook onder Berden Wonen.
Nadat ik door de Aupingwinkel in Rotterdam niet echt netjes behandeld werd contact opgenomen met Berden, kreeg netje mailtje dat mijn klacht ontvangen was en dat zij er zsm op terug zouden komen.
Dit bleek helaas niet het geval want ik kreeg een gekopieerde reactie van de Aupingwinkel in Rotterdam. Ik verwacht van een gerenomeerd bedrijf als Berden een reactie van Berden daar was mijn klacht nl aan gericht, zij maken maken zich er dus wel heel makkelijk van af en het lijkt alsof zij klachten niet echt serieus nemen.
Ik vind het belangrijk dat ik een goed en betrouwbaar verhaal krijg als ik iets ik koop maar ook dat klachten netjes opgelost worden als deze er zijn.
Eerst verkopen ze je een product onder valse voorwendselen, (laken bleef absoluut op zn plaats zitten wat niet waar was) en dan bieden ze je daarna 20% korting aan op een volgende aankoop. Dan begrijp je als bedrijf absoluut niet dat klant zich bedrogen voelt. Die miskoop vh laken is niet het grootste probleem maar de onkunde of leugens van het personeel wel.
Dit support Berden dus, mocht je dus een klacht hebben verwacht geen reactie van dit bedrijf, want die krijg je via ander kanaal.
Mijn advies: wil je iets van Auping kopen in de regio Rotterdam doe dit niet op het Alexandrium maar ga naar Auping studio Frans Mets in Rotterdam voor een goed en eerlijk advies en ruime keus.

Svar fra Berden Mode & Wonen
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.