Malheureusement je ne peux pas mettre 0 étoile. Article provenant de Chine pour l instant pas reçu bloqué chez gofo depuis plusieurs jours. Réponse aux mails à côté de la plaque. Fuir absolument
Se hva andre synes
NIET KOPEN! Slechte klantenservice. Houden zich niet aan Nederlandse wetgeving. Heb overeenkomst herroepen voordat de zending was geleverd of zelfs verzonden. Echter wordt daar niks mee gedaan,(... Vis mer
This shop uses to be Estee Lauren Amsterdam and they’re scammers trying to sell you Chinese products for 5 times the price they pay. The actual company is ecom gurus B.V hoofdstraat 4b 6436 CE... Vis mer
Let op Bella Moda heeft de naam veranderd in Kyona Moda !! De comfortabele orthopedische sandalen bleken plastic ruikende schoenen te zijn, die er zo uitzien en ook zo ruiken nog voor je ze uit de v... Vis mer
Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Troep
Mooie foto op de site maar inderdaad, zoals ik nu in de eerdere recensies zie, slechte meuk uit China. Het retourneren kost maar liefst € 56, duurder dan de hele aankoop!. Koop hier niet!
Abominabel
Product lijkt absoluut niet op de foto. Goedkope meuk uit China. Red jezelf en de wereld door van je aankoop af te zien.
Ziet er allemaal op de foto prima uit
Ziet er allemaal op de foto prima uit , maar in werkelijkheid slechte kwaliteit ook ze service is ontzettend slecht , alles via mail ben al 1,5 week bezig om een retour formulier te krijgen
!! Eigenlijk niet eens een Ster waardig !! Koop hier niks !!
Koop niet bij Bella Moda, oplichters!
Jas besteld op basis van foto en een heel andere jas ontvangen uit China. Diverse mails gestuurd naar Bella Moda. Zeer slechte service en retourbeleid. Ze hebben geen idee wat ze verkopen en terugsturen kost veel moeite met formulieren en hoge kosten. Koop niet bij Bella Moda het zijn oplichters.
Very poor quality kiddielijst
We bought kiddielijst. Parcel arrived 15 days after the purchase (from China). The product is of very poor quality and nothing to compare with what they show in the advertisement. You could buy it directly from Aliexpress for 5x lower price. The name Amsterdam in their marketing is to deceive customers. Never buy anything here.
Hier nooit iets bestellen!
Bestel hier nooit iets..het zijn echt oplichters! Helaas ben ik er wel ingetrapt!
Jasje van 50 euro schandalig ding is…
Jasje van 50 euro schandalig ding is het nog geen 5 euro waard!!!!
Product na 5 dagen nog niet ontvangen
Product na 5 dagen nog niet ontvangen.
Mail gestuurd.
Geen antwoord.
De site er op na gekeken.
Trackingcode krijg je na 3 dagen maar wordt pas geactiveerd wanneer het verzonden is.
Met andere woorden:
Beella bestelt (wat u bij Beella heeft gekocht) in China.
Handiger goedkoper en sneller als u zelf in China besteld.
Niet leveren bestelling
Bestelling geplaatst op 28 april. Diverse mails ontvangen dat de bestelling onderweg is. Inmiddels is de afgesproken levertijd verstreken. Geen antwoord op mails, apps en bellen. Kortom foute webshop!
Hier niet bestellen!
Op 4 mei 2023 een jas besteld op…
Op 4 mei 2023 een jas besteld op Bella-Moda.nl en betaald. Kreeg ondertussen mails dat de bestelling bijna verzonden zou worden en dat ik een track en trace code zou krijgen. Niets is hiervan waar en je krijgt ook geen contact met de webshop. Zowel via de mail als WhatsApp niet.
DIT MALAFIDE BEDRIJF MOET GESTOPT WORDEN!!!
23 april bestelling gedaan bij…
23 april bestelling gedaan bij luloe,maar de naam is gewijzigd in Beella,en betaald, maar niets ontvangen,niet bereikbaar meer.
PAS OP.
Bedrieglijke firma
Bedrieglijke firma! Bestel hier niet!!!
