Selskapet har svart
Voor het eerst schoenen besteld via pakket post normaal ga ik naar een winkel om te passen dan weet ik" zeker" Dat ze goed zitten, maar ik dacht ik gok het er op .heb de Berado schoenen besteld en n... Vis mer
Selskapet har svart
2 paar en 2x blijken ze na 1x dragen al uiteen te vallen door triestige stiknaden en lichte materialen die gewoon scheuren. Geeft totaal geen veilig gevoel als de basis al zo triestig blijkt. "Gelukki... Vis mer
Selskapet har svart
Na jarenlang op gewone werkschoenen te hebben gelopen ben ik overgestapt naar de Berado werkschoenen. Deze schoenen zitten heerlijk maar jammer genoeg na een half jaar waren mijn zolen gescheurd. Dit... Vis mer
Skrevet av virksomheten
Bij Berado geloven we dat werkschoenen meer moeten bieden dan alleen bescherming. Onze schoenen zijn een combinatie van stijl, veiligheid, en uitzonderlijk comfort. Of je nu in een magazijn werkt of constant onderweg bent, onze schoenen zorgen ervoor dat je de hele dag door kunt gaan zonder ongemak.
Wij staan volledig achter de kwaliteit van onze producten. Daarom bieden we een 100% tevredenheidsgarantie. Niet tevreden? Geen zorgen – je kunt je schoenen binnen 14 dagen retourneren, zonder gedoe.
Flexibiliteit is belangrijk. Daarom kun je bij ons gebruikmaken van Klarna, waarmee je jouw aankoop tot 30 dagen later kunt betalen. Zo koop je zonder risico en betaal je wanneer het jou uitkomt.
Nautilusstraat 6, 7821 AH, Emmen, Nederland
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 48 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Super lichte en comfortabele schoenen heel blij mee
Duidelijke website en snelle levering van de schoenen. De schoenen zitten heerlijk. Na veel werkschoenen geprobeerd te hebben ben ik bij Berado uitgekomen en deze zitten echt heel fijn. Je hebt niet het idee dat ie een werkschoenen aan hebt.

Svar fra Berado
Dat ze goed zitten, maar ik dacht ik gok het er op .heb de Berado schoenen besteld en n ze zijn zeer snel geleverd 👍ze zien er fantastisch uit en voelen kwalitatief goed aan en soepel. ik heb maar 43 besteld volgens de site het advies maar voor mij zijn ze iets te smal heb er nu 3 dagen mee gewerkt ben vrachtwagen chauffeur, dacht moet ze ff in lopen op zich lopen ze goed maar toch knellen ze bij mijn tenen volgende week met dunnere sokken proberen, wellicht knelt het minder maar als ik volgende keer een maat 44 neem, wellicht passen ze dan perfect.

Svar fra Berado
het is wel een goede schoen,maar ik heb last van versteviging boven in mijn schoenen omdat ik ook nog arttrose heb in mijn tenen heb ik hierdoor veel pijn.

Svar fra Berado
Snelle levering en top geregeld bij omruilen van schoenen!!

Svar fra Berado
This is the third time I've ordered them, I really like them, but of course one pair only lasts for half a year.

De schoenen lopen fantastisch

Svar fra Berado
Prima geregeld allemaal met routeneren werkt het allemaal erg makkelijk.
Al met al is het een prima bedrijf die het goed geregeld heeft

Svar fra Berado
Snel geleverd en voor mij de beste werkschoen die ik ooit al heb gehad super comfortabele schoen,eindelijk geen pijnlijke voeten meer na een lange werkdag.
Zeker een aanrader.

Svar fra Berado
My experience with Diane Fashion is excellent, the shipment is very fast but there is a delay in the arrival of the product.
Ik ben heel tevreden over mijn schoenen van Berado! T was in t verleden een ramp om goede werkschoenen te vinden voor dames die echt goed zitten en er uit zien als een sportschoen. Dames verdienen ook een schoen die echt goed zit!

Svar fra Berado
Het comfort dat ik nu ervaar is geweldig, ik heb enkele jaren geleden een knie operatie gehad en sinds ik de schoenen van Berado draag is het voor mijn knie veel beter werken, de schoenen zijn soepeler en comfortabeler
Ik had dit al veel eerder moeten doen ,

Svar fra Berado
Good quality, good price, fast shipping.

Svar fra Berado
I've ordered from Diane Fashion several times now, and each time, everything was neatly delivered in a nice bag. Unfortunately, something went wrong with a delivery via GLS (as so often happens...). According to the tracking, the package had been left with a neighbor, but no one had received anything. Fortunately, Diane Fashion resolved this by resending the package. It took about a week for a resolution, but I always received friendly and efficient service. Perhaps they could keep the customer more informed about this. In short: Diane Fashion is highly recommended! A small tip for them: consider no longer working with GLS, but with something like PostNL's Bpost.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.