De eerste bestelling kwam door problemen bij bpost niet door, maar na 2 weken besliste Belprinto om dit opnieuw te drukken en opnieuw te verzenden ditmaal met een andere shipper. Ze deden dus extra mo... Vis mer

Eerst een sample box gevraagd en binnen de kortste keren gratis ontvangen. Op basis van deze staaltjes het eigen ontwerp ingestuurd en de bijkomende de controle van 15 euro genomen zodat het zek... Vis mer
Superbe qualité d'impression. Service d'aide excellent. Prix très concurrentiel. (excepté pour les enveloppes qui restent fort chers) Je vous recommande Belprinto.. l'essayer c'est l'adopter. Vous de... Vis mer
Was a little worried as a graphic designer who always wants to be involved in the print process and everything to be perfect paper wise.. I ordered businesscards and I'm pleasantly surprised by the pr... Vis mer
Belprinto is the online ordering platform of Graphius, a leading producer of printed matter with a strong specialisation in books, catalogues and magazines. With Belprinto, Graphius is a pioneer in offering luxurious, high-quality printed matter that can also be ordered online quickly and in a user-friendly manner.
Traktaatweg 8, 9041, Gent, Belgia
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Très bon respect des dates d'impressions,
Site simple à utiliser

Svar fra Belprinto.be
Perfecte kwaliteit aan een scherp prijsje.
Blauwe fond was netjes en egaal. Thanks!

Svar fra Belprinto.be
Hele mooie flyers voor een degelijke prijs. Goeie druk en kwaliteit.
Contact met helpdesk is top!

Svar fra Belprinto.be
Zeer vlotte service! Pauline is zeer klantvriendelijk, volgt alles goed op en staat werkelijk altijd klaar om de klant zo goed mogelijk te helpen, ook bij strakke deadlines.

Svar fra Belprinto.be
Goede communicatie, hoge kwaliteit drukwerk. Enige minpunt was dat het drukwerk een week vertraagd was waardoor ik het voor de zekerheid zelf moest komen ophalen in Gent.

Svar fra Belprinto.be
Uiterst goede service, snelle levering en duidelijke communicatie.
En, het zou vanzelfsprekend moeten zijn, maar dat is het zelden: gedrukt met échte kwaliteit.

Svar fra Belprinto.be
Heel snelle website, snel antwoord op vragen, goede prijs kwaliteit

Svar fra Belprinto.be
Bij het bestellen van geboortekaartjes had ik gemaild om te vragen of deze eventueel sneller klaar konden zijn dan standaard, dezelfde dag kreeg ik nog een mail dat ze klaar lagen, merci!

Svar fra Belprinto.be
Aan de hand van de bestelde stalen twijfelde ik niet over de afwerking die ik ging kiezen. Meteen besteld, vlot geleverd en een prachtig resultaat, precies volgens verwachting! Ik bestel hier zeker opnieuw!

Svar fra Belprinto.be
Het drukwerk arriveerde exact op de dag dat jullie hadden geschat, het papier is mooi en zeer klantvriendelijke service !

Svar fra Belprinto.be
Expected quality delivered on time. Perfect

Svar fra Belprinto.be
Just the best customer service ever!
and very reasonable prices,
and super amazing quality,
and the list just goes on and on about this company how good it is!
Truely amazing if I could give 10 stars I would thank you so much for your services I am much appreciated I really am.

Svar fra Belprinto.be
Ik werd door de klantendienst foutief geïnformeerd over hoe een bestand aan te leveren. Hierdoor kwam het drukwerk foutief gedrukt toe. Een gratis herdruk was geen probleem, maar duurde veel langer dan een gewone bestelling. Jammer dat men niet meer moeite doet om zijn eigen fouten op een snelle manier af te handelen.

Svar fra Belprinto.be
Belle impression et rapide pour un bon budget.