De site laat uitschijnen Nederlands te zijn " Bella-Moda.nl | Amsterdam" maar leveringen komen uit China.
Ik heb een broek besteld met levertermijn 7 dagen.
Ik kreeg een mail dat de levering vertraagd was en volgens de tracking vermoedelijk binnen 1 maand zou geleverd zijn. Later kreeg ik een mail dat er een Covid-uitbraak was in het magazijn en dat ze er alles aan deden om asap te leveren.
Gezien ik de broek voor een feestje bestelde heb ik een mailtje gestuurd om te vragen hoe en wat. Ik kreeg het antwoord dat ik de levertermijn van 15 dagen moest afwachten.
Na deze termijn nog steeds geen broek dus stuurde een mail.
Antwoord: dat de levering succesvol was.
Hierop onmiddellijk geantwoord dat ik nog steeds geen broek ontvangen heb en vervolgens kreeg ik het advies om dan zelf maar contact op te nemen met transporteur, omdat daar het probleem dan zat, zonder enige uitleg.
Pure oplichterij volgens mij!!!
Er kan altijd iets misgaan maar de kwaliteit van een firma bewijst zich:
A) door de kwaliteit van de geleverde goederen
B) door de kwaliteit van de service
Ik heb spijt dat ik niet eerder de reviews las want blijkbaar ben ik niet de enige.
Wat een rommel
Wat een rommel, veel te dure prijzen voor 0 kwaliteit! Trekt nergens op!
Terrible stay away
Terrible stay away. I should have read the reviews before ordering from that scammers. Bad compony. Terrible customer servise. This company must be closed. They are not complaying with the rules/regulations.
Troep, nep, slechte kwaliteit/klantenservice
Had een joggingspak besteld kwam helemaal gescheurd aan. Ik kon zien dat het uit china kwam en echt een bizar slechte kwaliteit. Ik stuurde een bericht dat ik graag mijn geld terug wou maar ze deden ontzettend moeilijk. En ik mocht alleen een nieuw product uitzoeken… echt een en al troep dit.
BLIJF WEG !!! ROMMEL!!! AFZETTERIJ!!
BLIJF WEG !!! OPLICHTERS !!! BROL
VAN CHINA !!! HEEFT NIETS TE MAKEN MET NL MAAR CHINA !!! SCHANDALIG DAT NEDERLAND DIT LAAT VERKOPEN EN BESCHERMD !!! RETOURNEREN via Bpost 69,70€!!!! ( zonder track ) MENSEN, LEES AUB EERST DE REVIEWS IPV TE BESTELLEN! DEZE HANDEL WORDT NOG STEEDS BESCHERMD DOOR DE OVERHEID DIE DIT LATEN GEBEUREN !!!
Een tevreden klant
Ik had mijn twijfels maar uiteindelijk heb ik mijn bestelde jasje toch op tijd ontvangen. Ik ben er tevreden mee. Hopelijk heeft het bedrijf geleerd van alle voorgaande reviews. Succes !
Oplichters zijn jullie!!
Oplichters zijn jullie heb met mijn beetje gespaarde geld een jasje gekocht die binnen 1-7 werkdagen geleverd zou worden .. maar niets is waar want moet nog even wachten omdat hij van aliexpress komt 😡😡😡
Oplichters
2 paar schoenen besteld alla 82 euro.
Komen dus helaas uit China. Ruikt mega naar lijm.
Retourneren kost meer dan 30 euro.
Naar China????
Misschien moet deze site/bedrijf opgedoekt worden!!!
Oplichters!!!!
1 groot drama
Retourbeleid 1 groot drama. Sweaters besteld die qua maat heel anders vallen. Retourneren moet naar China (??), dus een hoop geld kwijt. Na weken/maanden onderweg te zijn geweest, heb ik nu via Post NL te horen gekregen dat het pakket geweigerd is bij de douane en teruggestuurd wordt naar mij (duurt weer ongeveer 6/8 weken). Ik heb alle ontvangen retourinstructies opgevolgd. Probeer nu contact te krijgen met Bella Moda, maar er wordt natuurlijk niet meer gereageerd. Zo'n spijt dat ik hier niet eerder gekeken heb, nu € 150.00 naar de Filestijnen.......
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.