Super kwaliteit IPTV, met elke zender, serie of film aanwezig die men kan wensen en ook nog maandelijks goedkoper dan de standaard TV providers. Daarnaast is er ook een zeer behulpbare en vriendelij... Vis mer
Se hva andre synes
Al jaren klant en recentelijk weer met 2 jaar verlengd. Tuurlijk werkt het niet 100% van de tijd, maar over het algemeen heb ik er weinig problemen mee. Heb in de afgelopen jaren tig verschillende pro... Vis mer
Snel, professioneel, goed en vriendelijk geholpen. Direct kontakt zonder het bekende kastje naar de muur effect, ook na 23:00. Beeld en geluid van de server is buitengewoon betrouwbaar en goed.... Vis mer
Sinds een jaar een iptv abonnement afgesloten bij Beehoster. Voor is de beste aanbieder. 1 Uitstekend bereikbaar via telegram 2 Uiterlijk binnen 5 minuten een reactie op je vraag.... Vis mer
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én måned
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
heb problemen met de ondertiteling van…
heb problemen met de ondertiteling van videoland; Joan heeft prima met mij gecommuniceerd en heeft het probleem naar de serverteam doorgestuurd om het probleem op te lossen. heel snelle antwoord . ik ben zeer tevreden
Goeie ervaring mee
Goeie ervaring mee . Snel reactie en altijd een oplossing als er al iets is .
Top!
Top service en altijd bereikbaar en…
Top service en altijd bereikbaar en behulpzaam
Overzichtelijke site
Overzichtelijke site, diverse opties voor abonnementen. Snelle afhandeling en duidelijke mails ter bevestiging. Het support team reageert uitzonderlijk snel en geeft duidelijke antwoorden/advies. Meteen na afsluiten abonnement kan men binnen minuten al kijken naar het uitgebreide aanbod van films/series en live tv en goed beeld. Tevens fijn dat met een gratis testperiode kan afsluiten. Al met al zeer tevreden.
Echt een hele goede provider
Echt een hele goede provider. De meeste zijn gericht op sommige landen. Maar beehoster.tv op alle landen van de wereld. Maar Nederland staat helemaal bovenaan. Met enorm veel aanbod. Alles is te vinden! En terugkijken van 7 dagen. En ze reageren zeer snel.
Super kwaliteit en service herl tevreden
Ik ben erg tevreden
Ik ben erg tevreden, werkt nu al paar maanden erg goed! Nu bij besteld voor mijn ouders.
Bij hulpvragen wordt ik snel en goed geholpen en dat is veel waard!
Alles kijken voor een mooie prijs!
Ik heb hem nu alweer verlengt en ik kan niet anders zeggen,TOP !
Super beeldkwaliteit en geen film of serie is niet te vinden,en ook heel belangrijk, als je vragen heb staan ze gelijk voor je klaar👍👍
Service is altijd goed
Service is altijd goed, moment dat je iets hebt lossen ze het op en nemen ze de tijd voor je.
Doen gewoon wat ze beloven
Doen gewoon wat ze beloven, snelle reacties bij vragen/problemen, prima service.
Een voorbeeld voor anderen!
Beste keus
1 Uitstekend bereikbaar via telegram
2 Uiterlijk binnen 5 minuten een reactie op je
vraag.
3 Altijd bereid je (vriendelijk) te helpen en
zoeken naar oplossingen.
Een aanrader voor IPTV
Hele snelle service
Altijd snelle service als er iets niet goed gaat.
Snelle service en heel veel kijk…
Snelle service en heel veel kijk plezier ..een echt aanrader
Via een collega naar jullie verwezen
Via een collega naar jullie verwezen.
Snelle en vriendelijke ondersteuning bij het installeren.
Ik ben zeer te redden.
Nou via via heb ik het advies gekregen…
Nou via via heb ik het advies gekregen hier een abonnement op af te sluiten. Het is best wel een erg technische gerommel maar ik moet zeggen na 25 mails en ze hebben voor mij met een dubbel abonnement op vier apparaten als perfecte geregeld en de communicatie super en de prijs ook. Ik weet alleen nog niet welke apps nou ook voor Nederlandse ondertitels zorgen maar goed dat ga ik nog verder uitzoeken.
Vriendelijk en accuraat geholpen
Vriendelijk en accuraat geholpen, een hele goede service en maken waar wat ze beloven.
Waardeloos
Ik ben vorig jaar een goud abonnement aangegaan bij beehoster, na een half jaar hebben ze de naam veranderd in Rima TV
De service was eerst nog wel goed via whatsapp maar tegenwoordig heel veel storingen en slecht bereikbaar via whatsapp. Af en toe helemaal niet bereikbaar en zelfs gewoon asociaal en brutaal.
Begin er niet aan, gewoon verder zoeken naar een betrouwbare partij

Svar fra Beehoster.tv
Elke dag staat het beeld stil of…
Elke dag staat het beeld stil of helemaal geen zenders, het wordt wel elke keer opgelost maar je kan niet lekker tv kijken en moet steeds de tv voor 10 minuten uitzetten
En alweer de hele avond en nacht geen enkele zender of film, de ondersteuning ook niet te bereiken, elke dag moeten wij minimaal 15x van zender wisselen om naar 1 zender te kijken of het beeld staat stil geen geluid of gewoon alles op zwart.
Heel veel spijt dat wij 120 euro hier voor hebben betaald.

Svar fra Beehoster.tv
Na betalen geen service. Kunnen betaling niet traceren.
Wordt al een aantal dagen aan het lijntje gehouden nadat ik een betaling heb gedaan. Steeds minder vertrouwen erin dat het goed gaat komen. Bij Pandora was alles binnen een paar uur geregeld. Heb spijt ervan dat ik het advies van een collega heb gevolgd. Was ik maar bij Pandora gebleven... Denk niet dat het nog goed gaat komen bij Beehoster.

Top service!
Net een abonnement genomen na een proefabonnement. Echt super geholpen. Na het proefabonnement moest ik opnieuw aanmelden. Ik had het binnen 5 minuten voor elkaar. Nu uitzoeken hoe ik de aps kan vinden. Heel mooi beeld! Blij
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.